Artrose

Artrose ervaringenBenieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening artrose? Hier leest u ervaringen van andere mensen met artrose. Door verzuring van het kraakbeen tussen de gewrichten ontstaat artrose. Dit heeft te maken met de leeftijd. Vanaf het 40ste levensjaar heeft het lichaam steeds meer moeite met de afvoer van zure stoffen. Zuurresten blijven achter in het kraakbeen waardoor artrose kan ontstaan. U vindt hier enkele ervaringen van mensen die zijn gaan ontzuren. Wilt u ook uw ervaring delen, klik dan op de “ervaring delen” knop.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 39 reviews
by Mariska on Artrose
minder stijf

Ik gebruik op aanraden van mijn natuurarts alkalische druppels en moet zeggen dat ik minder stijf ben. Ik start weer wat makkelijker op 's ochtends. Pijn in de knieen is nog niet echt minder maar ik ben ook pas 2 weken bezig.

by Fred on Artrose
Minder pijn

Ik ben Fred en ben 64 jaar. Ik heb al jaren last van artrose en ben door mijn vrouw op een dieet gezet met meer groenten en Tabs original van Alka. Ik ervaar na jaren eindelijk minder pijn.

by Marijke on Artrose
Meer kracht in handen

Ik kamp met artrose in mijn handen. Sinds ik ontzuur met basische druppels en thee heb ik weer meer kracht in mijn handen. Mijn buurvrouw gebruikt dit al jaren naar volle tevredenheid. Ik ben pas begonnen en hoop dat het nog verder verbetert.

by Bram on Artrose
52 kruidenthee helpt bij artrose

Ik gebruik speciale 52 kruidenthee voor mijn artrose. Heb minder pijn en ook het opstarten gaat makkelijker! De thee is ook erg lekker!

by Nel on Artrose
Minder artrose pijn

Sinds ik ontzuur met alka druppels heb ik minder artrose pijn.

by Mevrouw Oostring on Artrose
Minder stijf

Sinds ik Alka thee drink heb ik veel minder last van stijfheid. (heb artrose)

by R. Smits on Artrose
Beter opstarten!

Ik ben Rob en ben 74 jaar. Last van artrose. Ik gebruik basische tabletten om het lichaam te ontzuren en merk dat ik beter opstart. Makkelijker mijn bed uitkom en ook beter uit mijn stoel kan opstaan.

by Mevrouw van Oorschot on Artrose
Afname pijn door artrose

Mijn man en ik nemen al 6 jaar de alkalife druppels en zijn daar zeer content mee. Wij hebben veel minder pijnklachten door onze artrose.

by wil on Artrose
artrose

Waar kan je die druppels bestellen lees over alka druppels dat het zo goed helpt ?heb zelf ook artrose wil het gaan proberen ??

by L. van Ginneken on Artrose
betere beweging in mijn gewrichten

Mijn gewrichten zijn weer wat soepeler. Zit betere beweging in nu ik ontzurende tabletten met calcium en vitamine D gebruik

by Ellen on Artrose
Minder stijf

Artrose gaat natuurlijk niet weg door het ontzuren maar ik ben veel minder stijf. Kan iedereen de druppels adviseren.

by john on Artrose
knieartrose

Ik ben 52 jaar en last van artrose in mijn knie. Ik gebruik nu Alka tabs en mijn pijn is duidelijk afgenomen.

by Jens on Artrose

Ik gebruik basische druppels en die hebben mij al heel goed geholpen bij mijn artrose. Nu heeft mijn hond ook gewrichtsklachten, zijn er ook van die druppels voor dieren?

by Peter on Artrose
Minder pijn aan mijn knieen

Ik heb artrose aan mijn knieen. Heb vroeger veel hardgelopen en er zit flinke slijtage. De pijn is gewoon vervelend. Heb daar nu basise tabletten voor en de pijn is minder. Niet weg, dat kan ook niet met deze slijtage maar ben blij dat ik minder pijn heb en dat ik weer iets langer kan wandelen.

by Peter on Artrose
minder pijn in mijn knie

Ik werk in de bouw (dakdekker) en kon de laatste tijd bijna niet meer op de steiger klimmen. Veel pijn in mijn linkerknie. Dokter zei dat het artrose was en dat er niets meer aan te doen was. Ja, misschien een nieuwe knie als ik wat ouder ben. Ik ben naar de kruidenwinkel bij ons in het dorp gegaan en heb me daar laten informeren. Ik gebruik nu al een paar weken glucosamine en basische druppels. Knie pijn is niet weg maar wel minder.

by Suzan on Artrose

Ik heb al heel lang last van mijn handen. de dokter zegt dat het artrose is. Ik ben nu een tijdje bezig met ontzuren. hier gebruik ik druppeltjes voor. het werkt heel goed. ik kan mijn vingers weer goed bewegen. doet veel minder pijn. ik ben er blij mee

by Mevrouw Sanders on Artrose
ontzuren bij artrose

Na 3 weken had ik veel minder pijn in mijn handen door het ontzuren. Nadat ik gestopt was kwam de pijn direct weer terug. De coach gaf aan door te gaan met ontzuren. Ik neem nu dagelijks 2 tabletten in plaats van 3 en nu gaat het gelukkig weer beter met de pijn in mijn handen. Ook heb ik iets meer kracht in mijn vingers.

