Huidveroudering

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op mensen die last hebben van huidveroudering. Hier leest u ervaringen van andere mensen met de aandoening huidveroudering.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidveroudering
Average rating:  
 10 reviews
 by mevrouw M. de Jongh
Mooiere huid dankzij Alka crème.

Mooiere huid dankzij Alka crème.

Mensen om mij heen vragen wat ik heb veranderd omdat mijn huid er zo goed uitziet de laatste tijd. Ik ben nu 73 en had een erg droge huid. In de gezondheidswinkel gaf een meisje een zakje Alka crème mee. Ik ben dezelfde middag nog terug gefietst om een grote fles crème te halen. Deze crème voelt zo fijn en mijn huid is nu zacht en voelt goed gehydrateerd aan. Ik hoef geen andere crème meer.

 by Jess
Geen schilfers meer.

Dankzij basische crème van Alka heb ik geen schilfers meer in mijn gezicht. Deze crème is gewoon fantastisch!

 by Wendy
Ik ben zo blij

Ik ben zo blij dat ik deze crème cadeau heb gekregen van mijn dochter. Ik had al van alles geprobeerd maar kan helaas niet tegen veel merken crème. Mijn dochter gaf deze voor mijn verjaardag en deze voelde gelijk goed aan. Ik gebruik deze niet alleen voor mijn gezicht maar ook voor mijn handen en voeten. Gewoon heerlijke crème.

 by Mevrouw Van den Dungen
Basische huidverzorging is geweldig

Al jaren drink ik ontzurende kruidenthee en voel me hier erg goed bij. Mijn huid ziet er door het vele zonnen ouder/droger uit. Ik gebruik nu sinds kort de basische huidlijn van Alka, echt geweldige producten die mega voeden. Mijn huid oogt jonger en voelt beter aan.

 by Janice
Huidverbetering

Ik kreeg het boek Jonger door ontzuren cadeau voor mijn verjaardag. Ik heb dit boek in een keer uitgelezen en overtuigt geraakt van het belang van het ontzuren. Ik ben naar de gezondheidswinkel gegaan en heb druppels, thee en creme gekocht. Ik gebruik dit nu 7 weken en ik voel me beter en mijn huid is verbeterd. Ik kan dit boek iedereen aanbevelen.

 by Roos
Veroudering

Ik ben een vrouw van 43 jaar en heb flink gerookt. Mijn huid zag grauw en zag er 'oud' uit. Ik weet wel dat roken niet goed is voor je huid maar ja stoppen is wel een ding natuurlijk. Tocht ben ik 1 januari gestopt en ben ook gezonder gaan eten. Omdat ik de gifstoffen snel uit mijn lichaam wilde hebben ben ik naar een reformwinkel gegaan voor een detox kuur. Zij hebben mij druppels en creme van alka geadviseerd. Ik ben een maand bezig en mijn huid ziet er al frisser uit. Meer kleur en niet meer zo grauw. Ook het stoppen met roken gaat me tot nu toe best goed af.

 by Els Peters
anti-aging

Tijdens mijn zoektocht naar producten om mijn huid te beschermen tegen huidveroudering heb ik verschillende boeken en artikelen gelezen over het onderwerp ontzuren. Mijn inziens is ontzuren HET anti-aging middel. Ik gebruik Alka druppels en Alka greens om mijn huid van binnen uit te beschermen, Alka scrub en Alka crème voor de buitenkant. Naast Alka producten gebruik ik verschillende voedingssupplementen zoals vitamine C en D en OPC in hoge doseringen. Bovenstaande combinatie gebruik ik naar volle tevredenheid! Ik kan iedereen het boek van Sang Wang aanraden om het verouderingsproces te begrijpen. Vriendelijke groet Els

 by Tamara
huidkwaliteit

Nadat ik een proefje in de winkel had gehad was ik om en ben gelijk een tube gaan halen in de winkel. Heb eindelijk een creme gevonden die zijn geld waard is. Ik vond bijna 40 euro voor een tube creme veel geld maar er zit dan ook 200 ml in. De kwaliteit van mijn huid is verbeterd en ziet er frisser uit. In mijn omgeving vragen ze ook wat ik gedaan heb omdat mijn huid er de laatste tijd zo goed uitziet.

 by Melinda
Huid ziet er jonger uit

Mijn huid ziet er jonger en frisser uit sinds ik basische creme gebruik. Ik gebruik deze dagelijks als nachtcreme. Deze creme voedt de huid goed. Zelfs 's morgens voelt mijn huid niet droog aan. Gr. Melinda

 by Nadia
Huidveroudering

Eindelijk een top crème gevonden. Ik vond de laatste tijd mijn huid er oud en grouw uitzien. Ik gebruik nu basische creme en badzout en mijn huid ziet er jonger en frisser uit!