Diabetes

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening diabetes? Hier leest u ervaringen van andere mensen met diabetes.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
by Kees van Bergen on Diabetes
van diabetes 2 verlost

Elk jaar kwam ik wel een paar kilo aan. Op een gegeven moment woog ik bijna 120 kg en had ik een hoge bloeddruk en diabetes 2 ontwikkeld. De dietist heeft mij een basisch dieet voorgeschreven om af te vallen. Ook adviseerde zij om basische druppels in te zetten om zo gelijk ook meer water te gaan drinken. Dit vond ik in het begin best wel lastig maar ben begonnen met 3 glazen per dag. Ik ben nu een half jaar bezig en ben bijna 30 kg kwijt. Mijn bloeddruk is weer normaal en ben ook van mijn diabetes verlost.

by Mark van Aalst on Diabetes
Verlost van Diabetes

Hi, ik ben Mark en ben 25! KG afgevallen door een basisch dieet met ontzurende thee en druppels. Ik voel me herboren en ben 100% verlost van de diabetes.

by Andre on Diabetes
diabetes

Nadat ik mijn leefstijl heb verbeterd en ben gaan ontzuren met kruidenthee en druppels zijn mijn waardes behoorlijk verbeterd. Ik ben ook bijna 7 kg kwijt. Ik voel me veel beter!

by Saskia van der Ka on Diabetes
Ontzuren goed bij diabetes

Ik heb een test gedaan op internet en ik bleek te zuur te zijn. Heb info opgevraagd en ben naar een dietist gegaan. Ik eet nu veel gezonder met veel groenten en drink basische thee en druppels. Ik ben al 8 kg kwijt en het gaat goed met mijn diabetes.

by Debby on Diabetes
Diabetes 2

Doordat ik beter op mijn voeding let en ontzurende kruidenthee drink ben ik al 11 kg afgevallen en zijn mijn bloedwaarden enorm verbeterd. Ik voel me zoveel beter. Ik wil nog 14 kg meer afvallen en heb er nu vertrouwen in dat ik dat ga redden.

by Martin on Diabetes
Diabetes

Ik had diabetes 2, hoge bloeddruk en was veel te zwaar. Mijn dietiste zette mij op een streng dieet. Er moest minimaal 20 kg af. Mijn gezondheid liep gevaar. Ben ook altijd een bourgondier geweest. Ik ben met het dieet aan de slag gegaan en er was al snel 8 kg af. Ik voelde me zoveel beter dat mijn interesse voor een gezond(er) leven gewekt was. Ik ben me er verder in gaan verdiepen en ik las veel over ontzuren. Dit ben ik naast mijn dieet gaan doen. Ik heb de druppels ingezet. Dit was voor mij gelijk een stok achter de deur om meer water te gaan drinken. (ik dronk voorheen altijd cola zero). Ik ben mijn 20 kg bijna kwijt en mijn bloedwaardes zijn sinds lange tijd weer goed. Nooit gedacht dat voeding zoveel invloed heeft op de gezondheid.

by Will on Diabetes
Diabetes

Afvallen en ontzuren hebben mij van mijn diabetes afgeholpen. Ik ben bijna 15 kg kwijt en voel me fantastisch.

by Inge on Diabetes
diabetes

Ik dronk veel frisdrank en at niet zo gezond. Vorig jaar was ik op mijn zwaarst, de 100 kg kwam in beeld en had diabetes ontwikkeld...Ben meer basisch gaan eten en drinken. Ben ook alka thee gaan drinken ipv de frisdrank. Ik ben nu bijna 15 kg kwijt en gebruik veel minder medicatie en voel me fantastisch. Ik wil nog 10 kg afvallen.