Artrose

Artrose ervaringenBenieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening artrose? Hier leest u ervaringen van andere mensen met artrose. Door verzuring van het kraakbeen tussen de gewrichten ontstaat artrose. Dit heeft te maken met de leeftijd. Vanaf het 40ste levensjaar heeft het lichaam steeds meer moeite met de afvoer van zure stoffen. Zuurresten blijven achter in het kraakbeen waardoor artrose kan ontstaan. U vindt hier enkele ervaringen van mensen die zijn gaan ontzuren. Wilt u ook uw ervaring delen, klik dan op de “ervaring delen” knop.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Artrose
Average rating:  
 63 reviews
 by Bep van der Dungen
Weer makkelijker opstaan

Ik heb last van artrose in mijn onderrug en in beide knieën waardoor opstaan vanaf een stoel of bank steeds lastiger werd. Ik ben pas 61 jaar en mijn therapeut wees mij op de alka producten. Zij had daar heel goede ervaringen mee in haar praktijk. Ik ben nu begonnen met de basische druppels en de basische thee en ik merk wel al wat verschil. Ik ben pas een maand bezig maar dit geeft mij wel hoop. Ik kom weer wat makkelijker overeind.

 by P. van der Lingen
Sneller herstel na inspanning.

Rust roest, beetje cliché maar dat is echt zo. Ik kamp al jaren met artrose in mijn onderrug. Zoveel pijn dat ik eigenlijk niet meer bewoog. Ging gewoon niet meer. Na een revalidatietraject waarbij het bewegen weer is geactiveerd werd ik steeds enthousiaster om te kijken wat nog meer mogelijk was. Bij de natuurwinkel heeft de eigenaar mij groenlipmossel en basische druppels verkocht. Ik merk echt het verschil. Ja, ik heb pijn tijdens het bewegen maar ik merk dat ik wel veel sneller herstel en dat ik ook momenten heb dat ik geen pijn heb.

 by Tony
Minder pijn en stijfheid

Capsules met calcium helpen mij met het verlichten van de pijn en stijfheid in mijn vingers. Ik heb daar beginnende artrose. Ik speel graag piano en wil dat ook nog lang blijven doen.

 by Ina
De pijn is niet weg maar is wel afgenomen

Ik ben 43 jaar en heb veel last van mijn knieën. Veel slijtage, artrose, waarschijnlijk door het hardlopen. Het ergste was dat ik bijna geen trappen meer kon lopen. Ik leek wel een oude vrouw. Ik las veel goede recensies over ontzuren bij artrose en ben naar de G&W gezondheidswinkel gegaan. Ik gebruik sinds een paar weken de druppels en de thee van Alka en merk dat ik weer beter kan trap lopen. De pijn is niet weg maar is wel afgenomen. Hardlopen zit er helaas niet meer in maar wandelen gelukkig nog wel.

 by Annelies kok
Alca druppels

Ik gebruik nu paar weken alca druppels en de atrose stijfheid pijn aan de vingers is drastisch afgenomen. Wat een geweldige oplossing had ik dit maar eerder geweten!

 by Mien

Eindelijk iets gevonden voor wat verlichting van mijn artrose in mijn knieën. Ik gebruik nu basische druppels en heb minder pijn bij het lopen.

 by Petra

Ik kamp al jaren met artrose in mijn vingers en nek. Volgens de huisarts is daar niets meer aan te doen. Ja, ik mocht aan de pijnstillers. Ik wil dit niet. Ik ben geen pillenmens. Bij de DA gaven ze aan dat er wel iets voor artrose is. Ik gebruik nu glucosamine en basische druppels. De artrose is niet weg maar ik heb minder pijn en mijn vingers zijn minder stijf.

 by Renate
artrose door verzuring

Ik heb al 5 jaren artrose in mijn linkse schouder. De pijn wordt steeds erger. Nu begin ik het ook te voelen in mijn rechter pols. Volgens de huisarts die de röntgenfoto bekeek is daar sprake van beginnende artrose. Als dat zou komen doordat mijn bloed verzuurd zou zijn, zou dat verzuurde bloed door mijn hele lichaam gaan (circuleert immers door het hele lichaam), maar niet alle kraakbeen gewrichten zijn aangetast, alleen mijn schouder en nu dus ook mijn pols. Hoe is dat mogelijk dat dus niet alle kraakbeen van alle overige gewrichten zijn aangetast ? Wellicht iemand hier die dit snapt ......?

