Artrose

Artrose ervaringenBenieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening artrose? Hier leest u ervaringen van andere mensen met artrose. Door verzuring van het kraakbeen tussen de gewrichten ontstaat artrose. Dit heeft te maken met de leeftijd. Vanaf het 40ste levensjaar heeft het lichaam steeds meer moeite met de afvoer van zure stoffen. Zuurresten blijven achter in het kraakbeen waardoor artrose kan ontstaan. U vindt hier enkele ervaringen van mensen die zijn gaan ontzuren. Wilt u ook uw ervaring delen, klik dan op de “ervaring delen” knop.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 28 reviews
by john on Artrose
knieartrose

Ik ben 52 jaar en last van artrose in mijn knie. Ik gebruik nu Alka tabs en mijn pijn is duidelijk afgenomen.

by Jens on Artrose

Ik gebruik basische druppels en die hebben mij al heel goed geholpen bij mijn artrose. Nu heeft mijn hond ook gewrichtsklachten, zijn er ook van die druppels voor dieren?

by Peter on Artrose
Minder pijn aan mijn knieen

Ik heb artrose aan mijn knieen. Heb vroeger veel hardgelopen en er zit flinke slijtage. De pijn is gewoon vervelend. Heb daar nu basise tabletten voor en de pijn is minder. Niet weg, dat kan ook niet met deze slijtage maar ben blij dat ik minder pijn heb en dat ik weer iets langer kan wandelen.

by Peter on Artrose
minder pijn in mijn knie

Ik werk in de bouw (dakdekker) en kon de laatste tijd bijna niet meer op de steiger klimmen. Veel pijn in mijn linkerknie. Dokter zei dat het artrose was en dat er niets meer aan te doen was. Ja, misschien een nieuwe knie als ik wat ouder ben. Ik ben naar de kruidenwinkel bij ons in het dorp gegaan en heb me daar laten informeren. Ik gebruik nu al een paar weken glucosamine en basische druppels. Knie pijn is niet weg maar wel minder.

by Suzan on Artrose

Ik heb al heel lang last van mijn handen. de dokter zegt dat het artrose is. Ik ben nu een tijdje bezig met ontzuren. hier gebruik ik druppeltjes voor. het werkt heel goed. ik kan mijn vingers weer goed bewegen. doet veel minder pijn. ik ben er blij mee

by Mevrouw Sanders on Artrose
ontzuren bij artrose

Na 3 weken had ik veel minder pijn in mijn handen door het ontzuren. Nadat ik gestopt was kwam de pijn direct weer terug. De coach gaf aan door te gaan met ontzuren. Ik neem nu dagelijks 2 tabletten in plaats van 3 en nu gaat het gelukkig weer beter met de pijn in mijn handen. Ook heb ik iets meer kracht in mijn vingers.

by An on Artrose
Artrose

Bij mij is door toeval nekartrose geconstateerd. Ik helemaal niets meer van de pijn. Na een maand was ik t zat. Voor andere ontstekingsklachten had ik ooit MSM, een lichaamseigen zwavel, gebruikt. Dit hielp de ontstekingen remmen. Dit ben ik voor mijn nekartrose gaan gebruiken i.c.m. alchemiila/ glucosamine (plantaardig). Binnen een week durfde ik me weer te bewegen. Na een jaar ziektewet nu weer een jaar aan het werk. Ik let ook op mijn voeding en eet geen rood vlees meer, alleen soms kip, vette vis, noten zaden en vruchten. Dagelijks portie (groene) groenten. Afwisseling is goed. Nog wel op zoek naar aanvullende middelen. Na een meniscus operatie niet goed herstelt en ook knie artrose. Pijn is draaglijk, alleen ben ik nooit een dag zonder pijn in m'n knie. Sterkte allemaal

