Menopauze

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de menopauze? Hier leest u ervaringen van andere mensen met menopauze.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Menopauze
Average rating:  
 12 reviews
 by mevrouw C. Garritsen
Niet meer zo opgejaagd.

Beter door de menopauze. Dankzj ontzuren met thee en druppels ga ik beter door de menopauze. Ik voel me er gewoon beter bij. Door het drinken van kruidenthee ben ik ook minder koffie gaan drinken waardoor ik me meer ontspannen voel. Niet meer zo opgejaagd.

 by SB

Basische druppels, basische thee en basische mineralen in combinatie met gezonder eten en de hormonale kilo’s lijken aardig te verdwijnen.

 by Natacha / 56 jaar

Ik gebruik al enkele maanden het basisch mineraalcomplex, na de eerste pot had ik al meer uithoudingsvermogen tijdens het sporten. Sinds de overgang ben ik enorm vermoeid, ben dus heel erg blij met dit resultaat.

 by Maria
Basische deo is fantastisch bij hormonaal zweet!

Sinds ik in de overgang ben en opvliegers heb en meer transpireer was ik zoekende naar een natuurlijke deo. Ik ontdekte deze basische deo van Alka en deze doet echt wat het beloofd. Deze deo gaat nare geurtjes tegen en verzorgt de huid.

 by Sandy
Verbetering klachten menopauze

Ik zit in de menopauze en had veel vage klachten. De coach adviseerde mij anders te gaan eten. Minder suiker en koffie en te gaan ontzuren. Daar had ik nog nooit van gehoord maar mijn ph waarde was 5 en die moet rond de 7 liggen. Ik ben er mee aan de slag gegaan en ik voel me beter, minder vage klachten en ben ook nog eens 4 kg afgevallen. Is in het begin wel moeilijk om minder suiker te eten maar nu ik me beter voel hoop ik dat ik het vol ga houden.

 by Stephanie
Minder gespannen borsten

Eindelijk wat gevonden voor mijn gespannen borsten. Ik ontzuur nu met druppels en thee en eet minder suikers. Ik heb veel minder last van gespannen borsten voor mijn menstruatie. Het lijkt ook wel of mijn menstruatie minder is.

 by Myriam
Minder opvliegers door ontzuren

Ik zit al jong in de overgang. Ben 47 jaar en vooral die opvliegers zijn vervelend. Mijn therapeut heeft mij basische druppels geadviseerd en deze helpen mij echt met mijn opvliegers. Is een stuk minder geworden.

 by mevrouw de Leeuw

Ik ben 54 jaar en heb de laatste tijd last van opvliegers. 's Nachts wordt ik zwetend wakker en overdag krijg is steeds vaker last van opvliegers. Ik vind dit zo vervelend. Bij de Vitaminstore kreeg ik het advies om maca te nemen en alka druppels. Ik ben hier nu een tijdje mee gestart en de klachten worden minder.

 by H. Cebbels
weer beter slapen

Sinds ik in de menopauze was gekomen sliep ik veel slechter. Voor de rest had ik weinig last. Dat slapen brak mij enorm op en ben gaan zoeken wat ik daar zelf aan zou kunnen doen. Ik gebruik nu basische tabletten met magnesium 2 x voor het slapengaan en dit helpt mij met het slapen.

 by Henriëtte

Ik gebruik sedert een maand de druppeltjes en de kruidenthee omdat ik gehoord heb dat ontzuren opvliegers kan doen verminderen. Nu merk ik dat de overgangsklachten beter te hanteren zijn met als leuke bijkomstigheid dat ik afgelopen maand 4 kilo ben afgevallen! Ik wijt het afvallen aan de druppels en thee omdat mijn eetpatroon niet verandert is.
Met vriendelijke groet, Henriëtte

 by S de H
opvliegers

de ontzurende tabletten met magnesium verminderen mijn opvliegers, wordt minder vaak zwetend wakker snachts
groet S de H

 by Gea Elvan
minder last van de menopauze

Gebruik sinds een half jaar diverse supplementen en heb minder last van mijn menopauze. Gebruik een goede multi, visolie, maca poeder en greens poeder.