Psoriasis

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening psoriasis? Hier leest u ervaringen van andere mensen met een psoriasis.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Psoriasis
Average rating:  
 11 reviews
by Eline on Psoriasis
Psoriasis onder controle

Mijn psoriasis is nog niet weg maar het is eindelijk onder controle. Mijn homeopaat gaf aan dat mijn lichaam (en dus ook mijn huid) te zuur was. Ik moest anders gaan eten en kreeg een dieet mee. Meer groenten, geen zuivel en suikers meer. Daarnaast ben ik een basische creme gaan gebruiken omdat basisch het tegenovergestelde is van zuur. Mijn huid is al enorm opgeknapt. En ik voel me ook beter bij dit dieet.

by Anoniempje on Psoriasis
Wonder creme

Jaren heb ik al last van psoriasis. Ik heb echt van alles al geprobeerd. kapitalen uitgegeven aan supplementen en cremes. Niets hielp. op aanraden van een coach van Alka ben ik hun creme gaan gebruiken. De volgende ochtend voelde mijn armen en gezicht al anders aan. Ik ben er echt super blij mee. Ben ook heel blij dat ik de coaches even gebeld heb. ze nemen echt de tijd voor je

by Marianne on Psoriasis
Psoriasis weg bij mijn dochter

Mijn dochter was geboren met psoriasis. Ben met haar naar de osteopaat gegaan en hij adviseerde Alka bad en creme. De eerste dagen werd het alleen maar erger. Zag er echt niet uit. De osteopaat zei dat dit een goed teken was. Het moet er namelijk uit. Ik moest er gewoon mee doorgaan. Nu zijn we 6 weken verder en de psoriasis is weg.

by Henri on Psoriasis
basische creme

Eindelijk een creme gevonden die wel helpt bij psoriasis. Ik gebruik deze nu bijna 2 maanden en mijn huid ziet er veel beter uit. Minder jeuk ook.

by Bart van Beek on Psoriasis
psoriases

Het is nog niet weg maar heb goede resultaten met alka creme bij mijn psoriases. Begint weg te trekken na 3 weken gebruik en wat nog fijner is het jeukt niet meer. Groet Bart

by Linda on Psoriasis
psoriasis en ontzuren

Ik ben geboren met psoriasis en heb veel zalfjes gehad voor mijn psoriasis. Niets hielp...ik was zo gefrustreerd...
Ik ben terecht gekomen bij een homeopaat en deze heeft mij super goed geholpen. Ik mag niet alles meer eten. Geen melk meer drinken en ik moest gaan ontzuren. Ik dronk veel melk en dit schijnt gewoon slecht te zijn bij psoriasis. Ik ben nu bijna 2 maanden verder en mijn huid ziet er zoveel beter uit. Ik heb net ook de basische creme voor mijn huid besteld. Ik hoor dat deze ook goed is bij psoriasis.

by Elianne on Psoriasis
druppelpsoriasis

Ik heb een druk leven: ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding ‘International Business & Languages’, speel twee keer in de week tennis en drink regelmatig een drankje met mijn vriendinnen. Mijn uiterlijk is belangrijk voor mij. Niet dat ik elke dag uren voor de spiegel sta, maar toch.

Ik weet niet meer precies wanneer het begon, maar ongeveer een half jaar geleden ontdekte ik een plekje op mijn voorhoofd. Het zag eruit alsof ik door een mug was gestoken en de bult had opengekrabd. Het plekje zat er een week later nog. Hoewel het niet heel erg opviel, voelde ik mij er onzeker door. Je gezicht is toch het eerste waar mensen naar kijken. Mijn moeder vond dat ik naar de huisarts moest gaan. Dat deed ik.

De dokter stuurde me door naar de dermatoloog. Zij begon over druppelpsoriasis. Dat houdt in dat het kleine plekjes zijn. Het is niet zo dat heel mijn lichaam onder de rode vlekken gaat zitten. De dermatoloog vertelde dat deze aandoening vaak genetisch is bepaald, maar in mijn familie (hier kwam ik later achter) heeft niemand psoriasis. De dermatoloog gaf mij een zalfje waarmee het jeukende plekje weg zou moeten gaan. Dat middeltje was alleen zo vet: heel mijn huid ging ervan glimmen. Ik wil overdag niet rondlopen met een glimmend gezicht. Ik vond het dus hartstikke vervelend om te gebruiken.

De moeder van een vriendin vertelde mij een maand geleden over Alka. Daar heb ik een tube gekocht en de crème op mijn psoriasisplekje gesmeerd. Na een week was het vlekje weg.

Ik krijg last van psoriasis wanneer ik te maken heb met stress, een lage weerstand of verandering van het weer. Ik hoef dan alleen maar Alka Crème op een plekje te smeren, en deze verdwijnt daarna vrij snel.

by Ans on Psoriasis
psoriases in oor

Eindelijk een supercreme gevonden voor in mijn oor. Dat is de enige plaats waar ik psoriases heb. Dit jeukte altijd zo en de zalf van de dokter irriteerde zo. Ik kan de alkacreme iedereen met psoriases aanbevelen.

by Hansje on Psoriasis
Psoriasis bijna weg!

Wow, sinds ik basisch water en thee drink is mijn psoriasis bijna weg. Mijn huid ziet er weer mooi uit. Alleen op mijn hoofdhuid en in mijn oren zitten nog plekjes. Misschien gaan deze ook nog weg.

by Samantha on Psoriasis
Verbetering psoriasis

Eindelijk een creme gevonden die verbetering geeft bij psoriasis! Ik gebruik nu een basische creme.

by Danielle on Psoriasis
Verlost van psoriasis

Yess! Eindelijk verlost van mijn psoriasis. Ik neem ontzurende kruidenthee en gebruik basische huidverzorging naast een goede leefstijl.