Stress

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op mensen die last hebben van stress? Hier leest u ervaringen van andere mensen met stress.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stress
Average rating:  
 8 reviews
 by Marianne

Door chronische stressklachten heb ik lage mineraal statussen, ik vul het aan met basische mineralen. Heel tevreden, gemakkelijk te bestellen, snel binnen en geen vervelende vulstofjes.

 by Alie
Veel stress

Hallo, ik ben Alie,

Ik heb erg veel last van stress. Ik lig om 5 uur 's nachts al te malen wat ik allemaal moet doen en ik werk niet eens meer. Ik heb daar ook medicijnen voor. Zonder deze medicijnen zie ik het echt niet zitten. Ik heb veel klachten door deze stress en ben altijd moe. Ik hou ook niet van groenten en fruit. Ben niet zo'n goede eter. Mijn schoondochter heeft mij greens gegeven en die moet ik elke dag nemen. Ik zou me dan snel beter gaan voelen en ik moet zeggen ik heb meer energie en het is nog lekker ook.

Groeten van Alie

 by Marina
klachten afgenomen

Ik ben een stresskip. Dit zit gewoon in mij. Allerlei klachten kreeg ik daardoor en kreeg steeds te horen dat hoort bij jouw stress. Je moet jouw stress aanpakken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Het zit er bij mij gewoon in. Toch ben ik begonnen met de alka tabletten met magnesium op advies van mijn therapeut. Mijn stress is natuurlijk niet weg maar mijn klachten zijn afgenomen. Ik slaap ook beter.

 by Marijke
klachten door stress

Ik werd letterlijk ziek van de stress. Ik ben verpleegkundige maar had bijna geen tijd om patiënten aan het bed te helpen. Alles moest in de computer gezet worden. Per patiënt was ik meer tijd kwijt aan de computer dan aan de patiënt. Ik kon daar niet goed mee omgaan. Mijn vriendin zei dat ik alkalisch water moest gaan drinken. Dat helpt bij alles. (zij neemt het voor haar jicht). Ik gebruik nu basische druppels en voel me inderdaad weer wat beter.

 by Sabine
Stress

Ik heb veel meegemaakt en ervaar gewoon veel stress. Heb mindfullness gedaan en ben me meer bewust van het hier en nu. Toch miste ik iets. Ik voelde me gewoon niet goed en om me beter te voelen ging ik snacken. Ik at dan veel suiker. Daarna voelde ik me dus nog slechter. Ik ben gaan zoeken op internet en stuitte op een pagina over ontzuren en ben dit toe gaan passen. nu ik ontzurende kruidenthee drink en magnesium slik voel ik me weer wat beter. Ik zit weer wat lekkerder in mijn vel en hunker niet meer zoveel naar suiker.

 by Thea Mulder
Stress

Ik heb veel stress. Maak me druk over alles. Lig 's nachts ook wakker en lig dan echt te malen. Ik baal hier van maar dat is het aard van het beestje. De laatste tijd kreeg ik ook steeds meer klachten. Mijn zus gaf mij een doos ontzurende kruidenthee. En ik dacht nog - dat kan toch niet helpen? Maar de thee is heerlijk. Elke dag maak ik een kan en drink deze leeg. Ik slaap daar beter van en ook mijn klachten zijn wat minder geworden. Ik ga binnenkort een mindfullness training volgen en hoop dan ook beter om te kunnen gaan met mijn stress.

 by Wendy
Stress

Ik ervaar veel stress en ben daardoor ook moe en slaap slecht. Mijn psycholoog heeft mij aan Alka tabletten met magnesium gezet. Ik voel me beter, sterker, gewoon fijner. Blijf daar voorlopig mooi mee doorgaan

 by Hilde
stress

Hoi, ik ben Hilde. Ben 24 jaar en heb een heftig jaar achter de rug. Veel stress en daardoor ook lichamelijke klachten. Ik ben niet zo'n pillenslikker maar er moest wat gebeuren. Ik gebruik nu ontzurende tabletten met magnesium (handig, 2 in1) en voel me beter. De stress is nog niet weg - daar heb ik gesprekken voor maar ik voel me wel weer wat beter. En, ik slaap ook weer iets beter. Ben toch blij dat ik pillen ben gaan slikken.