 by Gerrie

Ik moet zeggen dat het wel helpt basisch water bij artrose. Klachten zijn afgenomen. Het gaat niet weg maar wel fijn dat de klachten afgenomen zijn.

 by Mike
Al binnen 3 weken merkbaar

Ik heb beginnende artrose en ben op internet gaan zoeken wat ik daar zelf aan kan doen en las goede ervaringen over basische druppels bij artrose. Ik gebruik deze nu 3 weken en merk nu al verschil.

 by Patricia
Pijn nek minder

Ik gebruikte al jaren Glucosamine met chrondroïtine voor mijn nekartrose. Ik had het gevoel dat het niet meer voldoende werkte en ben naar de G&W gegaan. Zij adviseerde mij ook te gaan ontzuren. Ik had daar nog nooit van gehoord en ben op haar advies begonnen met Alka druppels en thee. Had ik dit maar eerder geweten. Pijn is afgenomen.

 by Mevr. I. van der Dungen
Makkelijker opstaan

Ik heb last van knieartrose en kan als ik lang heb gezeten wat moeilijk opstaan. Mijn buurvrouw heeft hiervoor de alka druppels en zij zweert hierbij. Ik ben deze ook gaan halen bij de Vitaminstore en de pijn is niet weg maar ik kan nu wel weer wat makkelijker opstaan.

 by Bethany
Ontzuren bij artrose

Al een paar jaar last van mijn knieën. Volgens de arts niets meer aan te doen. Alleen als het nog erger wordt dan kom ik misschien in aanmerking voor een operatie.

Mijn zus die ook artrose heeft gebruikt Alka capsules hiervoor en ik ben deze nu ook gaan gebruiken. De pijn en stijfheid zijn al iets afgenomen. Een kleine verbetering waar ik al blij mee ben.

 by Edwin Verlinden
Basisch water bij artrose

Ik heb al jaren last van mijn onderrug, artrose. Op advies van de osteopaat gebruik ik sinds kort hiervoor synofit en basisch water. Deze producten geven bij mij echt verlichting. Het gaat niet weg maar het is beter te doen.

 by Bas van Bergen
weer wat beter bewegen

Al jaren last van artrose. Steeds een grotere beperking op het bewegen. De natuurarts wees mij op een paar middelen die verlichting zouden kunnen brengen. Ik gebruik nu Synofit en basische druppels. Ik kan weer wat beter bewegen. Ik weet dat het niet meer beter wordt maar ik ben blij met deze verbetering.

 by Mevrouw Martens
Geen pijnstillers meer nodig

Ik gebruik al jaren de producten van Alka voor mijn artrose. Ik heb geen pijn meer en ben van mijn pijnstillers af.

 by Laurentia
Aangename verrassing dat het werkt!

Ik slik nu ongeveer een maand de druppeltjes en sta eerlijk gezegd versteld van het resultaat. Ik heb (had!) veel last van de artrose in mijn linkervoet en beide duimen. De artrose is natuurlijk niet weg, maar het is al enorm verbeterd, heb er nauwelijks nog pijn van. Nooit verwacht dat dit zo snel zou werken. De kosten zijn bovendien zo laag, dat iedereen dit kan betalen.

 by Linda
Minder pijn en stijf door ontzuren

Hi, ik ben Linda en heb al jaren last van artrose. Ik ben pas 47 jaar. Door toeval is ontzuren op mijn pad gekomen. Ik gebruik druppels en tabletten met calcium en merk dat ik daardoor minder pijn heb en minder stijf ben. Fijne producten!

 by Roos
minder pijn

Ik ben 69 jaar en heb artrose in mijn handen, knieen en heupen. Daardoor veel pijnklachten. Nadat de winkelier mij de ontzuringskuur had verkocht ging het na 2 weken al wat beter. In elk geval zijn mijn knieen nu minder pijnlijk. Ook de kracht in mijn handen lijkt weer wat te zijn toegenomen. Ik ga er voorlopig mee door.