by Diny on Artrose
artrose in onderrug

Ik heb altijd in de zorg gewerkt en heb waarschijnlijk daardoor artrose in mijn rug gekregen. Ik kreeg van mijn huisarts steeds meer medicijnen om de pijn te bestrijden. Ik voelde mij daar helemaal niet goed bij en ben op internet gaan zoeken en kwam veel tegen over verzuring. Dit kende ik helemaal niet en heb gebeld voor meer informatie. Ik gebruik nu het badzout en de druppels. Het badzout is heerlijk en geeft echt verlichting. Ook de huid wordt lekker zacht. De druppels moeten hun werking nog gaan doen denk ik. Ik ben pas 3 dagen bezig met de producten. Ik hoop in de toekomst toe te komen met minder pijnstillers.

by Marlies on Artrose
artrose

de dokter schreef diclofenac voor. Ik kon hier helemaal niet tegen. Ik liet me daarop doormeten bij een mesoloog. Ik kwam wat voedingsstoffen tekort en er was sprake van een hoge zuurgraad. Hij adviseerde een paar supplementen (vitamine C, D en Silicium) en om te gaan ontzuren. Ik ben gaan googelen en heb de coach gebeld. Omdat ik zo heftig reageer op alles ben ik eerst gestart met de thee. Dit heb ik een maand gedaan en ben nu ook begonnen met de druppels. Ik ben nu 3 weken bezig met de druppels en voel me langzaam aan wat beter. Fijn dat je de coaches kunt bellen voor advies.

by Dunja V. on Artrose
Artrose

natuurlijk gaat artrose niet over maar ik gebruik nu ontzuringsproducten en een supplement met groenlipmossel en heb toch echt minder pijnklachten. Ik kan zelfs weer een stukje fietsen!

by Willemijn on Artrose
artrose in mijn handen

Mijn dochter gaf mij een pot badzout van Alka en daar moest ik maar eens een handbadje van maken voor mijn handen waar ik veel last van heb (artrose). Mijn knokkels zijn ook erg dik waardoor ik minder kracht heb in mijn handen. Soms kan ik niet eens mijn knoopjes dicht doen. Gewoon lastig. Ik ga nu 2 en soms wel 3 keer per week met mijn handen in dat badzout. (gewoon in een afwasteiltje) en dit geeft echt verlichting. Echt fijn. Jammer dat ik geen bad heb. lijkt me echt fijn om helemaal in te kunnen liggen.

by Petra v.d. Heide on Artrose
cox artrose

In een winkel zag ik een brochure over producten waarmee je het lichaam kunt ontzuren. Daar lag ook een voedingswijzer bij. Ik nam dit mee naar huis en ben dit gaan lezen. Het sprak mij op de een of andere manier wel aan en ben terug gegaan naar de winkel. Ze hebben me daar goed geadviseerd en ik ben begonnen met het drinken van de thee. Heerlijk, ik kan niet anders zeggen. Alleen het deed niet zoveel. (ik ben ook wel wat ongeduldig). Dus, terug naar de winkel. Daar was ook de bevestiging dat 1 week thee drinken echt nog te kort was. maar dat ik het proces wel kon versnellen door de druppels erbij in te gaan zetten. Deze gebruik ik nu bijna een maand en ik merk dat ik toch al wat minder pijn heb. Ik doe zelfs de druppels in de thee! Ik ga hier zeker nog een tijdje mee door.

by Jannie on Artrose
artrose

Ben minder stijf en slaap daardoor ook weer wat beter. Ik ben blij dat ik de druppels heb ontdekt al zijn mijn klachten niet helemaal weg.

by janny van g on Artrose
slijtage

ik merk dat het bewegen veel makkelijker gaat en ik kan al meer wandelen

by Anne on Artrose
Artrose

ik kon mijn eigen pannen niet meer van het vuur halen. Zoveel last had ik van mijn artrose handen. Gebeld met Alka. De coach adviseerde de druppels en het badzout. (kun je met je handen in). Je moet wel een beetje geduld hebben maar na 3 maanden kon ik mijn pannen weer van het vuur halen!

