Huidproblemen

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op verschillende huidproblemen? Hier leest u ervaringen van andere mensen met een huidprobleem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 28 reviews
by Bas on Huidproblemen
Irritatie na het scheren

Ik gebruik nu de alka creme na het scheren en heb bijna geen last meer van scheerirritatie. Mijn hals ziet er een heel stuk beter uit.

by Bibi van As on Huidproblemen
eindelijk een fijne scrub voor mijn droge huid

Ik ben 21 jaar en heb altijd al een droge huid gehad. Ik heb nu eindelijk een superfijne basisch scrub gevonden. Heerlijke geur en supervoedend voor je huid.

by Nelly on Huidproblemen
Probleemhuid oplossing

De oplossing bij een probleemhuid. (bultjes, rode plekjes en jeuk) is basische creme. Ik ben er dolblij mee. Mijn huid ziet er veel beter uit!

by Martine on Huidproblemen
Geen jeuk meer!

Eindelijk een fijne lichaamsverzorging van Alka gevonden. Sinds ik dit gebruik heb ik geen jeuk meer.

by Irma on Huidproblemen
Rustigere huid

Ik heb altijd een onrustige gezichtshuid met rode vlekjes en vaak ook kleine rode bultjes. Deze bultjes jeuken dan en ik krab deze dan vaak kapot. Bij de drogist gevraagd wat ik hieraan kon doen. De drogist gaf mij een probeerverpakking mee van een basische creme. Deze voelde zo fijn op mijn huid dat ik de dag erna gelijk een tube ben gaan halen. Na 3 weken ziet mijn huid er al veel beter uit. Rode plekjes zijn bijna weg en mijn huid jeukt ook niet meer zo.

by mijnheer Derksen on Huidproblemen

Mijn vrouw heeft last van smetten. Van alka kregen we het advies om een handdoek nat te maken met badzout en dit op de plekken te leggen. Daarna goed te laten drogen en in te smeren met de creme. De plekken zijn nu een stuk minder gevoelig. Ze zien er ook ook minder rood uit. Het gaat dus de goede kant op. We zijn heel tevreden.

by Mevrouw Peijnenburg on Huidproblemen
Mooiere huid!

Ik ben bijna 70 en ontzuur nu ongeveer 1 jaar. Mijn vriendinnen zeiden dat mijn huid er zo mooi uitziet de laatste tijd. Wat gebruik je of wat doe je om zo'n mooie huid te houden? Ik was gaan ontzuren omdat ik gezond wil blijven. Ik heb gelukkig nog geen klachten maar ben wel blij met het resultaat.

by Lucas on Huidproblemen
Acne

Mijn moeder heeft de pot scrub en tube creme van alka in de badkamer staan. Ik gebruik het voor acne op mn gezicht borst en rug. pukkels worden minder en ik krijg er tenminste geen droge huid van.

by Dorine on Huidproblemen
Jeuk aan benen

Goedemorgen,Ik had verschrikkelijk veel last van jeuk aan de onderbenen en er zaten ook lelijke vlekjes op mijn benen. volgens de huisarts komt het door ouderdom (ik ben 59 jaar) bij de gezondheidswinkel is mij basische crème en badzout geadviseerd. De jeuk is bijna verdwenen en huid ziet er veel rustiger uit.

by Renee on Huidproblemen
schimmelinfectie

Ik heb al heel lang last van schimmelinfecties op mijn huid. Eerst alleen op mijn voeten, waar ik zalf van de drogist voor gebruik. Dat hielp wel tegen de jeuk, maar het kwam elke keer weer terug. Nu zit het ook op mijn billen, en bovenbenen. Via een collega hoorde ik iets over ontzuren. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam bij Alka Vitae uit. Ik heb hun gebeld en kreeg het advies om te gaan ontzuren. Omdat ik ook last heb van krampen in mijn kuiten zeiden ze dat ik de tabletjes met magnesium moet gaan gebruiken. Ook het badzout. Ik ben nu een paar weken bezig. De jeuk wordt veel minder. Het is nog niet helemaal over, maar ik heb er wel veel minder last van en het is niet erger geworden. Ik heb er goede hoop op dat het helemaal weg gaat. Ik blijf dus nog maar even doorgaan.

by Debbie on Huidproblemen
Alka scrub / droge huid

Heb eindelijk een superfijne scrub gevonden voor mijn droge huid. Deze scrub is op basis van zout en diverse hydraterende olien. Gewoon fantastisch! Ben echt blij dat ik deze ontdekt heb.

by C. van Roekel on Huidproblemen
Geen jeuk meer!

