Ziekte van Lyme

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening Ziekte van Lyme? Hier leest u ervaringen van andere mensen met de ziekte van Lyme.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Johan Versluis on Ziekte van Lyme
Lyme

Per toeval werd bij mij de ziekte van Lyme ontdekt. Ik liep al jaren met forse vage/rare klachten. Klinkt gek maar ik was blij dat er iets uitkwam en dat het niet tussen mijn oren zat. Voeding aangepast. Geen suikers meer. Ook allerlei supplementen en basische tabletten ingezet. Gaat eindelijk wat beter.

by Inge on Ziekte van Lyme
Lyme is verbeterd

Ik ben herstellende van de ziekte van lyme en kon wel huilen omdat ik zo weinig energie nog maar had. Ben gaan zoeken op internet en gebruik sinds kort de alka greens. Mijn energie is weer verbeterd.

by Lianne on Ziekte van Lyme
Lyme

Ik was teneinde raad. Ik liep al jaren met vage klachten rond. Uiteindelijk is na ruim 1,5 jaar lyme ontdekt. Had ik dit maar eerder geweten. Ik ben bij een natuurarts terecht gekomen en hij heeft mijn zuurgraad gemeten. Uitslag was dat ik veel te zuur was en zijn advies was te gaan ontzuren. Ik neem de tabletten en de greens en voel me langzaam aan weer wat beter. Heb eindelijk weer wat meer energie. Ik zou willen dat er meer bekenheid gaat komen over lyme en de symptomen die daar bij horen zodat er niet te lang doorgelopen wordt met deze klachten. Ik ben een tevreden gebruiker!