by B. van Lieshout on Artrose
Artrose

Ik gebruik de druppels voor mijn hond. Hij heeft er echt baat bij. Hij loopt weer makkelijker en staat weer iets soepeler op.

by Annette on Artrose
artrose

Heb minder artrosepijn in mijn rug nu ik de tabs magnesium gebruik.

by Doenya on Artrose
overgewicht/pijn in gewrichten

Mijn moeder gebruikte de druppels al en zei mij deze ook in te zetten voor mijn pijnen. Ik dacht nog wat kunnen die paar druppels nou eigenlijk doen? Ik ben ze in gaan zetten waardoor ik ineens veel meer water moest gaan drinken. Ik ben al bijna 8 kg kwijt. Pijn in gewrichten is al afgenomen. Ik ga er voorlopig nog meer door.

by Nadine on Artrose
Artrose

Ik zag een bericht op Facebook over voeding en artrose. Sommige voedingsmiddelen zouden artrose in de hand werken. Ik dacht echt dat artrose alleen maar te maken heeft met slijtage. Ik ben me hierin gaan verdiepen en ben ook anders gaan eten. Ik dacht dat wij gezond aten. Maar dit was niet zo. Na verder te hebben gezocht kwam ik ook een artikel tegen over het belang van ontzuren. Dit trok gelijk mijn aandacht en heb mijn vragen gesteld aan de coach. Ik neem nu de calciumtabletten en kom nu weer wat makkelijker op gang.

by Wil on Artrose
artrose

pH van 4 naar 7pH, geweldig, hierdoor minder last van mijn gewrichten, door ontzuren te nemen is mij dat gelukt

by saskia on Artrose
Artrose

"Door de reumatoloog is er reuma en artrose geconstateerd, Dan kreeg ik metrotrexaat voorgeschreven. Maar als ik daar de bijsluiter van lees doe ik mijn organen geweld aan, dus dat middel wil ik niet gebruiken.Op zoek op internet naar iets anders, zo kwam ik aan het adres van Alka. Een beetje argwaan, want wat kunnen druppel en/of tabletten doen voor mij?? Ach wat heb ik te verliezen. Dus ben ik aan de druppels en tabletten gegaan, en ik moet zeggen. De reumatische pijnen zijn die veroorzaakt worden door artrose zijn aardig onder controle, de reumatoloog begreep er niets van toen hij mijn bloed controleerde, Ik mag een tijd wegblijven van controle, Ik ga fijn door met de druppels en de alka tabletten, en probeer op deze manier het reuma proces te vertragen of te stoppen, zonder mijn lichaam verder schade aan te brengen door die chemische producten die de arts wil voorschrijven. Ik voel me goed, al moet ik mijzelf wel ontzien, omdat ik ook versleten heupen heb, maar daar is niets tegen te doen. Laat iedereen maar zijn bedenking hebben maar ik ga lekker met de druppel door
vriendelijke groet Saskia"

by de klein on Artrose
artrose

"ik gebruik de druppels sinds augustus en de artrose in mijn handen is nagenoeg weg, geen pijn meer en ook in de winter weinig last gehad van mijn handen, zelfs met koud weer kon ik mijn handen gewoon gebruiken terwijl ik vorig jaar winter mijn handen en vingers niet eens meer kon bewegen. Ik gebruik iedere dag de alka druppels en ik ben er zo blij mee, dit had ik jaren geleden moeten ontdekken.
Ik blijf het gebruiken want het werkt echt!"

by janny on Artrose
artrose

Ik wil u allen vertellen dat alka mijn leven totaal heeft veranderd!!!
Voordat ik alka kende was het met mijn lichaam erg slecht gesteld, met name Atrosis, diabetes type 2, astma, dolicicolon (teveel darmen), chronische vermoeidheid, pijn in mijn handen (van de reuma?....). Heel mijn lichaam deed pijn ook al lag ik gewoon op bed te rusten. De helse pijn in mijn benen! ik benoemde het voor mezelf “MIJN BENEN JANKEN DE HELE DAG!!”. Mijn leven werd er ontzettend somber door, neerslachtig, geen zin meer erin hebben om te proberen het leven leuk te maken. O,nee dat ging niet.

