Pijnklachten

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pijnklachten
Average rating:  
 6 reviews
by Mw. Martens on Pijnklachten
Minder pijnlijke handen

Ik had al jaren last van pijnlijke handen. Dokter kan niets vinden. Gelukkig geen artrose. Ik ben gaan googlen en kwam op ontzuren en heb naar de coach gebeld. Zij adviseerde het badzout om daar met de handen in te gaan. Dit werkt goed en heb nu minder pijnlijke handen.

by Marie-Louise on Pijnklachten
Minder pijn

Dankzij ontzuren heb ik minder pijnklachten. Ik ben ook gezonder gaan eten.

by Sabine on Pijnklachten
minder pijn

De dokter zei dat mijn pijnklachten tussen mijn oren zat. Ik kon me hier niet bij neerleggen en ben naar een mesoloog gegaan. Hij heeft mij doorgemeten en het bleek dat ik veel afvalstoffen in mijn lichaam heb. Deze veroorzaken veel klachten. Hij heeft mij ontzurende tabletten en thee geadviseerd. Dit helpt mij goed - ik heb veel minder pijn. Over 6 weken word ik weer doorgemeten. Ben benieuwd.

by Bianca on Pijnklachten
minder pijn

Al jaren loop ik met pijnklachten. Het zou tussen mijn oren zitten volgens mijn arts. Er is niets te vinden maar toch heb ik pijn. Zo frustrerend. Ik ben gaan zoeken op internet en ben gaan ontzuren. Ik gebruik de tabletten met magnesium en de thee en ik moet zeggen dat het nu al wat beter gaat. Ik ben nu 5 weken bezig en ben ook naar een natuurdietist gegaan om mijn dieet te verbeteren. Ik verwacht nog een verdere verbetering nu ik mijn leefstijl aan het veranderen ben.

by mevr. Wilsink on Pijnklachten
Minder pijn in voeten

Ik was al een tijdje bezig met de druppels om mijn lichaam te ontzuren maar bleef pijn houden in mijn voeten. De coach adviseerde mij hun badzout en dit gebruik ik nu 2 weken en mijn pijn is bijna weg in mijn voeten.
mvg. mevr. Wilsink

by Erica on Pijnklachten
Minder pijn

Al jarenlang last van vage pijntjes. De dokter kan niets vinden maar toch heb ik pijn. De reformwinkel gaf aan dat ik moest gaan ontzuren en vitaminen en mineralen moest gaan inzetten. Ik heb een multivitamine gekocht en een mineralen complex en Alka druppels. Nu ongeveer 6 weken namen de pijnklachten af. Het is nog niet weg maar het gaat een heel stuk beter.