Fibromyalgie

EFibromyalgie-pijnen methode die de laatste jaren bij veel patiënten tot goede resultaten heeft
geleid is ontzuren. Hierbij worden opgebouwde zuurresten geneutraliseerd en geleidelijk opgelost op basis van diverse natuurlijke producten.

Hier vindt u ervaringen van fibromyalgiepatiënten. Wilt u ook uw ervaring met andere delen klik dan op de “ervaring delen” knop.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 20 reviews
by Liesbeth on Fibromyalgie
Minder klachten zowel fysiek als mentaal

Ik ben veel gezonder gaan leven. Meer bewegen (ondanks de pijn) en beter gaan eten. Daarnaast heeft mijn orthomoleculair therapeut een aantal supplementen geadviseerd: vitamine C en D, visolie, magnesium en Alka druppels voor in het water. Ik ben nu een jaar verder en mijn klachten zijn eindelijk afgenomen zowel fysiek als mentaal. Ik sta nu veel sterker in mijn schoenen.

by Kathy van Es on Fibromyalgie
Minder pijn en beter slapen

Het is nog niet helemaal weg mijn fibro maar het gaat een stuk beter. Ik neem magnesium en ontzurende kruidenthee en heb veel minder pijn en slaap weer wat beter. Eindelijk wat gevonden dat wel helpt!!!

by Anne on Fibromyalgie
Fibro - verbetering

Ik heb al meer dan 10 jaar vage klachten. Vorig jaar kwam ik terecht bij een reumatoloog omdat ik er niet meer goed mee om kon gaan. Allerlei pijnstillers gehad maar ik voel me er niet goed bij. Ik had gehoord van ontzuren en de reumatoloog gaf aan dit maar eens uit te proberen. Ik ben begonnen met het drinken van basische druppels. De eerste paar dagen was de pijn veel erger. Ik was bang dat dit niet goed was en heb gebeld met de coach. Deze stelde mij gerust en gaf antwoord op al mijn vragen. Ik heb eerst minder druppels gebruikt en na 2 weken ben ik de dosering gaan verhogen. Inmiddels ben ik 4 maanden verder en ik merk voorzichtig wel al een verbetering. Ik slaap beter, heb minder pijnklachten en begin weer iets meer energie te krijgen. Ik ben er nog lang niet maar ik begrijp ook dat als je al 10 jaar met klachten loopt dat dit niet binnen een paar weken weg kan zijn. Ik ben blij dat ik ben gaan ontzuren en hoop dat ik verder nog stappen ga zetten.

by Sandra van As on Fibromyalgie
fibromialgie

nadat ik ben begonnen met gezonder te leven en ontzuren ging het al vrij snel beter met mijn fibromialgie. Ik eet geen suikers en zuivel meer en gebruik extra magnesium en alca druppels.

by M. Biggelaar on Fibromyalgie
Verlichting fibro door ontzuren

Door een vriendin werd ik gewezen op het feit dat mijn fibro wel eens door verzuring zo erg kon zijn. Ik heb altijd pijn maar leef de laatste jaren al veel gezonder en merkte wel dat dit goed voor mijn lichaam is maar ik ben nooit klachtenvrij. Dus ik dacht dat klopt niet. Toch ben ik me daarin verder gaan verdiepen omdat ik niet wil opgeven. Opgeven is gewoon geen optie. Na contact met een therapeut was ik toch overtuigd en ben gaan ontzuren met alkalische druppels en tabletten met magnesium. De eerste dagen werden mijn klachten alleen maar erger. Ik gelijk mijn therapeut bellen en zij gaf aan dat dit tijdelijk was en dat ik door moet zetten. Ik dacht gezond te leven maar ik dronk wel veel cola zero omdat ik dacht dat dat niet slecht is voor je lichaam...wel dus. Daar moest ik accuut mee stoppen. Nu ben ik bijna 2 maanden verder en voel me een stuk beter. Minder pijn en ik slaap eindelijk ook wat beter. Ik dacht het goed te doen maar ben blij dat ik toch verder heb geinformeerd.

by Sjannie on Fibromyalgie
Ervaring fibro

Al jaren kamp ik met fibro. Van alles geprobeerd. Heb de coach van Alka gebeld en zij heeft mij weer hoop gegeven. Haar advies volg ik nu bijna 3 maanden en het gaat al wat beter. Ik let nu op mijn voeding en pas haar adviezen toe. Ik gebruik de thee en de tabletten met magnesium. Zo fijn om eindelijk wat verlichting te ervaren. Gr. Sjannie

by Renee on Fibromyalgie
Ik kan weer leven

Maandenlang heb ik zoveel last gehad. Via internet kwam ik op ontzuren terecht. Ik ben Alka druppels gaan gebruiken en later de Alka thee. De verbetering is ongelofelijk ik kan weer leven! De alka thee is ook heel lekker!

by natas on Fibromyalgie
fibromyalgie

ik gebruik al enige tijd de ontzuringsthee en combineer deze met de fibrofit strong en extra magnesium. dat is voor mij een ideale combi.