 by Mevrouw A. van Beers
minder pijn

Ik gebruik tabs calcium voor mijn artrose. Mijn pijn is minder geworden en ik heb weer iets meer kracht in mijn handen. De artrose is weer draaglijk. Met vriendelijke groet, mevrouw A. van Beers

 by Tanja van Os
Soepeler en weer meer kracht

Ik ben realistisch en weet dat artrose niet meer overgaat. Dat hoort ook gewoon bij het ouder worden maar toch. De natuurarts gaf aan goede ervaringen te hebben met het ontzuren van het lichaam en dat daardoor de gewrichten weer wat soepeler worden. Ik dacht baat het niet dan schaadt het ook niet en ben begonnen met ontzuren. Ik gebruik de tabletten met calcium en de thee en mijn natuurarts had gelijk ik ben weer wat soepeler en merk dat ook mijn kracht weer is toegenomen. Er is dus toch nog wat verlichting mogelijk bij artrose. Verder gebruik ik ook visolie en vitamine D en eet ik gezond.

 by Ingrid
Minder pijn!

Ik ben 51 jaar en kamp al een paar jaar met artrose in mijn knieen. De combinatie CBD olie en Alka tabletten calcium werkt perfect tegen de pijn. Ik heb minder pijn.

 by Manon
Meer belasting toch mogelijk bij artrose

Ik ben begin 40 en kamp met artrose in rug en knieën. Hierdoor kon in nauwelijks nog bewegen. Het ging steeds slechter en kwam terecht in een revalidatiecentrum. Ik moest het bewegen weer gaan opbouwen. Erg pijnlijk maar ik ben daarin goed begeleid. Verder moest ik ook af gaan vallen. Doordat ik zo weinig bewoog was ik ruim 15 kg aangekomen. De diëtist heeft mij op een dieet gezet en mij ontzurende tabletten met magnesium voorgeschreven. Sinds ik deze gebruik zijn mijn pijnklachten afgenomen. Ik kan zelfs weer een half uur wandelen.

 by W. van der Veen
Minder pijn/stijf door ontzuren

Sinds ik aan het ontzuren ben (daar had ik eerder nog nooit van gehoord..) heb ik minder pijn en ben minder stijf. De artrose gaat niet weg maar het is veel beter te doen nu.

 by Jeantine
Minder pijn bij artrose

U moet er maar mee leren leven. Dat is wat de orthopeed zei. Ik had veel pijn aan mijn knieen door beginnende artrose. Ik ben gaan zoeken op internet en vond informatie over ontzuren. Het kraakbeen reinigen. Dit sprak mij aan en ben naar de gezondheidswinkel gegaan voor advies. en ben daarmee begonnen. Ik gebruik de caps calsium nu bijna 3 maanden en mijn pijn is afgenomen.

 by Mariska
minder stijf

Ik gebruik op aanraden van mijn natuurarts alkalische druppels en moet zeggen dat ik minder stijf ben. Ik start weer wat makkelijker op 's ochtends. Pijn in de knieen is nog niet echt minder maar ik ben ook pas 2 weken bezig.

 by Fred
Minder pijn

Ik ben Fred en ben 64 jaar. Ik heb al jaren last van artrose en ben door mijn vrouw op een dieet gezet met meer groenten en Tabs original van Alka. Ik ervaar na jaren eindelijk minder pijn. Deze gebruik ik: https://www.alka.nl/Alka-tabs-original

 by Marijke
Meer kracht in handen

Ik kamp met artrose in mijn handen. Sinds ik ontzuur met basische druppels en thee heb ik weer meer kracht in mijn handen. Mijn buurvrouw gebruikt dit al jaren naar volle tevredenheid. Ik ben pas begonnen en hoop dat het nog verder verbetert.

 by Bram
52 kruidenthee helpt bij artrose

Ik gebruik speciale 52 kruidenthee voor mijn artrose. Heb minder pijn en ook het opstarten gaat makkelijker! De thee is ook erg lekker!

 by Nel
Minder artrose pijn

Sinds ik ontzuur met alka druppels heb ik minder artrose pijn.

 by Mevrouw Oostring
Minder stijf

Sinds ik Alka thee drink heb ik veel minder last van stijfheid. (heb artrose)

 by R. Smits
Beter opstarten!

