Chronische verkoudheid

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening chronische verkoudheid? Hier leest u ervaringen van andere mensen met een chronische verkoudheid.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Chronische verkoudheid
Average rating:  
 16 reviews
 by Bert
langzaamaan gelukkig wat beter

De hele winter aan het kwakkelen met chronische verkoudheid. Heel vervelend. Weinig lucht, geen energie, veel snotteren en hoesten. Niets hielp. Mijn dochter gaf mij een doos spermidine en zei pap, dit moet je gaan gebruiken. Dat reinigt ook de cellen van binnen. Ik ben niet zo van de pillen maar dit was ook geen doen en ben het gaan gebruiken. Het gaat langzaamaan gelukkig wat beter en ben pas begonnen aan mijn 2e doosje. Fijn om al meer lucht en energie te hebben.

 by Annelies van Buul
spermidine drinkshake bij verzwakte immuunsysteem

Een kennis tipte mij spermidine drinkshakes te gebruiken om mijn verzwakte immuunsysteem een oppepper te geven, het lijkt goed te werken, ik ben al een maand lang niet verkouden geweest.

 by Veronique
eindelijk beter

Ik was al meer dan een half jaar verkouden. Het ging maar niet over. Soms leek het bijna over te zijn en dan kwam het toch weer terug. Heel hardnekkig. Ik ben gaan zoeken op internet en zag dat verzuring van het lichaam hierbij een rol kon spelen. Ik ben naar de mesoloog gegaan en die gaf aan dat mijn lichaam inderdaad verzuurd was. Ook bleek ik voedingsstoffen niet goed op te nemen. Zij heeft mij een aantal supplementen voorgeschreven waaronder vitamine C en D, probiotica, basische druppels en spermidine. Ik voel mij al een heel stuk beter. Verkoudheid is eindelijk over en begin ook wat meer energie te krijgen.

 by Vriendelijke groet, Riet

Na een zware griep bleef ik maar verkouden. Van de arts had ik al 2 antibiotica kuren gehad. Ik ben verder gaan zoeken en heb op advies van de drogist greens, probiotica en tabs original ingezet. Het gaat eindelijk beter!

 by D. van der Hart

Ik had jaren last van chronische verkoudheid en kwam daar maar niet vanaf. Ik gebruik veel supplementen zoals vitamine C, D, magnesium en visolie. Bij de natuurdrogist adviseerden ze om te gaan ontzuren met druppels en greens. Had ik dit maar eerder geweten. Ik ben er helemaal vanaf gekomen.

 by Clement H.
virusinfecties

Bijna geen virusinfecties meer gehad sinds ik spermidien caspsulen heb geslikt daarvoor veel luchtweg infecties gehad.

 by Nora
weestand is enorm verbeterd

Mijn weestand is enorm verbeterd door elke dag een zakje spermidine poeder te nemen, het smaakt een beetje naar brinta pap voor mij een prima ontbijt vervanger.

 by Johan
Verlost van de chronische verkoudheid

Hi Johan hier.
Dankzij mijn nieuwe vriendin gezonder gaan eten. Ik leefde als vrijgezel niet zo gezond. Zij geeft mij dagelijks vitaminen en mineralen en heb nu geen last meer van mijn chronische verkoudheid.

 by Kelly

Constant verkouden, holtes ontstoken en MOE. Ik heb twee weken lang elke dag 2 zakjes greens gebruikt en een paar koppen alka 52 kruidenthee. ik neem nu nog 1 zakje van de greens per dag en drink nog de thee. Ik ben bijna niet meer verkouden maar voel me vooral heel fit! 🙂

 by Moniek
Minder verkouden

Ik huur een huis in Rotterdam. Zomers gaat het wel maar in de herfst en winter is het toch wel vochtig. Ik ben dan altijd verkouden. De huurbaas doet er niets aan.. Ik ben gaan zoeken op Internet wat ik zelf zou kunnen doen. Ik heb nu 2 vochtvreters in huis staan en gebruik 1000 mg vitamine C en alkagreens. Deze vitaminen zorgen ervoor dat ik meer weerstand heb en minder verkouden ben.

 by Sandra van Esch
Verlost van mijn chronische verkoudheid

Sinds ik de Alka Greens gebruik ben ik eindelijk verlost van mijn chronische verkoudheid. In het begin gebruikte ik 2 zakjes per dag en na 1 maand ben ik over gegaan naar 1 zakje per dag en nu neem ik ze om de dag. Is ook lekker in zelfgemaakte smoothies.

 by Silvya
chronische verkoudheid

5 jaar ben ik bijna constant verkouden geweest. Vanalles geprobeerd en eindelijk iets gevonden dat helpt. Greens van Alka om je weerstand te boosten. Ik zweer er nu bij.

 by P. van der Horst
Verkoudheid

Natuurlijk horen er bij het ouder worden wat kwaaltjes...maar ik was nu bijna 7 maanden bijna constant verkouden. Ik gebruikte al vitamine C en D maar dit was niet voldoende. Bij de G&W winkel kreeg ik informatie mee over ontzuren. De verkoopster zei dat dat wel goed zou zijn voor mij. Ik had nog nooit gehoord van ontzuren maar ben het wel gaan lezen en ben terug gegaan naar de winkel en heb ontzurende kruidenthee gekocht en greens. De thee is heerlijk, ik drink elke dag 1 liter. De greens meng ik met appelsap omdat ik van een wat meer zoetere smaak houd. Na 3 weken was ik verlost van mijn verkoudheid. Echt super.

 by Sabine
chronische verkoudheid

Al 5 jaar had ik bijna constant last van verkoudheid. Al vanalles geprobeerd maar helaas. Na een ernstige ziekte was mijn weerstand weg. Ik neem nu dagelijks een zakje Alka greens en mijn verkoudheid is eindelijk onder controle. Ik voel me ook veel beter. Heb weer meer energie.

 by Mevrouw Wiggen
verkoudheid

Al jarenlang last van telkens een terugkerende verkoudheid. Mijn homeopaat zei dat ik Alkavitea greens moest gaan gebruiken en vitamine C. Dit ben ik gaan doen en ben eindelijk verlost van mijn verkoudheid. Dat aanvullingen zoveel voor je kunnen betekenen had ik nooit verwacht.

 by M van de Sande
verkoudheid

Ik ben gewoon vaak verkouden. Eigenlijk als kind al. Mijn therapeut zei dat ik moest gaan ontzuren en meer vitaminen en mineralen moest gaan gebruiken. Ik heb haar advies opgevolgd en het gaat echt beter. Was ik maar eerder naar de therapeut gegaan. Ik ben veel minder vaak verkouden en voel me gewoon beter.