by Rieky on Fibromyalgie
fibriomialgie

radeloos was ik. Ik ben nu 68 jaar en heb al jaren pijn. Fibriomialgie zei de dokter. Ik mag 8 paracetamols per dag innemen voor de pijn. Mijn dochter is voor mij op internet gaan zoeken en heeft voor mij druppels en thee besteld. Ik gebruik deze nu een paar weken en het gaat gelukkig iets beter. Ik zit nog maar op 4 paracetamols per dag. Ik hoop dat ik daar helemaal af kan komen.

by Silvy on Fibromyalgie
Fibro

Niets meer aan te doen, leer er maar mee leven. Dat kreeg ik te horen van mijn arts. Ik ben eigenwijs en ben op internet gaan zoeken. Heb veel supplementen geprobeerd maar niets hielp echt totdat ik iets las over verzuring. Ik had hier wel eens wat over gehoord maar nu voelde ik daar moet ik meer over weten. Ik ben me gaan verdiepen in de materie. Heb boeken gelezen en ben de druppels van alka gaan gebruiken. Ik drink toch al de hele dag water en dacht - kwaad kan het niet. Ik ben nu bijna 4 maanden bezig en heb minder pijn- en stijfheidsklachten. Ik slaap ook weer iets beter doordat ik minder pijn heb. Ik overweeg om ook het badzout eens te gaan proberen. groetjes Silvy

by Marianne J. on Fibromyalgie
Fibromialgie

Ik was een beetje sceptisch maar wist ook niet meer wat ik anders kon doen maar wat ben ik blij dat ik er mee ben begonnen want ik heb bijna geen spierpijn meer ik ben er echt blij mee

by Caroline on Fibromyalgie
Fibromyalgie

Tabs magnesium geeft mij verlichting van die ellendige fibro. Ook slaap ik wat beter.

by Trees on Fibromyalgie
fibromyalgie

Eerst dacht ik dat ontzuren niets deed maar ik had geen geduld. Ik hoopte dat het direct zou helpen maar het duurt wat langer. Ik ontzuur nu bijna 4 maanden en begin nu pas te ervaren wat het voor mij doet.

by Ine on Fibromyalgie
fibro?

Bij mij is geen fibro vastgesteld maar ik denk toch dat ik dit heb. Sinds ik de druppels gebruik zijn mijn klachten afgenomen. Ik ben er blij mee!

by Wendy on Fibromyalgie
Fibromyalgie

Ik ben nu 39 jaar en heb al vanaf mijn 17e klachten. Nooit werd ik serieus genomen en kreeg de stempel fibromyalgie. In eerste instantie was ik blij dat ik het een naam kon geven. Veel artsen nemen je echter niet serieus. Ongelooflijk. Je loopt met zoveel ellende rond en je krijgt te horen dat daar niets aan te doen is. Ik was ook te zwaar en ben naar een natuurdietist gegaan om af te vallen. Zij hoorde mijn klachten aan en gaf naast voedingsadvies mij het advies om te gaan ontzuren. Ik was begonnen met het drinken van de Alka thee. Omdat ik niet snel genoeg resultaat had, heb ik de klantenservice gebeld. Zij adviseerde om naast de thee de druppels in te gaan zetten. Dit doe ik nu een paar weken en ik voel me eindelijk wat beter. Voor mijn gevoel ben ik nu eindelijk op de goede weg.

by louise on Fibromyalgie
fibro

Al jaren last van mijn fibro. Veel pijn en erg moe. Ik gebruik nu ruim 3 maanden de greens en de druppels. Pijnen zijn al wat afgenomen en ik heb meer energie.

by Sonia on Fibromyalgie
Fibromyalgie

Heb al jaren last van fibromyalgie. Lastig is dat je niet serieus wordt genomen met deze aandoening. Fibromyalgie zou tussen de oren zitten. Echt wanhopig was ik. Zoveel pijn op zoveel plaatsen in mijn lichaam. Ik deed bijna geen leuke dingen meer. Ik was ook altijd moe. Na vele dingen te hebben uitgeprobeerd ben ik uiteindelijk op de website van Alka terecht gekomen en ben begonnen met de magnesium en de greens en ben nu ruim 4 maanden er mee bezig. Ik voel me eindelijk wat beter. Heb meer energie en minder pijn.

by Miranda on Fibromyalgie

In het begin leek het erger te worden maar nu is het zoveel beter

by M. van den Berg on Fibromyalgie
Fibromyalgie

Eindelijk iets gevonden voor mijn fibromyalgie! Mijn vriendin gebruikt de druppels voor haar klachten en zij zei tegen mij - waarom probeer jij dit niet? Zij gaf mij een flesje druppels. Ik moet zeggen - het helpt echt. Ik heb echt baat met de druppels van Alka. In het begin vond ik het wel een opgaaf om zoveel water te moeten drinken maar dit went erg snel. Ik voel me echt beter en ben blij dat mijn vriendin mij heeft geholpen.

by Steffie on Fibromyalgie
Fibromyalgie

Ik heb door te gaan letten op verzurende voeding en deze te vermeiden een stuk minder last. Ontzuren heeft de pijn verlicht.