Ik ben Rob en ben 74 jaar. Last van artrose. Ik gebruik basische tabletten om het lichaam te ontzuren en merk dat ik beter opstart. Makkelijker mijn bed uitkom en ook beter uit mijn stoel kan opstaan.

 by Mevrouw van Oorschot
Afname pijn door artrose

Mijn man en ik nemen al 6 jaar de alkalife druppels en zijn daar zeer content mee. Wij hebben veel minder pijnklachten door onze artrose.

 by wil
artrose

Waar kan je die druppels bestellen lees over alka druppels dat het zo goed helpt ?heb zelf ook artrose wil het gaan proberen ??

 by L. van Ginneken
betere beweging in mijn gewrichten

Mijn gewrichten zijn weer wat soepeler. Zit betere beweging in nu ik ontzurende tabletten met calcium en vitamine D gebruik

 by Ellen
Minder stijf

Artrose gaat natuurlijk niet weg door het ontzuren maar ik ben veel minder stijf. Kan iedereen de druppels adviseren.

 by john
knieartrose

Ik ben 52 jaar en last van artrose in mijn knie. Ik gebruik nu Alka tabs en mijn pijn is duidelijk afgenomen.

 by Jens

Ik gebruik basische druppels en die hebben mij al heel goed geholpen bij mijn artrose. Nu heeft mijn hond ook gewrichtsklachten, zijn er ook van die druppels voor dieren?

 by Peter
Minder pijn aan mijn knieen

Ik heb artrose aan mijn knieen. Heb vroeger veel hardgelopen en er zit flinke slijtage. De pijn is gewoon vervelend. Heb daar nu basise tabletten voor en de pijn is minder. Niet weg, dat kan ook niet met deze slijtage maar ben blij dat ik minder pijn heb en dat ik weer iets langer kan wandelen.

 by Peter
minder pijn in mijn knie

Ik werk in de bouw (dakdekker) en kon de laatste tijd bijna niet meer op de steiger klimmen. Veel pijn in mijn linkerknie. Dokter zei dat het artrose was en dat er niets meer aan te doen was. Ja, misschien een nieuwe knie als ik wat ouder ben. Ik ben naar de kruidenwinkel bij ons in het dorp gegaan en heb me daar laten informeren. Ik gebruik nu al een paar weken glucosamine en basische druppels. Knie pijn is niet weg maar wel minder.

 by Suzan

Ik heb al heel lang last van mijn handen. de dokter zegt dat het artrose is. Ik ben nu een tijdje bezig met ontzuren. hier gebruik ik druppeltjes voor. het werkt heel goed. ik kan mijn vingers weer goed bewegen. doet veel minder pijn. ik ben er blij mee

 by Mevrouw Sanders
ontzuren bij artrose

Na 3 weken had ik veel minder pijn in mijn handen door het ontzuren. Nadat ik gestopt was kwam de pijn direct weer terug. De coach gaf aan door te gaan met ontzuren. Ik neem nu dagelijks 2 tabletten in plaats van 3 en nu gaat het gelukkig weer beter met de pijn in mijn handen. Ook heb ik iets meer kracht in mijn vingers.

 by An
Artrose

Bij mij is door toeval nekartrose geconstateerd. Ik helemaal niets meer van de pijn. Na een maand was ik t zat. Voor andere ontstekingsklachten had ik ooit MSM, een lichaamseigen zwavel, gebruikt. Dit hielp de ontstekingen remmen. Dit ben ik voor mijn nekartrose gaan gebruiken i.c.m. alchemiila/ glucosamine (plantaardig). Binnen een week durfde ik me weer te bewegen. Na een jaar ziektewet nu weer een jaar aan het werk. Ik let ook op mijn voeding en eet geen rood vlees meer, alleen soms kip, vette vis, noten zaden en vruchten. Dagelijks portie (groene) groenten. Afwisseling is goed. Nog wel op zoek naar aanvullende middelen. Na een meniscus operatie niet goed herstelt en ook knie artrose. Pijn is draaglijk, alleen ben ik nooit een dag zonder pijn in m'n knie. Sterkte allemaal

 by Jannie
artrose

Ben minder stijf en slaap daardoor ook weer wat beter. Ik ben blij dat ik de druppels heb ontdekt al zijn mijn klachten niet helemaal weg.

