Nierstenen

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening nierstenen? Hier leest u ervaringen van andere mensen met nierstenen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Nierstenen
Average rating:  
 3 reviews
by Harry on Nierstenen
nierstenen

Ik heb veel minder last van niersteenaanvallen. Het is nog niet helemaal weg maar het gaat veel beter. Ik ben via mijn therapeut op een basisch dieet gezet met basische druppels en thee. Was in het begin wel even wennen maar ik voel me een heel stuk beter.

by Jan van Alst on Nierstenen
geen nierstenen meer

In mijn leven 6 keer te maken gehad met nierstenen. Ik kan je vertellen dat gun je niemand. Nu zei mijn therapeut dat dit zou kunnen ontstaan door verzuring van het lichaam en dat ik mijn lichaam moest gaan ontzuren. Hij heeft de pH waarde van mijn urine gemeten en die was 5. Die moet ergens rond de 7 zijn. veel te zuur dus. Ik gebruik nu de alkadruppels en tot op heden heb ik er geen last meer van. Verder voel ik mij energieker. Mijn pH waarde is inmiddels bijna 7.

by Wim on Nierstenen
Nierstenen zijn kleiner geworden

Al meerdere jaren last van nierstenen. Ik gebruik nu een klein half jaar de basische druppels en mijn uroloog gaf aan dat mijn nierstenen kleiner zijn geworden. Ik merk dit omdat ik de laatste tijd minder pijn heb. Ik blijf hier voorlopig mee doorgaan. Gr. Wim