Hoge bloeddruk

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening hoge bloeddruk? Hier leest u ervaringen van andere mensen met een hoge bloeddruk.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hoge bloeddruk
Average rating:  
 15 reviews
 by John
Bloeddruk al lager

Ik ben bij een lifestyle coach geweest. Ik moest alles radicaal gaan veranderen. Mijn dieet is aangepast en ik drink ontzurende kruidenthee in plaats van zoveel koffie. Mijn bloeddruk was al jaren te hoog. 160/100 . Ik ben nu 7 weken bezig en mijn bloeddruk was nu 140/95. Gaat de goede kant op.

 by Jos de Groot
Bloeddruk is lager geworden

Sinds ik een basische leefstijl nastreef met basische tabletten en thee is mijn bloeddruk lager geworden. Mijn medicatie is gehalveerd.

 by Sabine
Weer een normale bloeddruk

Sinds ik mijn leefstijl heb veranderd heb ik weer een normale bloeddruk. Ik leef nu een wat meer basische leefstijl en gebruik basische druppels en thee. Ik eet nu veel meer groenten en gebruik veel minder suikers en frisdranken. Ik ben pas oma geworden en wil graag nog lang genieten van mijn kleinkind.

 by bart
weer een normale bloeddruk

Sinds ik basische druppels gebruik is mijn bloeddruk weer verbeterd. Sowieso goed om veel water te drinken. Voel me er beter door.

 by Wim
Bloeddruk daalt gestaag

Mijn bloeddruk steeg de laatste jaren langzaam maar gestaag. Medicatie moest worden opgehoogd. Ik wilde dat niet en ben op Internet gaan zoeken naar alternatieven en las vol interesse over verzuring en ontzuring. Dat was nieuw voor mij en ben dit gaan doen. Ik gebruik nu basische tabletten en thee en mijn bloeddruk is weer aan het dalen. Mijn bloeddruk is nog steeds te hoog maar ik verwacht dat deze nog wel verder gaat dalen. Ik ben tenslotte pas 3 weken hier mee bezig.
Mvg. Wim

 by Danny de Vries
Bloeddruk weer oké

Ik deel graag mijn ervaring met ontzuren en hoge bloeddruk. Nadat ik het boekje Jonger door ontzuren heb gelezen ben ik ook gaan ontzuren en ook mijn bloeddruk is weer oké.

 by Kathy
Bloeddruk weer gestabiliseerd

Bij een onderzoek bij de huisarts werd mijn bloeddruk gemeten. Die bleek 160 over 100 te zijn. Ik was daar wel van geschrokken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik gewoon alles eet en drink en niet bezig ben met wat gezond is. Ik zou levenslang aan de medicijnen moeten volgens de huisarts. Ik wil dit niet! Ik wil geen medicijnen slikken dus ben gaan zoeken naar een alternatief. Op internet las ik over basisch water bij een hoge bloeddruk en ben basisch water gaan drinken en heb mijn leefstijl aangepast met een diëtist. Mijn bloeddruk is nu 140 over 90 dus gaat weer de goede kant op.

 by Ernst van Beek
Bloeddruk weer normaal

Sinds ik Alka druppels gebruik is mijn bloeddruk weer normaal. Ik voel me ook een stuk beter.

 by Peter
Bloeddruk gedaald

Ik ben Peter en had de laatste jaren wat vage klachten. Ook was mijn bloeddruk wat verhoogd. In de winkel adviseerde ze om te gaan ontzuren. Dit helpt bij veel klachten en ik dacht baat het niet - schaadt het niet. Ik drink veel water en doe daar nu basische druppels in. Mijn klachten zijn afgenomen en mijn bloeddruk is verbeterd. Mijn medicatie is zelfs gehalveerd!

 by Bas
Geen medicatie meer nodig

Ben van mijn hoge bloeddruk af nu ik een betere leefstijl nastreef. Ik eet meer groenten en drink basisch water. Ben na 3,5 jaar van mijn medicatie af.

 by Mevrouw Antonisse
Bloeddruk is verbeterd

Ik ben een vrouw van 59 en per toeval was een paar maanden geleden ontdekt dat mijn bloeddruk was verhoogd. Vreemd want ik had altijd een te lage bloeddruk. Ik wilde geen medicijnen gaan slikken en ben gaan zoeken op internet. Ik ben meer op mijn voeding gaan letten en drink basisch water. Mijn bloeddruk is 2 weken opnieuw gemeten en heeft nu weer een normale waarde.

 by Johan
bloeddruk

Ik ben een vrachtwagen chauffeur van 39. Kreeg een paar maanden terug last van dikke enkels en pijnlijke en stijve spieren. De praktijkondersteuner gaf de schuld aan te hoge bloeddruk. Ik ben wat gaan googlen en heb met een Alkacoach gebeld die vertelde dat ik veel te veel koffie dronk en slecht at. ze rade me aan te gaan ontzuren met de tabs en koffie te minderen. Ik moet zeggen mijn klachten zijn met 80 % verminderd. Drink onderweg meer water en minder koffie. Ben heel tevreden met jullie tips had niet eerder over verzuren gehoord.

 by Anoniem

Omdat ik erg moe was en veel last van hoofdpijn had ben ik naar de huisarts gegaan. Daar bleek dat ik een te hoge bloeddruk had. Ik kreeg Ramipril voorgeschreven. Ik had er niet zo'n goed gevoel bij om deze in te nemen en ben wat op internet gaan zoeken. Daar las ik over ontzuren. Ik heb twee maanden ontzurende druppels genomen en ben terug gegaan naar de huisarts. Mijn bloeddruk was gedaald. Zonder het gebruik van de medicijnen. Ik ga er nog even mee door

 by J. Walker
Bloeddruk weer normaal

Ik had de laatste 3 jaar een verhoogde bloeddruk en ik dacht dat zal wel door het ouder worden zijn ontstaan. Ik kreeg nog meer vage klachten. Wat pijntjes hier en daar en toen dacht ik nu moet er wat gebeuren. Ik ben 67. Ben gaan zoeken op mijn ipad en kwam op ontzuren. Ben naar de winkel gegaan en heb de druppels gehaald. Mijn bloeddruk is weer normaal. (en ben pas 6 weken bezig).

 by Bram van Berge
Stabilisatie bloeddruk

Mijn bloeddruk is nog niet helemaal goed maar is wel gestabiliseerd. Mijn homeopaat heeft mij op het goede spoor gezet. Ik moest gaan ontzuren met basische druppels en meer groenten gaan eten. Ik lette eigenlijk nooit zo op mijn voeding. Ik ben nu een paar weken bezig en het is wel even wennen maar mijn bloeddruk is gewoon verbeterd. Ook heb ik meer energie. Das toch een mooie bijkomstigheid.