Vaginale schimmels

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening vaginale schimmels? Hier leest u ervaringen van andere mensen met vaginale schimmels.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vaginale schimmels
Average rating:  
 6 reviews
 by R.
eindelijk verlost

Ik gebruik op advies van mijn therapeut Alka druppels en badzout en ben eindelijk verlost van mijn vaginale schimmel

 by Heleen
basisch badzout

Ik heb regelmatig last van een vaginale schimmel. Sinds kort gebruik ik daarvoor basisch badzout van alka. Dit doe ik in mijn vaginaaldouche en spoel daar de vagina mee. Werkt fantastisch!

 by Trudy
Vaginale ongemakken

Ik durf nu een beetje positief te zijn. Ik heb de afgelopen jaren regelmatig last gehad van een vaginale schimmelinfectie. In de winkel zeiden ze dat ik mijn zuurgraad moest gaan herstellen. Ik ben begonnen met basische druppels en tabletten en heb tot nu toe geen vaginale schimmelinfectie meer gehad.

 by Therese
Vaginale schimmel

Al jaren last van een telkens terugkerende vaginale schimmel. Echt een rotaandoening. Ik schaamde me er ook altijd voor. Uiteindelijk terecht gekomen bij een therapeut die goede ervaringen had met ontzuren. De juiste zuurgraad is belangrijk ook voor je vagina. De omgeving van mijn vagina zou Te zuur zijn. Heb haar advies opgevolgd en ben begonnen met alkavitea druppels. Tot nu toe gaat het goed - ik heb nog maar 2 keer een vaginale schimmel gehad.

 by Jolanda C.
klachtenvrij

Ik heb het combinatie pakket druppels en badzout besteld omdat ik veel last van schimmeltjes heb. Nu al maanden klachtenvrij!

 by Mevrouw v.d. A.
Vaginale schimmel

Beetje genant onderwerp maar ik wilde toch mijn ervaring delen. Het alkabad ondersteunt perfect bij een vaginale schimmelinfectie. Een theelepel badzout oplossen en daar de vagina mee spoelen. Werkt erg goed bij mij.