Stress

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op mensen die last hebben van stress? Hier leest u ervaringen van andere mensen met stress.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Thea Mulder on Stress
Stress

Ik heb veel stress. Maak me druk over alles. Lig 's nachts ook wakker en lig dan echt te malen. Ik baal hier van maar dat is het aard van het beestje. De laatste tijd kreeg ik ook steeds meer klachten. Mijn zus gaf mij een doos ontzurende kruidenthee. En ik dacht nog - dat kan toch niet helpen? Maar de thee is heerlijk. Elke dag maak ik een kan en drink deze leeg. Ik slaap daar beter van en ook mijn klachten zijn wat minder geworden. Ik ga binnenkort een mindfullness training volgen en hoop dan ook beter om te kunnen gaan met mijn stress.

by Wendy on Stress
Stress

Ik ervaar veel stress en ben daardoor ook moe en slaap slecht. Mijn psycholoog heeft mij aan Alka tabletten met magnesium gezet. Ik voel me beter, sterker, gewoon fijner. Blijf daar voorlopig mooi mee doorgaan

by Hilde on Stress
stress

Hoi, ik ben Hilde. Ben 24 jaar en heb een heftig jaar achter de rug. Veel stress en daardoor ook lichamelijke klachten. Ik ben niet zo'n pillenslikker maar er moest wat gebeuren. Ik gebruik nu ontzurende tabletten met magnesium (handig, 2 in1) en voel me beter. De stress is nog niet weg - daar heb ik gesprekken voor maar ik voel me wel weer wat beter. En, ik slaap ook weer iets beter. Ben toch blij dat ik pillen ben gaan slikken.