 by Willemijn
artrose in mijn handen

Mijn dochter gaf mij een pot badzout van Alka en daar moest ik maar eens een handbadje van maken voor mijn handen waar ik veel last van heb (artrose). Mijn knokkels zijn ook erg dik waardoor ik minder kracht heb in mijn handen. Soms kan ik niet eens mijn knoopjes dicht doen. Gewoon lastig. Ik ga nu 2 en soms wel 3 keer per week met mijn handen in dat badzout. (gewoon in een afwasteiltje) en dit geeft echt verlichting. Echt fijn. Jammer dat ik geen bad heb. lijkt me echt fijn om helemaal in te kunnen liggen.

 by Petra v.d. Heide
cox artrose

In een winkel zag ik een brochure over producten waarmee je het lichaam kunt ontzuren. Daar lag ook een voedingswijzer bij. Ik nam dit mee naar huis en ben dit gaan lezen. Het sprak mij op de een of andere manier wel aan en ben terug gegaan naar de winkel. Ze hebben me daar goed geadviseerd en ik ben begonnen met het drinken van de thee. Heerlijk, ik kan niet anders zeggen. Alleen het deed niet zoveel. (ik ben ook wel wat ongeduldig). Dus, terug naar de winkel. Daar was ook de bevestiging dat 1 week thee drinken echt nog te kort was. maar dat ik het proces wel kon versnellen door de druppels erbij in te gaan zetten. Deze gebruik ik nu bijna een maand en ik merk dat ik toch al wat minder pijn heb. Ik doe zelfs de druppels in de thee! Ik ga hier zeker nog een tijdje mee door.

 by Nadine
Artrose

Ik zag een bericht op Facebook over voeding en artrose. Sommige voedingsmiddelen zouden artrose in de hand werken. Ik dacht echt dat artrose alleen maar te maken heeft met slijtage. Ik ben me hierin gaan verdiepen en ben ook anders gaan eten. Ik dacht dat wij gezond aten. Maar dit was niet zo. Na verder te hebben gezocht kwam ik ook een artikel tegen over het belang van ontzuren. Dit trok gelijk mijn aandacht en heb mijn vragen gesteld aan de coach. Ik neem nu de calciumtabletten en kom nu weer wat makkelijker op gang.

 by Wil
artrose

pH van 4 naar 7pH, geweldig, hierdoor minder last van mijn gewrichten, door ontzuren te nemen is mij dat gelukt

 by saskia
Artrose

"Door de reumatoloog is er reuma en artrose geconstateerd, Dan kreeg ik metrotrexaat voorgeschreven. Maar als ik daar de bijsluiter van lees doe ik mijn organen geweld aan, dus dat middel wil ik niet gebruiken.Op zoek op internet naar iets anders, zo kwam ik aan het adres van Alka. Een beetje argwaan, want wat kunnen druppel en/of tabletten doen voor mij?? Ach wat heb ik te verliezen. Dus ben ik aan de druppels en tabletten gegaan, en ik moet zeggen. De reumatische pijnen zijn die veroorzaakt worden door artrose zijn aardig onder controle, de reumatoloog begreep er niets van toen hij mijn bloed controleerde, Ik mag een tijd wegblijven van controle, Ik ga fijn door met de druppels en de alka tabletten, en probeer op deze manier het reuma proces te vertragen of te stoppen, zonder mijn lichaam verder schade aan te brengen door die chemische producten die de arts wil voorschrijven. Ik voel me goed, al moet ik mijzelf wel ontzien, omdat ik ook versleten heupen heb, maar daar is niets tegen te doen. Laat iedereen maar zijn bedenking hebben maar ik ga lekker met de druppel door
vriendelijke groet Saskia"

 by de klein
artrose

"ik gebruik de druppels sinds augustus en de artrose in mijn handen is nagenoeg weg, geen pijn meer en ook in de winter weinig last gehad van mijn handen, zelfs met koud weer kon ik mijn handen gewoon gebruiken terwijl ik vorig jaar winter mijn handen en vingers niet eens meer kon bewegen. Ik gebruik iedere dag de alka druppels en ik ben er zo blij mee, dit had ik jaren geleden moeten ontdekken.
Ik blijf het gebruiken want het werkt echt!"

