Covid / Long-Covid

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening Covid? Hier leest u ervaringen van andere mensen met Covid of long-covid symptomen.

Als je 4 weken na de besmetting met het coronavirus nog klachten ervaart, dan noem je dat long-COVID of post-COVID.

Naar schatting krijgt ongeveer 1 op de 8 mensen hier last van. Veelvoorkomende klachten zijn vermoeidheid, kortademigheid en concentratie- en geheugenproblemen.

Er is nog veel onbekend over long-COVID en een écht doeltreffende behandeling bestaat niet. U vindt hier enkele ervaringen van mensen die zijn gaan ontzuren of basische producten gebruiken. Wilt u ook uw ervaring delen, klik dan op de “ervaring delen” knop.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

COVID
Average rating:  
 7 reviews
 by Bianca

Ik gebruik op advies van mijn therapeut spermidine omdat ik kamp met long covid. Ik ben nog maar net begonnen maar voel me er goed bij. Heb ook meer energie.

 by Mevr. A. van der Plasch

Ik had al van alles geprobeerd om te herstellen van longcovid. Bij G&W winkel heb ik Spermidine capsules gekocht omdat zij daar goede ervaringen mee hadden en ik moet zeggen dat ik me echt veel beter voel.

 by Kees

Ik gebruik sinds een paar weken greens en dit geeft mij veel meer energie bij mijn longcovid klachten.

 by J.P
langdurig vermoeidheidsklachten

Na mijn covid besmetting langdurig vermoeidheidsklachten ervaren, ik ben er snel bovenop gekomen door basische druppels in combinatie met zuurbase in balans greens te gebruiken. Heel goed geadviseerd door de dames van de vitamine winkel.

 by Maud
enorm opgeknapt

Ik ben verpleegkundige en heb al enkele malen C19 gehad, de laatste keer heb ik nog heel lang last gehad van o.a. zeer vermoeide spieren. Door basische capsules en extra magnesium te gebruiken ben ik enorm opgeknapt en zijn de klachten bijna verdwenen. Ik heb een hoge dosering gebruikt en ga nu na drie maanden gebruik door met een lagere dosering.

 by Ann
Meer lucht na covid

Meer lucht na C… Heb een lange nasleep gehad na C.. en ben naar een mesoloog gegaan. Deze heeft mij Spermidine geadviseerd. Na 2 weken ervaar ik al dat ik meer zuurstof heb.

Groeten, Ann

 by C. van Asten
Helpt

Om beter te herstellen na ziekte heeft de natuurarts spermidine drinkpoeder voorgeschreven. Is ook goed te doen. Zit geen gekke smaak aan. Was ik een beetje bang voor. Ik ben nog maar pas bezig maar begin me al wat beter te voelen.