Osteoporose

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening osteoporose? Hier leest u ervaringen van andere mensen met een osteoporose.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Osteoporose
Average rating:  
 3 reviews
 by Sjannie
Botontkalking

Ik ben een vrouw van 78 jaar en heb veel pijn door de botontkalking. De natuurwinkel heeft CBD olie en Alka tabletten met calcium meegegeven. De botontkalking gaat natuurlijk niet meer weg maar ik heb nu minder pijn met deze producten en slaap daardoor ook weer wat beter.

 by Elise
Botdichtheid

Telkens na een dexascan was mijn botdichtheid afgenomen. Ik gebruik nu ontzurende calciumtabletten en voor het eerst is mijn botdichtheid gelijk gebleven.

 by Johanna van der Berk
Osteoporose niet verergerd

Mijn naam ik Johanna en ben bijna 63 jaar. Al jarenlang last van osteoporose. Die spuiten daar werd ik altijd zo ziek van en ben gaan zoeken of er wat anders is. Ben terecht gekomen bij een natuurarts en die heeft mijn lichaam doorgemeten en ik nam bepaalde voedingsmiddelen niet goed op en mijn lichaam was te zuur. (had altijd al veel last gehad van mijn darmen). Ik moest eerst mijn darmen laten herstellen met probiotica. Ook mijn lichaam moest ik gaan ontzuren met basische druppels en calcium en vitamine D gaan slikken. Ik ben het allemaal gaan doen en voelde me in eerste instantie niet beter maar slechter. Hij zei dat dit erbij kon horen en dat ik toch wel door moest zetten. Ik ben nu een paar maanden verder en bij de laatste botmeting is voor het eerst de botdichtheid niet verder achteruit gegaan. Ik ga er gewoon mee door.