Blaasontsteking

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening blaasontsteking? Hier leest u ervaringen van andere mensen met een blaasontsteking.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Blaasontsteking
Average rating:  
 15 reviews
by Urmila on Blaasontsteking
Eindelijk verlost van blaasontstekingen

Ik durf nu toch wel te zeggen dat ik van mijn blaasontstekingen af ben. Ik ben gezonder gaan eten en ben gaan ontzuren met basisch water. Doordat ik meer water drink voel ik mij ook beter. Ik dronk altijd veel te weinig. Misschien was dat ook wel de reden waardoor ik regelmatig een blaasontsteking had.

by Mw. de Vogel on Blaasontsteking
ontzuren is mijn oplossing bij blaasontstekingen

Ontzuren is mijn oplossing bij blaasontstekingen. Sinds ik de basische druppels en Alka thee gebruik heb ik geen blaasontstekingen meer gehad. De thee is erg lekker trouwens.

by Suzanne on Blaasontsteking
Ontzuren is de oplossing bij blaasonsteking

Eindelijk de oplossing gevonden bij blaasontsteking. Ik ben de basische druppels gaan gebruiken en in eerste instantie kreeg ik er direct een blaasontsteking van. De coach vertelde dat dit wel vaker voorkwam en dat ik door kon gaan met de druppels. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb er na die ene keer nooit meer last van gehad.

by Ria van Schie on Blaasontsteking

Al zoveel jaren blaasontsteking nu weer aan 4 de kuur bezig lijkt gewoon niks te helpen zo ziek van wat kan je nog meer doen iemand idee!!

by Sandra on Blaasontsteking
oplossing bij blaasontsteking

Heb na jaren tobben met blaasontsteking eindelijk de oplossing gevonden. Ik gebruik sinds 6 weken de alkalische druppels waardoor mijn urine minder zuur is waardoor de ontstekingen zijn afgenomen. Voordeel is ook dat je meer water drinkt.

by Iris on Blaasontsteking
Terugkerend

Een paar jaar geleden kreeg ik blaasontsteking. Sindsdien kreeg ik het om de zoveel tijd weer. Veel geprobeerd niks hielp. Mezelf laten adviseren door stichting Zuur-base Kennis en behandelplan met basische druppels gevolgd. Nu al meer dan een jaar geen blaasontsteking meer!

by Truus van de Walle on Blaasontsteking
Blaas ontstekingen

Sinds ik bij de therapeut ben geweest en haar advies opvolg heb ik bijna geen last meer van blaasontstekingen. Ik neem het volgende, cranberriesap, basisch water, vit. C en probiotica. Ik ben toch blij dat ik verder ben gaan zoeken. De antibiotica hielp niet meer. Met vriendelijke groet, T. van de Walle

by Pascalle on Blaasontsteking
Veel minder blaasontstekingen

Ik drink sinds een half jaar ontzurende kruidenthee. Deze is superlekker en ik heb veel minder blaasontekingen.

by Anita on Blaasontsteking
Minder vaak blaasontsteking

Heb sinds ik ontzurende kruidenthee drink veel minder last van blaasontstekingen.

by Sandra van Es on Blaasontsteking
blaasontsteking

Ben eindelijk verlost van de chronische blaasontstekingen. 3 jaar heb ik daarvoor regelmatig antibiotica moeten slikken. Bij de reformwinkel hebben ze mij probiotica en basische druppels meegegeven. Ben bijna 3 maanden bezig en ben eindelijk verlost van deze ellende!

by Lieve on Blaasontsteking
Oplossing bij blaasontsteking

Eindelijk een oplossing gevonden bij mijn blaasontstekingen. Na veel zoeken ben ik 5 weken geleden begonnen met basische druppels om het lichaam te alkaliseren. Ik dacht altijd dat de blaas zuur moet zijn en gebruikte veel vitamine C hiervoor. Ik heb gebeld met een coach en die heeft me heel goed geholpen en uitleg gegeven. Zij heeft me wel geadviseerd om naast de vitamine c ook basische druppels te gaan gebruiken. Het gaat al veel beter met mijn chronische blaasontstekingen. Het is bijna over!

by Jeanet on Blaasontsteking
Geen blaasontstekingen meer

ik ben eindelijk na bijna 5 jaar verlost van mijn blaasontstekingen. Ik drink nu dagelijks 4 glazen water met alka druppels. Dit werkt geweldig. Ik kan dit iedereen aanraden.

by Angelique on Blaasontsteking
Chronische blaasontstekingen

Mijn chronische blaasontstekeningen zijn eindelijk onder controle door Basische thee en druppels. Ben er zo blij mee. Had ik dit maar eerder ontdekt.

by Marianne on Blaasontsteking
blaasontsteking

Regelmatig heb ik last van blaasontsteking.Ik heb al heel veel antibiotika kuren van de huisarts gekregen.Dat hielp voor even maar het kwam toch steeds weer terug.ik gebruik nu de kruidenthee van alka en tabletjes. ik heb nu al langere tijd geen last meer van blaasontsteking.

by Bregje on Blaasontsteking
blaasonsteking

Eindelijk verlost van blaasontsteking. Mijn blaas was blijkbaar te zuur waardoor ik telkens een blaasontsteking had. Ik gebruik de druppels nu 3 maanden en heb nog maar 1 blaasontsteking gehad.