Obstipatie

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening obstipatie? Hier leest u ervaringen van andere mensen met obstipatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Thea Martens on Obstipatie
Obstipatie

Ik gebruik sinds 5 weken basische tabletten voor mijn obstipatie. Ik kan nu vaker naar het toilet. Ben blij met het advies van mijn drogist.

by Linda on Obstipatie
Stoelgang weer op gang

Mijn oma zit in een verzorgingshuis en eet niet veel meer. Zij kon ook niet meer naar het toilet. Mijn oma had veel buikpijn en wilde dan ook niet eten. Ik heb mijn oma de greens gegeven omdat daar veel goede stoffen inzitten en dit goed is voor de darmen. Mijn oma drinkt dit nu dagelijks en haar stoelgang is weer op gang gekomen. Mijn oma is ook weer wat allerter. Groetjes Linda

by Maria on Obstipatie
betere stoelgang

sinds ik gezonder leef, een wat meer basischer leefstijl nastreef heb ik een veel betere stoelgang. Ik drink veel minder koffie en meer ontzurende kruidenthee.

by Mevrouw Van Meulen on Obstipatie
Stoelgang van mijn dochter

Mijn dochter van 13 kon nooit goed naar het toilet. In de winkel goed advies gekregen en mijn dochter drinkt nu 3 glazen basisch water per dag. Nu kan ze bijna dagelijks naar het toilet. Hiervoor 1 a 2 keer per week. Echt een vooruitgang dus!

by Babs on Obstipatie
Basische thee bij obstipatie

Ik drink sinds kort basische kruidenthee in plaats van zwarte thee. Ik ben echt een theedrinker maar dronk veel zwarte thee. Ik drink nu kruidenthee en kan veel beter naar het toilet. De thee is ook erg lekker!

by Sonia on Obstipatie
Verbeterde stoelgang

Ik volg sinds kort een basisch dieet met speciale ontzurende kruidenthee. Mijn stoelgang is een heel stuk verbeterd!

by Karla on Obstipatie
darmen

Ik gebruik nu de greens voor mijn darmen en kan nu beter naar het toilet. Eerst kon ik maar 1 of 2 keer per week. Nu bijna elke dag. In het begin had ik wel wat last van een opgeblazen gevoel maar dat was na een dag of 5 over.