Spierkrampen

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening spierkrampen? Hier leest u ervaringen van andere mensen met spierkrampen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spierkrampen
Average rating:  
 10 reviews
by Hans van Baarlo on Spierkrampen
Minder spierkrampen

Ik ben een fanatiek wielrenner maar had de laatste tijd erg veel last van spierkrampen. De winkel heeft mij Tabs Magnesium verkocht. Deze tabletten hebben een dubbele werking - ontzuren en aanvullen. Mijn spierkrampen zijn al veel minder.

by Sandra on Spierkrampen
Spierkrampen zijn weg

Na jarenlange ellende te hebben gehad van spierkrampen heb ik eindelijk de oplossing gevonden: Alka tabletten met magnesium. Ik gebruikte er in het begin 4 per dag en na 6 weken waren mijn krampen weg. Nu gebruik ik er nog 2 als onderhoud.

by Jesse van Reuzel on Spierkrampen
Minder spierkrampen/pijn

Ik sport (te) veel. Ik hou van sporten en kan daar helemaal in op gaan. Maar de laatste tijd veel meer last van spierpijn en krampen. Zelfs 's nachts in mijn kuiten. Erg vervelend. In de natuurvoedingswinkel zeiden ze dat ik last had van verzuring en een tekort aan magnesium. Omdat ik niet zo'n pillenslikker ben heb ik de ontzurende tabletten met magnesium gekocht. Deze helpen super. Ik word 's nachts niet meer wakker van de spierkrampen en kan langer door met sporten. Kortom ik ben er blij mee!

by Jos on Spierkrampen
minder last van mijn spieren

Ik ben Jos en ben 57 jaar. Houd van mountainbiken maar de laatste tijd had ik telkens zo snel last van mijn spieren. Ook het hetstel duurde steeds langer na het mountainbiken. Mijn fysiotherapeut adviseerde mij basische tabletten in te nemen voor het mountainbiken. Het helpt geweldig!

by Niels on Spierkrampen
stramme spieren

Altijd veel last gehad van stramme spieren. Drink nu basische druppels en heb er geen last meer van.

by Sjannie on Spierkrampen
kramp weg. ontzurende magnesium tabletten

Eindelijk tabletten gevonden die helpen bij spierkrampen. ik gebruik nu ontzurende tabletten met magnesium. Eigenlijk een dubbele werking in 1 tablet. Ik slaap er ook beter door.

by Patrick on Spierkrampen
spierpijn

Veel spierpijn en krampen in benen na hardlopen, neem nu enkele weken ontzurende tabletten met magnesium. Spierpijn en krampen zijn voor 90% verdwenen.

by Brigitte on Spierkrampen

Ik heb al heel lang last van krampen in mijn kuiten en onrustige benen. Sinds enige tijd gebruik ik het badzout van Alka Vitae. Ik heb er nu geen last meer van. Meestal ga ik in bad voor het slapen gaan. Ik merk dat ik ook veel ontspannender slaap. Een aanrader!

by Arnold on Spierkrampen
spierklachten

Ik ben 37 en hou van sporten maar had veel last van spierklachten. Op de sportschool zei mijn maat dat ik basische druppels in mijn bidon moest doen, dat ik dan langer kon sporten zonder spierklachten. Dit ben ik gaan doen en drink de druppels dagelijks. Me maat had gelijk. Zou iedere sporter moeten weten.

by Elske on Spierkrampen
Spierpijn

Ontzuren bij spierpijn werkt echt geweldig! Ik hou van sporten maar had veel te veel last van mijn spieren. Dankzij het ontzuren kan ik weer langer door.