Reumatoïde artritis

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening reumatoïde artritis? Hier leest u ervaringen van andere mensen met reumatoïde artritis.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Sayrana on Reumatoïde Artritis
RA

Hoi, ik kamp al jaren met RA. Veel pijnklachten rondom mijn gewrichten. De huisarts kon alleen maar pijnstillers met daarin ontstekingsremmers voorschrijven. Ik wilde deze pillen niet omdat ik altijd bijwerkingen heb van medicijnen. Ik ben naar de reformwinkel gegaan en heb gevraagd of er nog wat aan te doen is. De dame in de winkel heeft mij CBD olie en Alka druppels geadviseerd. Ik gebruik dit nu 4 weken en de pijnklachten zijn nu al minder. Ik hoop dat het nog verder gaat afnemen. Ik ben voorzichtig positief.

reumatoide artritis

Minder pijn en ontstekingen sinds ik ontzuur met basische druppels. De arts kende het niet maar omdat het zo goed gaat met mijn ontstekingen rondom mijn gewrichten mag ik hiermee doorgaan.

by Charlene on Reumatoïde Artritis
artritis - minder onstekingen

Ik heb last van artritis en veel ontstekingen rondom mijn gewrichten. De natuurarts zei dat mijn lichaam te zuur was en basisch water moest gaan drinken. Ik doe dit nu een paar maanden en mijn ontstekingen rondom mijn gewrichten zijn afgenomen. De reumatoloog was tevreden en gaf aan vooral door te gaan met wat ik nu aan het doen was.

by mevrouw Mutsaers on Reumatoïde Artritis

Ik heb al geruime tijd last van reuma. Het werd steeds lastiger om te bewegen. Vooral in de ochtend werd het steeds moeilijker om op gang te komen. Ik was zo verstijfd. Ook gingen mijn gewrichten steeds meer pijn doen. Eerst in mijn handen, maar wat later ook mijn knieën en voeten. Op advies van een lotgenoot ben ik begonnen met ontzuren. Ik heb het meteen goed aangepakt. Ik heb een kuur gedaan van 21 dagen. In het begin heb ik het geweten. Ik voelde me echt niet lekker. Het leek wel of ik griep had. Ik heb gebeld met Alka Vitea en daar kreeg ik te horen dat dat normaal is. Ik kreeg het advies om iets minder vaak de druppels en de tabletten te nemen. Dat heb ik niet gedaan. De afvalstoffen moeten mijn lijf uit! en dan maar even last hebben. Na een paar dagen ging het steeds beter. Ik heb een intensieve kuur van 21 dagen gedaan en ik gebruik nu sinds een maandje alleen de alka tabs magnesium, samen met de kruidenthee en iedere dag een half zakje greens. Ik voel me een heel stuk opgeknapt. Het bewegen gaat me beter af. Het lijkt er op dat ik 's morgens minder stijf ben en ik veel meer energie. Ik ben blij dat mijn lotgenoot mij hier op gewezen heeft. Daarom schrijf ik dit stukje ook, dat ook andere mensen weten dat het zeker wat met je lichaam doet!

Reumatoïde artritis

Dankzij het ontzuren met basisch water zijn eindelijk mijn bloedwaardes verbeterd. Heb minder pijn rondom de gewrichten