Menopauze

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de menopauze? Hier leest u ervaringen van andere mensen met menopauze.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Menopauze
Average rating:  
 8 reviews
by Sandy on Menopauze
Verbetering klachten menopauze

Ik zit in de menopauze en had veel vage klachten. De coach adviseerde mij anders te gaan eten. Minder suiker en koffie en te gaan ontzuren. Daar had ik nog nooit van gehoord maar mijn ph waarde was 5 en die moet rond de 7 liggen. Ik ben er mee aan de slag gegaan en ik voel me beter, minder vage klachten en ben ook nog eens 4 kg afgevallen. Is in het begin wel moeilijk om minder suiker te eten maar nu ik me beter voel hoop ik dat ik het vol ga houden.

by Stephanie on Menopauze
Minder gespannen borsten

Eindelijk wat gevonden voor mijn gespannen borsten. Ik ontzuur nu met druppels en thee en eet minder suikers. Ik heb veel minder last van gespannen borsten voor mijn menstruatie. Het lijkt ook wel of mijn menstruatie minder is.

by Myriam on Menopauze
Minder opvliegers door ontzuren

Ik zit al jong in de overgang. Ben 47 jaar en vooral die opvliegers zijn vervelend. Mijn therapeut heeft mij basische druppels geadviseerd en deze helpen mij echt met mijn opvliegers. Is een stuk minder geworden.

by mevrouw de Leeuw on Menopauze

Ik ben 54 jaar en heb de laatste tijd last van opvliegers. 's Nachts wordt ik zwetend wakker en overdag krijg is steeds vaker last van opvliegers. Ik vind dit zo vervelend. Bij de Vitaminstore kreeg ik het advies om maca te nemen en alka druppels. Ik ben hier nu een tijdje mee gestart en de klachten worden minder.

by H. Cebbels on Menopauze
weer beter slapen

Sinds ik in de menopauze was gekomen sliep ik veel slechter. Voor de rest had ik weinig last. Dat slapen brak mij enorm op en ben gaan zoeken wat ik daar zelf aan zou kunnen doen. Ik gebruik nu basische tabletten met magnesium 2 x voor het slapengaan en dit helpt mij met het slapen.

by Henriëtte on Menopauze

Ik gebruik sedert een maand de druppeltjes en de kruidenthee omdat ik gehoord heb dat ontzuren opvliegers kan doen verminderen. Nu merk ik dat de overgangsklachten beter te hanteren zijn met als leuke bijkomstigheid dat ik afgelopen maand 4 kilo ben afgevallen! Ik wijt het afvallen aan de druppels en thee omdat mijn eetpatroon niet verandert is.
Met vriendelijke groet, Henriëtte

by S de H on Menopauze
opvliegers

de ontzurende tabletten met magnesium verminderen mijn opvliegers, wordt minder vaak zwetend wakker snachts
groet S de H

by Gea Elvan on Menopauze
minder last van de menopauze

Gebruik sinds een half jaar diverse supplementen en heb minder last van mijn menopauze. Gebruik een goede multi, visolie, maca poeder en greens poeder.