Ziekte van Lyme

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening Ziekte van Lyme? Hier leest u ervaringen van andere mensen met de ziekte van Lyme.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ziekte van Lyme
Average rating:  
 6 reviews
by Natalie on Ziekte van Lyme
Greens bij lyme

Lyme is een rotziekte!
Jarenlange ellende en vermoeidheid door lyme. Sinds 2 maanden gebruik ik greens en voel me eindelijk iets beter. Heb weer wat meer energie. Ik hoop dat er een betere oplossing komt - dit gun je niemand.

by Shelly on Ziekte van Lyme
Minder klachten bij lyme

Jarenlang last van vage klachten. Uiteindelijk kwam eruit dat het lyme was. Aan de ene kant blij dat er een naam was voor mijn klachten. Aan de andere kant ook angst. Wat nu?
Ik ben naar een natuurarts gegaan en die heeft mij een aantal supplementen voorgeschreven en een ander dieet geadviseerd. Ik ben een meer basische leefstijl gaan volgen - gaan ontzuren en gaan opbouwen met aanvullende vitaminen en mineralen. Ik voel me al wat beter maar heb nog een lange weg te gaan.

by Lois on Ziekte van Lyme
lyme

10 jaar heb ik rondgelopen met vage klachten. Mijn huisarts kon niets vinden en zei dat het waarschijnlijk van de stress kwam. Toch kon ik me daar niet in vinden. Ik voelde me gewoon slecht. Mijn vriendin had een artikel gelezen over lyme en zei dat veel van mijn klachten daar wel op leken. Ik ben terug gegaan naar de huisarts en er is geprikt op lyme. Ik bleek inderdaad lyme te hebben. Nu heb ik medicatie daarvoor gekregen maar ben ook naar een natuurarts gegaan die mij probiotica en alka druppels heeft voorgeschreven. Ik ben er nog niet vanaf (ben nog maar 5 weken bezig) maar voel me gelukkig al wat beter. Mensen, bij vage klachten - laat je testen op lyme!

by Johan Versluis on Ziekte van Lyme
Lyme

Per toeval werd bij mij de ziekte van Lyme ontdekt. Ik liep al jaren met forse vage/rare klachten. Klinkt gek maar ik was blij dat er iets uitkwam en dat het niet tussen mijn oren zat. Voeding aangepast. Geen suikers meer. Ook allerlei supplementen en basische tabletten ingezet. Gaat eindelijk wat beter.

by Inge on Ziekte van Lyme
Lyme is verbeterd

Ik ben herstellende van de ziekte van lyme en kon wel huilen omdat ik zo weinig energie nog maar had. Ben gaan zoeken op internet en gebruik sinds kort de alka greens. Mijn energie is weer verbeterd.

by Lianne on Ziekte van Lyme
Lyme

Ik was teneinde raad. Ik liep al jaren met vage klachten rond. Uiteindelijk is na ruim 1,5 jaar lyme ontdekt. Had ik dit maar eerder geweten. Ik ben bij een natuurarts terecht gekomen en hij heeft mijn zuurgraad gemeten. Uitslag was dat ik veel te zuur was en zijn advies was te gaan ontzuren. Ik neem de tabletten en de greens en voel me langzaam aan weer wat beter. Heb eindelijk weer wat meer energie. Ik zou willen dat er meer bekenheid gaat komen over lyme en de symptomen die daar bij horen zodat er niet te lang doorgelopen wordt met deze klachten. Ik ben een tevreden gebruiker!