Eindelijk verlost van de jeuk. Ik kampte al een paar jaar met jeuk. Altijd maar jeuk. Wel altijd al een gevoelige huid gehad maar de jeuk werd steeds erger. Mijn vrouw zei dat ik basische creme moest gaan proberen. Zij gebruikt deze als nachtcreme. Ik ben niet zo van het smeren maar altijd jeuk hebben is verschrikkelijk. Ik gebruik nu dagelijks de creme en ik ben gewoon verlost van de jeuk. Ik kan deze dan ook echt aan bevelen bij een jeukende of een gevoelige huid.

by Cindy on Huidproblemen
Rode bultjes zijn weg

Hoi, ik ben Cindy. Ben 25 en had altijd last van rode bultjes in mijn nek en gezicht. De doktoren konden geen oorzaak vinden. Mijn moeder gebruikt alka crème voor haar voeten en gaf mij deze crème om eens uit te proberen. Wow! Echt super voelt deze crème. Na 3 weken waren mijn rode bultjes weg.

by Ernst on Huidproblemen
basische creme bij scheerirritatie

Eindelijk echt een fijne creme gevonden voor na het scheren. Ik had altijd irritatie na het scheren. Ik gebruik nu in plaats van een after shave een basische creme. Deze gebruik ik ook als nachtcreme. Echt top! Gr. Ernst

by Naomi on Huidproblemen
basische voetbaden bij droge voeten

Ik heb altijd extreem droge voeten gehad. Altijd barsten in mijn voetzool en soms de vellen eraan hangen. Ik gebruik nu dagelijks basische voetbaden en mijn voeten voelen nu lekker zacht aan. Het lijkt ook wel of mijn kalknagel verbeterd.

by mevrouw Hensen on Huidproblemen
Alka creme bij zonnebrand

mijn dochter was verbrand door de zon. De basische creme werkt echt verzachtend voor de huid. Echt een aanrader.

by Marita on Huidproblemen
Badzout bevalt prima

Sinds enige tijd gebruik ik regelmatig het badzout van Alka Vitae. Ik heb altijd veel last gehad van eczeem, maar door het gebruik van het badzout is mijn huid veel rustiger.

by Roxanna on Huidproblemen
lichen sclerosus

Heb nu de basische crème van Alka. Deze is echt fijn bij lichen sclerosus. Werkt echt verzachtend.

by Jean Paul on Huidproblemen
Droge gevoelige huid

Ik heb al jaren last van een droge en gevoelige huid. Dit zal waarschijnlijk nooit weggaan maar na een paar weken gebruik van basische creme van alka merk ik echt verbetering!

by Jan on Huidproblemen
Creme bij psoriasis

Eindelijk wat gevonden wat helpt bij psoriasis. Heb al van alles geprobeerd. Ook hormoonzalf. Nu eindelijk een fijne crème hiervoor gevonden. Kan hem echt aanbevelen. Groet Jan

by Denice on Huidproblemen
extreem droge huid

Ik gebruik sinds kort het badzout van Alka en ben daar zeer tevreden over. Ik heb al jaren een extreem droge huid. Mijn vriendin gaf mij een zakje badzout om eens uit te proberen. Ongelooflijk hoe zacht je huid wordt van dit badzout! Er zitten veel mineralen in die de huid voeden. Ik ben ook veel minder koffie gaan drinken. Koffie droogt de huid ook uit. Nu drink ik meer water voor een optimale vochthuishouding van binnenuit.

by Charlotte on Huidproblemen
droge huid

Fantastisch dat badzout. Mijn huid is enorm opgeknapt!

by Eva on Huidproblemen
droge handen

Ik werk de hele dag met schoonmaakmiddelen. Mijn handen zijn daardoor erg droog. Soms zo droog dat ze barsten. Het voelt niet goed en het ziet er niet mooi uit. Ik ben pas begonnen met het badzaout van alka - ik maak daar een handbadje van en ga daar met mijn handen in. Ze voelen daarna superzacht aan. Ben echt blij met deze tip die ik van de coach heb gekregen.

by Denice on Huidproblemen
Extreem droge voeten

Ik ga nu 3 keer per week met mijn voeten in een voetbad met het badzout van Alka. Ben zo blij met het resultaat - mijn voeten voelen eindelijk zacht aan. Jammer dat ik geen bad heb....

by Cindy on Huidproblemen
Jeukende hoofdhuid

Ik gebruik het Alka badzout op advies van de coach op mijn hoofdhuid. Ik was ten einde raad - had al vanalles geprobeerd. Ik heb het nog maar een paar keer gedaan maar ik voel nu al dat het werkt. Ik heb bijna geen jeuk meer op mijn hoofdhuid. Ik los een theelepeltje badzout op in een plantenspuit en spray dit op mijn hoofdhuid en laat dit 15 a 20 minuten inwerken. Daarna was ik mijn haren met een milde shampoo.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»