 by janny
artrose

Ik wil u allen vertellen dat alka mijn leven totaal heeft veranderd!!!
Voordat ik alka kende was het met mijn lichaam erg slecht gesteld, met name Atrosis, diabetes type 2, astma, dolicicolon (teveel darmen), chronische vermoeidheid, pijn in mijn handen (van de reuma?....). Heel mijn lichaam deed pijn ook al lag ik gewoon op bed te rusten. De helse pijn in mijn benen! ik benoemde het voor mezelf “MIJN BENEN JANKEN DE HELE DAG!!”. Mijn leven werd er ontzettend somber door, neerslachtig, geen zin meer erin hebben om te proberen het leven leuk te maken. O,nee dat ging niet.

Ik heb wel een aantal keren de alka Coach gebeld of gemaild over mijn helse pijnen! Die adviseerde mij continu Janny jij bent er echt aantoe om alka tenemen! jij zal erbaat bij hebben! Maar doordat ik zo moe, misselijk en pijn had en zo neerslachtig was duurde het heel lang voordat ik AKA bestelde. Toen ik het besteld had zei mijn zoontje de volgende dag (zoals hij het altijd zo leuk kon zeggen) mama je post ligt op de stoel. Ik dacht gelijk dat is mijn leven! Met alle moeheid in mij ben ik gestart met alka. Ik naar de keuken de waterkraan aan, groot glas vol en 3 druppels alka. Ik wist van mijzelf dat het enige tijd kon duren voordat het aan zou slaan de alka. Na 3 glazen verder en de volgende dag had ik GEEN PIJN MEER IN MIJN BENEN!!.IK DACHT JEETJE IK BEN ZO VERZUURD DAT IS GELIJK AAN HET ONTZUREN. Ik ben het grasveld opgelopen als een meisje en heb gedansd en gelopen en ik was BUITEN!!! DE VOGELS DE ZON ALLES . IK WAS ZO BLIJ ! ik heb mensen gesmst, gebeld. IK HAD TOT HALF APRIL OP BED GELEGEN met heel af en toe buiten om boodschapjes (maar met de volste pijn in mijn lichaam, en hoofdpijn! vreselijk). De klachten werden minder en met mijn alka mijn heligheid (zo noem ik het) is mijn leven drastisch veranderd!!

Mensen twijfel niet!! en dat meen ik! het verandert je gehele levensgedachten. winkel weer gezellig met je naaste mensen. Je moet het wel blijven innemen!! ik was er ff mee gestopt (ik kreeg een ander middel erbij Nalcrom). Ik kon weer niet smsen, de pijn kwam terug! Ben nog naar de kijkshop geweest voor infarood massage [dolfijntje]. Ik ben weer gelijk met de alka begonnen! Na 2 glazen kon ik weer smsen, de laptop ging weer open! alka BLIJFT WEL IN MIJN GEHELE LEVEN! IK BEN HET FLESJE WEL EENS KWIJT [RAAK IK LICHTELIJK GESTREST] maar dan weet ik het weer! Ik heb nu een vaste plek [want het is een klein flesje]. Ik ga nu ook starten met mijn zoontje. mijn zoontje heeft ADHD . 2 glazen water met 3 druppels. Je leven kan echt drastisch veranderen! ik weet uit ervaring dat ieder lichaam anders is! Bij de een pakt het sneller op als bij de ander. Maar blijf gewoon standaad die 5 glazen drinken ! EN NIET OPGEVEN! MET HEEL MIJN HART GESCHREVEN EN VEEL SUCSES MET alka!. [een tip als het voor bepaalde mensen te duur is vraag alvast je verjaardags geld! ja toch. mvg.

 by Gerard
Artrose

"Eind mei een starterspakket bestedl op aanraden van mijn broer.
Had erg last van tintelingen in mijn handen en voor mijn gevoel minder kracht erin. Lichte / beginnende vorm van artrose.

