Obstipatie

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening obstipatie? Hier leest u ervaringen van andere mensen met obstipatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Obstipatie
Average rating:  
 12 reviews
by Rosalie on Obstipatie
vocht vasthouden

Door gebruik van schildklier medicatie T4 heb ik last van gewichtstoename, moeilijke stoelgang en vermoeidheid.
Ik gebruik nu 10 dagen AlkaVitae greens en Alka Vitae kruidenthee. Na zes dagen is mijn stoelgang weer op gang gekomen en na tien dagen was ik 3 kilo afgevallen!! Ik houd ook minder vocht vast. Ik ga nog even door! groetjes Rosalie

by Belinda on Obstipatie
obstipatie

Voor mij werkt een groene smoothie van alka in combinatie met 2 eetlepels collageenpoeder op nuchtere maag. Na jaren zoeken eindelijk de oplossing gevonden.

by Peter on Obstipatie
Obstipatie

Al jaren last van obstipatie. Nu eindelijk iets gevonden dat helpt nl greens van alka. Het was wel even wennen, het is zo'n groen drankje maar dat ik nu bijna dagelijks naar het toilet kan is geweldig.

by Jennie van der Vloed on Obstipatie
Obstipatie

Sinds ik aan het ontzuren ben gaat het een stuk beter met mijn obstipatie. Ik kan nu bijna dagelijks naar het toilet. Eerst was dit 1 a 2 keer per week. Ik drink nu 5 glazen water met basische druppels.

by Melinda on Obstipatie
Betere stoelgang!

Ik gebruik sinds begin januari de alka greens en heb weer een betere stoelgang. Heb een drukke baan en ben niet altijd in de gelegenheid om te koken waardoor ik vaak te weinig groenten en vezels eet. Dit is echt een aanrader voor mensen die net als ik niet altijd gezond eten.

by Thea Martens on Obstipatie
Obstipatie

Ik gebruik sinds 5 weken basische tabletten voor mijn obstipatie. Ik kan nu vaker naar het toilet. Ben blij met het advies van mijn drogist.

by Linda on Obstipatie
Stoelgang weer op gang

Mijn oma zit in een verzorgingshuis en eet niet veel meer. Zij kon ook niet meer naar het toilet. Mijn oma had veel buikpijn en wilde dan ook niet eten. Ik heb mijn oma de greens gegeven omdat daar veel goede stoffen inzitten en dit goed is voor de darmen. Mijn oma drinkt dit nu dagelijks en haar stoelgang is weer op gang gekomen. Mijn oma is ook weer wat allerter. Groetjes Linda

by Maria on Obstipatie
betere stoelgang

sinds ik gezonder leef, een wat meer basischer leefstijl nastreef heb ik een veel betere stoelgang. Ik drink veel minder koffie en meer ontzurende kruidenthee.

by Mevrouw Van Meulen on Obstipatie
Stoelgang van mijn dochter

Mijn dochter van 13 kon nooit goed naar het toilet. In de winkel goed advies gekregen en mijn dochter drinkt nu 3 glazen basisch water per dag. Nu kan ze bijna dagelijks naar het toilet. Hiervoor 1 a 2 keer per week. Echt een vooruitgang dus!

by Babs on Obstipatie
Basische thee bij obstipatie

Ik drink sinds kort basische kruidenthee in plaats van zwarte thee. Ik ben echt een theedrinker maar dronk veel zwarte thee. Ik drink nu kruidenthee en kan veel beter naar het toilet. De thee is ook erg lekker!

by Sonia on Obstipatie
Verbeterde stoelgang

Ik volg sinds kort een basisch dieet met speciale ontzurende kruidenthee. Mijn stoelgang is een heel stuk verbeterd!

by Karla on Obstipatie
darmen

Ik gebruik nu de greens voor mijn darmen en kan nu beter naar het toilet. Eerst kon ik maar 1 of 2 keer per week. Nu bijna elke dag. In het begin had ik wel wat last van een opgeblazen gevoel maar dat was na een dag of 5 over.