Nieraandoeningen

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op een nieraandoening? Hier leest u ervaringen van andere mensen met een nieraandoening.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Nieraandoeningen
Average rating:  
 4 reviews
by Ad on Nieraandoeningen
ontzuren bij een verminderde nierwerking

Mijn lichaam was te zuur door mijn verminderde nierwerking. De mesoloog adviseerde mij basische druppels om mijn lichaam te ontzuren. Ik was bang voor mijn nieren maar de mesoloog heeft aangegeven dat dit geen probleem is voor mijn nieren en dat afvalstoffen nu beter kunnen worden afgevoerd en dat mijn lichaam wordt ontzuurt. Ik ben nu een paar weken bezig, mijn pH waarde is nu 6! Ik kwam van 4.5. Dus al een enorme vooruitgang.

by Bertie on Nieraandoeningen

Ik heb enige weken geleden last gehad van een niersteen aanval. Ik voelde me zwaar beroerd en het uitplassen van het eerste steentje was geen pleziertje. In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat er nog meer zaten. Ik keek er niet naar uit om deze ook uit te gaan plassen. Ik ben de Alka druppels gaan gebruiken samen met de thee. Ik heb dit op aanraden van een Alka coach gedaan. Ik ben nu 2 maanden verder. Ik heb er geen last meer van. Niets meer uitgeplast.... Ik ben een gelukkige man....

by Mevrouw van den Sande on Nieraandoeningen
minder pijn aan mijn nier

Heb maar 1 nier en had daar vaak last van. Toch wat gevoelig en pijnlijk. In de winkel zei de jufrouw dat ik ontzurende kruidenthee moest proberen. Dit heb ik gedaan en de eerste dagen stonk mijn urine en was heel erg donker. Daar schrok ik wel van maar de jufrouw zei dat de afvalstoffen er nu uit komen. Ik ben doorgegaan en na een goede week was mijn urine weer normaal. Mijn nier is minder gevoelig en de thee is ook nog eens erg lekker!

by Maja on Nieraandoeningen
Nierproblemen

Ik had vaak last van blaasontstekingen en nierbekkenontstekingen. Dit is echt erg pijnlijk en vervelend. Ik las ergens dat ontstekingen goed te behandelen zijn door te gaan ontzuren. Ik gebruik sinds 3 maanden basische druppels en heb geen blaasontstekingen (en dus ook geen nierbekkenontstekingen) meer gehad. Ik ben voorzichtig positief.