Spierkrampen

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening spierkrampen? Hier leest u ervaringen van andere mensen met spierkrampen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Jos on Spierkrampen
minder last van mijn spieren

Ik ben Jos en ben 57 jaar. Houd van mountainbiken maar de laatste tijd had ik telkens zo snel last van mijn spieren. Ook het hetstel duurde steeds langer na het mountainbiken. Mijn fysiotherapeut adviseerde mij basische tabletten in te nemen voor het mountainbiken. Het helpt geweldig!

by Niels on Spierkrampen
stramme spieren

Altijd veel last gehad van stramme spieren. Drink nu basische druppels en heb er geen last meer van.

by Sjannie on Spierkrampen
kramp weg. ontzurende magnesium tabletten

Eindelijk tabletten gevonden die helpen bij spierkrampen. ik gebruik nu ontzurende tabletten met magnesium. Eigenlijk een dubbele werking in 1 tablet. Ik slaap er ook beter door.

by Patrick on Spierkrampen
spierpijn

Veel spierpijn en krampen in benen na hardlopen, neem nu enkele weken ontzurende tabletten met magnesium. Spierpijn en krampen zijn voor 90% verdwenen.

by Brigitte on Spierkrampen

Ik heb al heel lang last van krampen in mijn kuiten en onrustige benen. Sinds enige tijd gebruik ik het badzout van Alka Vitae. Ik heb er nu geen last meer van. Meestal ga ik in bad voor het slapen gaan. Ik merk dat ik ook veel ontspannender slaap. Een aanrader!

by Arnold on Spierkrampen
spierklachten

Ik ben 37 en hou van sporten maar had veel last van spierklachten. Op de sportschool zei mijn maat dat ik basische druppels in mijn bidon moest doen, dat ik dan langer kon sporten zonder spierklachten. Dit ben ik gaan doen en drink de druppels dagelijks. Me maat had gelijk. Zou iedere sporter moeten weten.

by Elske on Spierkrampen
Spierpijn

Ontzuren bij spierpijn werkt echt geweldig! Ik hou van sporten maar had veel te veel last van mijn spieren. Dankzij het ontzuren kan ik weer langer door.