Ik heb wel een aantal keren de alka Coach gebeld of gemaild over mijn helse pijnen! Die adviseerde mij continu Janny jij bent er echt aantoe om alka tenemen! jij zal erbaat bij hebben! Maar doordat ik zo moe, misselijk en pijn had en zo neerslachtig was duurde het heel lang voordat ik AKA bestelde. Toen ik het besteld had zei mijn zoontje de volgende dag (zoals hij het altijd zo leuk kon zeggen) mama je post ligt op de stoel. Ik dacht gelijk dat is mijn leven! Met alle moeheid in mij ben ik gestart met alka. Ik naar de keuken de waterkraan aan, groot glas vol en 3 druppels alka. Ik wist van mijzelf dat het enige tijd kon duren voordat het aan zou slaan de alka. Na 3 glazen verder en de volgende dag had ik GEEN PIJN MEER IN MIJN BENEN!!.IK DACHT JEETJE IK BEN ZO VERZUURD DAT IS GELIJK AAN HET ONTZUREN. Ik ben het grasveld opgelopen als een meisje en heb gedansd en gelopen en ik was BUITEN!!! DE VOGELS DE ZON ALLES . IK WAS ZO BLIJ ! ik heb mensen gesmst, gebeld. IK HAD TOT HALF APRIL OP BED GELEGEN met heel af en toe buiten om boodschapjes (maar met de volste pijn in mijn lichaam, en hoofdpijn! vreselijk). De klachten werden minder en met mijn alka mijn heligheid (zo noem ik het) is mijn leven drastisch veranderd!!

Mensen twijfel niet!! en dat meen ik! het verandert je gehele levensgedachten. winkel weer gezellig met je naaste mensen. Je moet het wel blijven innemen!! ik was er ff mee gestopt (ik kreeg een ander middel erbij Nalcrom). Ik kon weer niet smsen, de pijn kwam terug! Ben nog naar de kijkshop geweest voor infarood massage [dolfijntje]. Ik ben weer gelijk met de alka begonnen! Na 2 glazen kon ik weer smsen, de laptop ging weer open! alka BLIJFT WEL IN MIJN GEHELE LEVEN! IK BEN HET FLESJE WEL EENS KWIJT [RAAK IK LICHTELIJK GESTREST] maar dan weet ik het weer! Ik heb nu een vaste plek [want het is een klein flesje]. Ik ga nu ook starten met mijn zoontje. mijn zoontje heeft ADHD . 2 glazen water met 3 druppels. Je leven kan echt drastisch veranderen! ik weet uit ervaring dat ieder lichaam anders is! Bij de een pakt het sneller op als bij de ander. Maar blijf gewoon standaad die 5 glazen drinken ! EN NIET OPGEVEN! MET HEEL MIJN HART GESCHREVEN EN VEEL SUCSES MET alka!. [een tip als het voor bepaalde mensen te duur is vraag alvast je verjaardags geld! ja toch. mvg.

by Gerard on Artrose
Artrose

"Eind mei een starterspakket bestedl op aanraden van mijn broer.
Had erg last van tintelingen in mijn handen en voor mijn gevoel minder kracht erin. Lichte / beginnende vorm van artrose.

Moet zeggen dat ik na een week of 5 trouw druppelen duidelijk verbetering voelde in mijn handen! De klachten zijn sindsdien nagenoeg verdwenen. Nu nog af en toe heel lichte tinteling. Ik ga zeker door met deze producten.

Prima product en telefonische support is top.

groet,
Gerard"

by Marlies on Artrose
Artrose

Ik weet wel dat het geen wondermiddel is maar de pijnen zijn wel minder. Blij dat mijn therapeut de druppels heeft aanbevolen.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»