Moet zeggen dat ik na een week of 5 trouw druppelen duidelijk verbetering voelde in mijn handen! De klachten zijn sindsdien nagenoeg verdwenen. Nu nog af en toe heel lichte tinteling. Ik ga zeker door met deze producten.

Prima product en telefonische support is top.

groet,
Gerard"

 by Marlies
Artrose

Ik weet wel dat het geen wondermiddel is maar de pijnen zijn wel minder. Blij dat mijn therapeut de druppels heeft aanbevolen.

 by Esther

Ook al is het geen pijnstiller, ik heb minder pijn dus ik ben erg blij

 by Silvia
Artrose

Ik ben nu drie maanden bezig met ontzuren en merk dat ik een stuk makkelijker loop, heb nog wel last als ik lang stilzit maar het gaat steeds beter.

 by Diny
artrose in onderrug

Ik heb altijd in de zorg gewerkt en heb waarschijnlijk daardoor artrose in mijn rug gekregen. Ik kreeg van mijn huisarts steeds meer medicijnen om de pijn te bestrijden. Ik voelde mij daar helemaal niet goed bij en ben op internet gaan zoeken en kwam veel tegen over verzuring. Dit kende ik helemaal niet en heb gebeld voor meer informatie. Ik gebruik nu het badzout en de druppels. Het badzout is heerlijk en geeft echt verlichting. Ook de huid wordt lekker zacht. De druppels moeten hun werking nog gaan doen denk ik. Ik ben pas 3 dagen bezig met de producten. Ik hoop in de toekomst toe te komen met minder pijnstillers.

 by Marlies
artrose

de dokter schreef diclofenac voor. Ik kon hier helemaal niet tegen. Ik liet me daarop doormeten bij een mesoloog. Ik kwam wat voedingsstoffen tekort en er was sprake van een hoge zuurgraad. Hij adviseerde een paar supplementen (vitamine C, D en Silicium) en om te gaan ontzuren. Ik ben gaan googelen en heb de coach gebeld. Omdat ik zo heftig reageer op alles ben ik eerst gestart met de thee. Dit heb ik een maand gedaan en ben nu ook begonnen met de druppels. Ik ben nu 3 weken bezig met de druppels en voel me langzaam aan wat beter. Fijn dat je de coaches kunt bellen voor advies.

 by Dunja V.
Artrose

natuurlijk gaat artrose niet over maar ik gebruik nu ontzuringsproducten en een supplement met groenlipmossel en heb toch echt minder pijnklachten. Ik kan zelfs weer een stukje fietsen!

 by janny van g
slijtage

ik merk dat het bewegen veel makkelijker gaat en ik kan al meer wandelen

 by Anne
Artrose

ik kon mijn eigen pannen niet meer van het vuur halen. Zoveel last had ik van mijn artrose handen. Gebeld met Alka. De coach adviseerde de druppels en het badzout. (kun je met je handen in). Je moet wel een beetje geduld hebben maar na 3 maanden kon ik mijn pannen weer van het vuur halen!

 by B. van Lieshout
Artrose

Ik gebruik de druppels voor mijn hond. Hij heeft er echt baat bij. Hij loopt weer makkelijker en staat weer iets soepeler op.

 by Annette
artrose

Heb minder artrosepijn in mijn rug nu ik de tabs magnesium gebruik.

 by Heleen
Artrose - nek

Ik heb nekartrose en las op Facebook dat verzuring wel eens de oorzaak kon zijn van artrose. Daarop ben ik gaan googelen op verzuring en kwam op de website van AlkaVitae terecht. Ik heb een coach gesproken die mij de druppels of tabletten adviseerde. Ik drink altijd veel water dus heb de druppels aangeschaft. In het begin merkte ik vrij weinig. De coach gaf aan dat dit vaak wat langer kan duren. Nu ben ik bijna 3 maanden bezig en ik slaap beter en mijn pijnen zijn gelukkig al iets afgenomen. Ik kan dit iedereen adviseren!