Kalknagels

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening kalknagels? Hier leest u ervaringen van andere mensen met kalknagels.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kalknagels
Average rating:  
 8 reviews
 by Alma
Nagels zijn minder geel en zachter

Ik durfde zomers niet meer op slippertjes te lopen omdat ik 2 gele/harde nagels had. Mijn pedicure gaf mij een zakje badzout van Alka mee om daar met de voeten in te gaan. Heerlijk! Ik ben gelijk een grote pot gaan kopen bij G&W. Na enkele weken gebruik zijn mijn nagels zachter en minder geel.

 

 by Lola
Kalknagels zijn weer mooi!

Ik neem dagelijks een voetbad met alkabadzout erin. Daarna die crème erop en mijn kalknagels zijn verdwenen.

 by Carla
Kalknagel - verbetering

Heb net de voet en nagelkuur van Alka gedaan. Mijn kalknagel ziet er al beter uit. Er zit nog veel in dus ga er voorlopig nog mee door. Dit pakket pakt het probleem zowel van buitenaf als van binnenuit aan. Echt een aanrader!

 by Marga
schimmelnagels

Al jarenlang last van schimmelnagels en vanalles geprobeerd maar niets hielp. Toch wil ik met het mooie weer ook open schoenen aan en ben naar de reformwinkel geweest voor advies. Ik heb het voet en nagelpakket van Alka gekocht en ben daar mee aan de slag gegaan. Is een kuur van 20 dagen. Mijn schimmelnagel was nog niet weg na deze kuur maar zag er wel beter uit. Er zit voldoende in het pakket om langer door te gaan en ben daar nu nog steeds mee bezig.

 by anneke

ik gebruik nu een aantal weken het badzout van Alka. ik maak er een voetenbadje van. mijn voeten voelen nu heerlijk zacht aan. het eelt kan ik makkelijker er af halen en mijn kalknagel wordt ook minder. het is ook lekker om met je voeten in het badje te zitten

 by Remco van de Zande
Kalknagels

Ik merk een verbetering van mijn kalknagels nu ik ontzuur met ontzurende kruidenthee en dagelijks in een voetbad ga met speciaal ontzuringsbadzout. Dit werkt zelfs tegen mijn zweetvoeten.

 by Hans
Voetschimmel

Goede ervaring met voetbad met basisch badzout bij voetschimmel. Begonnen met dagelijks nu twee keer in de week. Voeten zijn vrij van schimmel.

 by P. van der Burg
kalknagel

Mijn dochter zei dat ik met mijn kalknagels moest gaan behandelen met het badzout van Alka en ik moet zeggen - het ziet er al beter uit. Een prettige bijkomstigheid is dat de huid lekker zacht wordt. (minder eeltvorming)