Diabetes

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening diabetes? Hier leest u ervaringen van andere mensen met diabetes.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Diabetes
Average rating:  
 14 reviews
 by Gregogy
Medicatie niet meer nodig.

Mijn leefstijl radicaal omgegooid. Ik was er klaar mee. Ik kreeg steeds meer medicatie en ging me ook steeds slechter voelen. Hoge bloeddruk, hoog cholesterol en diabetes. Ik ben veel gezonder gaan eten, ben 13 kg afgevallen, drink dagelijks een liter basisch water en heb alle medicijnen inmiddels afgebouwd. Ik heb meer energie en voel me goed.

 

 by Jo
Verlost van diabetes 2 door gezonde leefstijl

Diabetes 2 is omkeerbaar. Dat las ik op Internet en mijn interesse was gewekt. Ik ben naar een natuur dietist gegaan en ben op een basisch dieet gezet. Wel even wennen maar ik was er klaar mee. Daar nu een half jaar mee bezig en ben bijna 18 kilo kwijt. Daarnaast gebruik ik de druppels van alka ter ondersteuning. Ik voel me eindelijk goed.

 by Hans van Baarlo
Diabetes 2 is omkeerbaar!

Diabetes 2 is omkeerbaar! Ik ben het levende bewijs hiervan. Ik ben door mijn natuurarts op een basisch dieet gezet om af te vallen en om een betere leefstijl te gaan nastreven. Ik had dus diabetes 2. Ik keek ook eigenlijk nergens naar. Eten moet lekker zijn. Doordat ik diabetes 2 had ontwikkeld en mijn bloeddruk steeds hoger werd moest er echt iets gebeuren. Ik ben inmiddels 17 kg kwijt en mijn diabetes 2 is verdwenen. Ik gebruik ook alkalische druppels hiervoor. Mijn leven is nu zoveel beter!

 by Mark van Esdoorn
Diabetes 2 is omkeerbaar!

Nadat ik letterlijk ziek was geworden door mijn te bourgondische leefstijl wist ik dat er iets moest veranderen. Ik at teveel en dronk teveel bier en wijn. Ik sta bekend als een echte lekkerbek. Dit had als gevolg dat ik de afgelopen jaren diabetes 2 had ontwikkeld. Ik was eigenlijk ook altijd moe. Deed ook niet aan sport. Daar had ik gewoon geen energie meer voor. Ik wilde zo niet verder. Ik wilde me weer goed voelen en ben naar een natuurgeneeskundige gegaan. Zij heeft mij een spiegel voorgehouden. Ik heb het roer samen met haar volledig omgegooid. Ik ben gaan koken met veel groenten en ben gaan wandelen. Verder ben ik ontzurende kruidenthee gaan drinken en Alka tabletten daarbij in gaan zetten. Ik ben nu 4 maanden verder en mijn bloedwaarden zijn weer normaal. Ik heb weer meer energie en voel me veel beter! Beter dan de afgelopen jaren!

 by Pieter van der Veen
Diabetes 2 is dus wel omkeerbaar

Hoi, door mijn bourgondische leefstijl had ik in de loop der jaren diabetes 2 ontwikkeld. Ook mijn bloeddruk was aan de hoge kant. Bij een natuurdietist terecht gekomen omdat er nu toch echt iets moest gebeuren. (ik ben recentelijk opa geworden en wil wel wat langer genieten van mijn kleindochter). Mijn hele dieet is omgegooid wat wel even wennen was maar het is voor een goed doel. Inmiddels ben ik 13 kg kwijt is mijn bloeddruk weer normaal en ben ik verlost van mijn diabetes. Diabetes 2 is dus wel omkeerbaar.

 by Aniko
Diabetes 2

Ik ben een vrouw van 37 en heb na een zwangerschap met zwangerschaps diabetes uiteindelijk Diabetes type 2 ontwikkeld. Mijn diëtiste heeft me een dieet met zuurvrije voeding geadviseerd en wegens mijn hoge zuurgraad Alka druppels en Alka kruidenthee. Mijn bloedsuiker waardes zijn nu na drie maanden diëten en Alkadruppels gebruiken perfect. Diabetes type 2 is dus echt te genezen mensen!

 by Kees van Bergen
van diabetes 2 verlost

Elk jaar kwam ik wel een paar kilo aan. Op een gegeven moment woog ik bijna 120 kg en had ik een hoge bloeddruk en diabetes 2 ontwikkeld. De dietist heeft mij een basisch dieet voorgeschreven om af te vallen. Ook adviseerde zij om basische druppels in te zetten om zo gelijk ook meer water te gaan drinken. Dit vond ik in het begin best wel lastig maar ben begonnen met 3 glazen per dag. Ik ben nu een half jaar bezig en ben bijna 30 kg kwijt. Mijn bloeddruk is weer normaal en ben ook van mijn diabetes verlost.

 by Mark van Aalst
Verlost van Diabetes

Hi, ik ben Mark en ben 25! KG afgevallen door een basisch dieet met ontzurende thee en druppels. Ik voel me herboren en ben 100% verlost van de diabetes.

 by Andre
diabetes

Nadat ik mijn leefstijl heb verbeterd en ben gaan ontzuren met kruidenthee en druppels zijn mijn waardes behoorlijk verbeterd. Ik ben ook bijna 7 kg kwijt. Ik voel me veel beter!

 by Saskia van der Ka
Ontzuren goed bij diabetes

Ik heb een test gedaan op internet en ik bleek te zuur te zijn. Heb info opgevraagd en ben naar een dietist gegaan. Ik eet nu veel gezonder met veel groenten en drink basische thee en druppels. Ik ben al 8 kg kwijt en het gaat goed met mijn diabetes.

 by Debby
Diabetes 2

Doordat ik beter op mijn voeding let en ontzurende kruidenthee drink ben ik al 11 kg afgevallen en zijn mijn bloedwaarden enorm verbeterd. Ik voel me zoveel beter. Ik wil nog 14 kg meer afvallen en heb er nu vertrouwen in dat ik dat ga redden.

 by Martin
Diabetes

Ik had diabetes 2, hoge bloeddruk en was veel te zwaar. Mijn dietiste zette mij op een streng dieet. Er moest minimaal 20 kg af. Mijn gezondheid liep gevaar. Ben ook altijd een bourgondier geweest. Ik ben met het dieet aan de slag gegaan en er was al snel 8 kg af. Ik voelde me zoveel beter dat mijn interesse voor een gezond(er) leven gewekt was. Ik ben me er verder in gaan verdiepen en ik las veel over ontzuren. Dit ben ik naast mijn dieet gaan doen. Ik heb de druppels ingezet. Dit was voor mij gelijk een stok achter de deur om meer water te gaan drinken. (ik dronk voorheen altijd cola zero). Ik ben mijn 20 kg bijna kwijt en mijn bloedwaardes zijn sinds lange tijd weer goed. Nooit gedacht dat voeding zoveel invloed heeft op de gezondheid.

 by Will
Diabetes

Afvallen en ontzuren hebben mij van mijn diabetes afgeholpen. Ik ben bijna 15 kg kwijt en voel me fantastisch.

 by Inge
diabetes

Ik dronk veel frisdrank en at niet zo gezond. Vorig jaar was ik op mijn zwaarst, de 100 kg kwam in beeld en had diabetes ontwikkeld...Ben meer basisch gaan eten en drinken. Ben ook alka thee gaan drinken ipv de frisdrank. Ik ben nu bijna 15 kg kwijt en gebruik veel minder medicatie en voel me fantastisch. Ik wil nog 10 kg afvallen.