by An on Artrose
Artrose

Bij mij is door toeval nekartrose geconstateerd. Ik helemaal niets meer van de pijn. Na een maand was ik t zat. Voor andere ontstekingsklachten had ik ooit MSM, een lichaamseigen zwavel, gebruikt. Dit hielp de ontstekingen remmen. Dit ben ik voor mijn nekartrose gaan gebruiken i.c.m. alchemiila/ glucosamine (plantaardig). Binnen een week durfde ik me weer te bewegen. Na een jaar ziektewet nu weer een jaar aan het werk. Ik let ook op mijn voeding en eet geen rood vlees meer, alleen soms kip, vette vis, noten zaden en vruchten. Dagelijks portie (groene) groenten. Afwisseling is goed. Nog wel op zoek naar aanvullende middelen. Na een meniscus operatie niet goed herstelt en ook knie artrose. Pijn is draaglijk, alleen ben ik nooit een dag zonder pijn in m'n knie. Sterkte allemaal

by Diny on Artrose
artrose in onderrug

Ik heb altijd in de zorg gewerkt en heb waarschijnlijk daardoor artrose in mijn rug gekregen. Ik kreeg van mijn huisarts steeds meer medicijnen om de pijn te bestrijden. Ik voelde mij daar helemaal niet goed bij en ben op internet gaan zoeken en kwam veel tegen over verzuring. Dit kende ik helemaal niet en heb gebeld voor meer informatie. Ik gebruik nu het badzout en de druppels. Het badzout is heerlijk en geeft echt verlichting. Ook de huid wordt lekker zacht. De druppels moeten hun werking nog gaan doen denk ik. Ik ben pas 3 dagen bezig met de producten. Ik hoop in de toekomst toe te komen met minder pijnstillers.

by Marlies on Artrose
artrose

de dokter schreef diclofenac voor. Ik kon hier helemaal niet tegen. Ik liet me daarop doormeten bij een mesoloog. Ik kwam wat voedingsstoffen tekort en er was sprake van een hoge zuurgraad. Hij adviseerde een paar supplementen (vitamine C, D en Silicium) en om te gaan ontzuren. Ik ben gaan googelen en heb de coach gebeld. Omdat ik zo heftig reageer op alles ben ik eerst gestart met de thee. Dit heb ik een maand gedaan en ben nu ook begonnen met de druppels. Ik ben nu 3 weken bezig met de druppels en voel me langzaam aan wat beter. Fijn dat je de coaches kunt bellen voor advies.

by Dunja V. on Artrose
Artrose

natuurlijk gaat artrose niet over maar ik gebruik nu ontzuringsproducten en een supplement met groenlipmossel en heb toch echt minder pijnklachten. Ik kan zelfs weer een stukje fietsen!

by Willemijn on Artrose
artrose in mijn handen

Mijn dochter gaf mij een pot badzout van Alka en daar moest ik maar eens een handbadje van maken voor mijn handen waar ik veel last van heb (artrose). Mijn knokkels zijn ook erg dik waardoor ik minder kracht heb in mijn handen. Soms kan ik niet eens mijn knoopjes dicht doen. Gewoon lastig. Ik ga nu 2 en soms wel 3 keer per week met mijn handen in dat badzout. (gewoon in een afwasteiltje) en dit geeft echt verlichting. Echt fijn. Jammer dat ik geen bad heb. lijkt me echt fijn om helemaal in te kunnen liggen.

by Petra v.d. Heide on Artrose
cox artrose

In een winkel zag ik een brochure over producten waarmee je het lichaam kunt ontzuren. Daar lag ook een voedingswijzer bij. Ik nam dit mee naar huis en ben dit gaan lezen. Het sprak mij op de een of andere manier wel aan en ben terug gegaan naar de winkel. Ze hebben me daar goed geadviseerd en ik ben begonnen met het drinken van de thee. Heerlijk, ik kan niet anders zeggen. Alleen het deed niet zoveel. (ik ben ook wel wat ongeduldig). Dus, terug naar de winkel. Daar was ook de bevestiging dat 1 week thee drinken echt nog te kort was. maar dat ik het proces wel kon versnellen door de druppels erbij in te gaan zetten. Deze gebruik ik nu bijna een maand en ik merk dat ik toch al wat minder pijn heb. Ik doe zelfs de druppels in de thee! Ik ga hier zeker nog een tijdje mee door.

by Jannie on Artrose
artrose

Ben minder stijf en slaap daardoor ook weer wat beter. Ik ben blij dat ik de druppels heb ontdekt al zijn mijn klachten niet helemaal weg.

by janny van g on Artrose
slijtage

ik merk dat het bewegen veel makkelijker gaat en ik kan al meer wandelen

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»