Menopauze

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de menopauze? Hier leest u ervaringen van andere mensen met menopauze.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by mevrouw de Leeuw on Menopauze

Ik ben 54 jaar en heb de laatste tijd last van opvliegers. 's Nachts wordt ik zwetend wakker en overdag krijg is steeds vaker last van opvliegers. Ik vind dit zo vervelend. Bij de Vitaminstore kreeg ik het advies om maca te nemen en alka druppels. Ik ben hier nu een tijdje mee gestart en de klachten worden minder.

by H. Cebbels on Menopauze
weer beter slapen

Sinds ik in de menopauze was gekomen sliep ik veel slechter. Voor de rest had ik weinig last. Dat slapen brak mij enorm op en ben gaan zoeken wat ik daar zelf aan zou kunnen doen. Ik gebruik nu basische tabletten met magnesium 2 x voor het slapengaan en dit helpt mij met het slapen.

by Henriëtte on Menopauze

Ik gebruik sedert een maand de druppeltjes en de kruidenthee omdat ik gehoord heb dat ontzuren opvliegers kan doen verminderen. Nu merk ik dat de overgangsklachten beter te hanteren zijn met als leuke bijkomstigheid dat ik afgelopen maand 4 kilo ben afgevallen! Ik wijt het afvallen aan de druppels en thee omdat mijn eetpatroon niet verandert is.Met vriendelijke groet, Henriëtte

by S de H on Menopauze
opvliegers

de ontzurende tabletten met magnesium verminderen mijn opvliegers, wordt minder vaak zwetend wakker snachtsgroet S de H

by Gea Elvan on Menopauze
minder last van de menopauze

Gebruik sinds een half jaar diverse supplementen en heb minder last van mijn menopauze. Gebruik een goede multi, visolie, maca poeder en greens poeder.