Chronische vermoeidheid

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening chronische vermoeidheid? Hier leest u ervaringen van andere mensen met chronische vermoeidheid.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Chronische vermoeidheid
Average rating:  
 14 reviews
by Adri on Chronische vermoeidheid
moe moe moe moe

moe moe moe moe. Altijd maar moe. Een vriendin van mij zei dat ik eens naar een mesoloog moest gaan. Nog nooit van gehoord maar ben gegaan. Ik ben haar eeuwig dankbaar! Ik had zowat aan alles tekort. Hij heeft mij B-12, vitamine D, Greens, magnesium en een mineralen complex geadviseerd. Ik ben nu 3 maanden bezig en voel me al een heel ander mens. Eindelijk meer energie! Mensen blijf niet rondlopen met vermoeidheid - laat je eens doormeten door een mesoloog!

by Linda on Chronische vermoeidheid
Altijd maar moe

Al jaren ben ik moe. Altijd moe. Ik sta al vermoeid op. Niets aan te doen zei de huisarts. Bloedwaarden waren allemaal goed en toch moe. Ik kan soms wel janken zo moe. In de winkel hebben ze mij de mineralen van Alka geadviseerd en neem er nu 4 per dag. Ik heb het gevoel dat ik nu op het goede spoor zit. Eigenlijk ook wel logisch dat je moe kunt zijn. In onze voeding zitten niet meer veel mineralen zei de juffrouw van de winkel en ik ben al niet zo'n groenten eter. Ik probeer nu ook meer groente en fruit te eten.

by Mevrouw Witlox on Chronische vermoeidheid
Minder moe

Ik gebruikte al een tijdje de greens van Alka maar ik houd niet zo van een groente smoothie. Ik ben overgestapt naar de mineralen van Alka. Geweldig product. 10 basische mineralen in een vegan capsule. Helpt goed bij mijn vermoeidheid.

by Margo on Chronische vermoeidheid
minder moe

Nadat ik advies heb gekregen bij een lifestyle coach heb ik eindelijk wat gevonden voor mijn chronische vermoeidheid. Ik ben nu echt minder vermoeid gedurende de dag. Ik ben gestopt met de cola zero (ik dacht dat daar niets inzat - maar dit blijkt slecht te zijn voor mijn lichaam) en ben begonnen met dagelijks 2 porties greens van alka. Na 2 weken ben ik overgegaan naar 1 portie greens. ik vond het er eng groen uitzien maar de smaak valt erg mee. Soms voeg ik het toe aan een smootie. Verder heb ik een ander dieet gekregen met meer groenten en fruit waar ik me beter bij voel.

by Mevrouw De Groot on Chronische vermoeidheid
Minder vermoeid

Na een erg stressvolle periode was ik uitgeblust. Ontzettend vermoeid. Ik gebruik nu de greens van alka en merk dat ik al meer energie heb. Ik hou alleen niet zo van de smaak, maar als het helpt..

by Marjo on Chronische vermoeidheid
CVS - gaat beter

Al jaren last van CVS. Ik sliep gemiddeld 15 uur per dag. Ik ben pas 42 en wil toch meer uit het leven halen. Ik ben naar een orthomoleculair therapeut gegaan en heb een aangepast dieet gekregen. Ik bleek veel te veel verzurend te eten en drinken. Verder heb ik greens gekregen wat boordevol vitaminen en mineralen zit. Het gaat langzaamaan wat beter. Ik slaap nu nog maar 11 a 12 uur per dag.

by Margot on Chronische vermoeidheid
CVS

sinds 3 jaar de diagnose CVS. Ben ontzettend moe. Ik slaap 15 tot 18 uur per dag. De natuurarts heeft mij op een basisch dieet gezet en daarnaast Alka greens en Visolie geadviseerd. Dit doe ik nu bijna 2 maanden en ik begin me (eindelijk) wat beter te voelen en kom gelukkig weer toe met wat minder slaap. Ik ga hier voorlopig mee door. Groetjes Margot

by René on Chronische vermoeidheid
Meer energie

Ik heb eindelijk weer meer energie. Nadat ik ernstig ziek ben geweest en geopereerd ben was mijn energie weg. Ik gebruik nu greens om goed aan te vullen en ben daar uiterst tevreden over. Heb weer meer energie en kom de dag weer beter door.

by Hans on Chronische vermoeidheid
vermoeidheid bij ouderen

Mijn vader van 93 zit in een verzorgingshuis. Hij eet nauwelijks. Hij heeft ook geen tanden meer dus alles moet gepureerd worden. Sinds 3 maanden begint hij 's morgens met een zakje alka greens. Hij is weer wat allerter en heeft meer energie. Hoop dat hij 100 mag worden!

by Louise on Chronische vermoeidheid
Meer energie

Al meer dan 10 jaar last van vermoeidheid. Verschrikkelijk gewoon. Mijn bloedwaardes waren altijd goed. De dokter zei dat het tussen mijn oren zat. Nou echt niet maar iets was niet goed. ik eet gezond en drink geen alcohol en rook trouwens ook niet maar ik was altijd maar moe, zo moe. Ik ben gaan zoeken op internet en ben naar een natuurdietist gegaan. zij nam mij wel serieus. Ik heb wat aanpassingen gedaan in mijn voeding en neem er greens bij van alkavitea. Dit doe ik nu bijna een maand en heb nu al meer energie. Ik ben er nog niet maar ben volgens mij nu eindelijk op de goede weg.

by M. de Graaff on Chronische vermoeidheid
Meer energie

Sinds ik de greens gebruik heb ik veel meer energie!

by Judith van O. on Chronische vermoeidheid
altijd moe

Ik heb al tijden last van vermoeidheid met name in de ochtend als ik opsta voel ik me futloos. Op advies van een vriendin ben ik greens gaan gebruiken. Ik neem nu een aantal weken voor mijn ontbijt een zakje alka greens en ik begin me veel fitter te voelen en mijn stoelgang is ook verbeterd.

by Sander on Chronische vermoeidheid
Slecht slapen

Slapen was bij mij echt een drama. Ik was aan het googelen en kwam een voedingslijst tegen. Ik weet wel dat veel koffie drinken niet bevordelijk is voor een goede nachtrust maar nu ik zag ik hoe verzurend koffie eigenlijk is. Ik ben minder koffie gaan drinken en in plaats daarvan drink ik nu meer kruidenthee en water. Wat een verschil. Ik slaap stukken beter.

by Suzan on Chronische vermoeidheid
Vermoeidheid CVS

Ik heb CVS en gebruik op aanraden van mijn vriendin de greens. Natuurlijk gaat het niet over maar ik voel me echt beter. In het begin vond ik het wel raar om zo'n groene smoothie te drinken.