Eczeem

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening eczeem? Hier leest u ervaringen van andere mensen met eczeem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Eczeem
Average rating:  
 13 reviews
 by Alexandra
veel last van winter eczeem

Ik werk in mijn cupping praktijk veel met basische thee en druppen. Nu heb ik zelf de zuur-base crème gebruikt omdat ik veel last heb van winter eczeem, de huid is vurig rood en jeukt. Ochtend en avond een dun laagje en op dagen dat het heel heftig is tussendoor ook nog, verlicht enorm. Ik ga de crème ook opnemen in mijn assortiment zodat ik andere mensen ook kan helpen met vervelende huidklachten.

 by Annelies
eczeem bijna weg

Sinds ik basische crème gebruik is mijn eczeem bijna weg. Ik heb een gevoelige huid en vrij snel last van eczeemplekjes in mijn gezicht.

 by Linda
Eindelijk verbetering bij eczeem

Mijn hele leven last van eczeem. Ben er mee geboren. Mijn hele lijf zit vol plekken. Ik gebruik sinds kort basisch badzout en mijn plekken zijn al minder rood en mijn huid ziet er al rustiger uit. Ik hoop dat het nog verder weg zal gaan. Misschien als ik ook de basische creme erbij ga gebruiken. Dat ga ik zeker proberen.

 by Sanne
eczeem zoontje bijna weg

Mijn zoontje van 2 had veel last van eczeem op zijn billen. Ik wilde iets natuurlijks in plaats van die nare zalfjes met hormonen. Bij de natuurwinkel heb ik basisch badzout en creme gekocht. Nu, na bijna 3 weken is de eczeem bijna weg.

 by Els
eczeem in oor weg

ik slaap met op maat gemaakte oordopjes. Deze waren aan 1 kant gaan irriteren waardoor eczeem was ontstaan. Geen enkele zalf hielp. Mijn buurvrouw gebruikt basische creme en zei dat ik dat maar eens moest proberen. Ik was binnen 5 dagen er vanaf. De creme werkt perfect bij eczeem!

 by Marga
Eczeem rustiger

Sinds ik basische huidverzorging van Alka gebruik zijn mijn eczeemklachten een stuk rustiger. Ik gebruik badzout, scrub en creme. Fijne producten.

 by Betty
Eczeem bijna weg

Altijd al last gehad van eczeem. De homeopaat zei dat ik te zuur was en adviseerde te gaan ontzuren. Ben basisch water gaan drinken en basische creme gaan gebruiken. Mijn eczeem is bijna weg!

 by Miranda
Eczeem bijna weg

Mijn zoontje van 8 is geboren met eczeem. Al veel in het ziekenhuis geweest en veel zalfjes geprobeerd. Niets hielp echt...Ben naar de vitaminewinkel geweest en hun hebben alka creme geadviseerd. Dit helpt geweldig. Zijn huidje ziet er na 2 weken al zoveel beter uit. De creme voelt en ruikt zo lekker dat ik 'm nu ook gebruik als nachtcreme. Superfijn.

 by Sophie-Lauren
eczeem handen bijna weg!

Mijn eczeem op mijn handen is bijna weg! Ik gebruik nu basisch badzout en creme. Ik maak dagelijks een handbad en ga daar met mijn handen in. Daarna spoel ik mijn handen af en smeer ze in met de basische creme.

 by NdW
eczeem

Ik loop al een hele tijd met eczeem in mn gezicht, met name rond mijn ogen. Omdat ik geen hormoonzalven meer wil gebruiken ben ik overgestapt op alka creme. De zakjes badzout los ik op in een lauw water en dep ik op mijn huid daarna gebruik ik de creme. Ik ben super tevreden ik kan me inmiddels weer een beetje opmaken.

 by Veronique
eczeem baby

Ik gebruik basisch badzout voor mijn baby van 5 maanden. Hij is daar mee geboren. Zijn huidje ziet er al een stuk beter uit. Plekjes worden al minder. Ik doe het niet elke dag maar 2 keer per week.

 by Zoë

Ik ben sinds 12 weken de trotse moeder van een meisje. Vrij snel na de geboorte kreeg ze last van berg. Dit zijn witte schilfers of haar hoofdje. Uiteindelijk werden dit ook nog een soort korstjes. Via mijn moeder hoorde ik dat ik haar moet wassen met zout. Ik heb het eerst met gewone zout uit de keuken geprobeerd, maar dat hielp niet. Ik ben bij de drogist geweest en daar adviseerde ze het zout van Alka. Het is wel duur, maar heb het toch maar geprobeerd. Ik doe nu een paar theelepeltjes in haar badje en ik was ze daar in. Ook haar haartjes. Alles is nu weg. Ze heeft een heerlijk gaaf huidje. Ook op haar hoofd. Ik mis wel een beetje het geurtje van de Zwitsal. Maar dat los ik nu op door een lekker geurtje op haar kleertjes te spuiten.

 by Felicia
eczeem

Ik gebruik het badzout voor mijn dochter van 2,5 jaar. Zij kampt al vanaf haar geboorte met eczeem. Eerst werd het erger, daar schrok ik wel een beetje van. De coach zei dat dit wel vaker voorkomt en dat het snel beter zou gaan. En, dat klopte ook wel. Nu is haar eczeem weg en ik doe nog haar 1 x per week in het alkabad.