Chronische vermoeidheid

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening chronische vermoeidheid? Hier leest u ervaringen van andere mensen met chronische vermoeidheid.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
Meer energie

Al meer dan 10 jaar last van vermoeidheid. Verschrikkelijk gewoon. Mijn bloedwaardes waren altijd goed. De dokter zei dat het tussen mijn oren zat. Nou echt niet maar iets was niet goed. ik eet gezond en drink geen alcohol en rook trouwens ook niet maar ik was altijd maar moe, zo moe. Ik ben gaan zoeken op internet en ben naar een natuurdietist gegaan. zij nam mij wel serieus. Ik heb wat aanpassingen gedaan in mijn voeding en neem er greens bij van alkavitea. Dit doe ik nu bijna een maand en heb nu al meer energie. Ik ben er nog niet maar ben volgens mij nu eindelijk op de goede weg.

by M. de Graaff on Chronische vermoeidheid
Meer energie

Sinds ik de greens gebruik heb ik veel meer energie!

by Judith van O. on Chronische vermoeidheid
altijd moe

Ik heb al tijden last van vermoeidheid met name in de ochtend als ik opsta voel ik me futloos. Op advies van een vriendin ben ik greens gaan gebruiken. Ik neem nu een aantal weken voor mijn ontbijt een zakje alka greens en ik begin me veel fitter te voelen en mijn stoelgang is ook verbeterd.

Slecht slapen

Slapen was bij mij echt een drama. Ik was aan het googelen en kwam een voedingslijst tegen. Ik weet wel dat veel koffie drinken niet bevordelijk is voor een goede nachtrust maar nu ik zag ik hoe verzurend koffie eigenlijk is. Ik ben minder koffie gaan drinken en in plaats daarvan drink ik nu meer kruidenthee en water. Wat een verschil. Ik slaap stukken beter.

Vermoeidheid CVS

Ik heb CVS en gebruik op aanraden van mijn vriendin de greens. Natuurlijk gaat het niet over maar ik voel me echt beter. In het begin vond ik het wel raar om zo'n groene smoothie te drinken.