Brandend maagzuur

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening brandend maagzuur? Hier leest u ervaringen van andere mensen met brandend maagzuur.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Brandend maagzuur
Average rating:  
 16 reviews
 by Tarik

Ik lees dat iedereen zuur base in balans druppels gebruikt voor maagzuur. Ik gebruik zuur base capsules voor mijn spieren maar ook veel minder last van maagzuur.

 by Mathilde

Door het water met Basische druppels te drinken heb ik bijna geen maagzuurklachten meer.

 by David
Brandend maagzuur heeft extra zuur nodig door een te kort aan maagzuur, om optimaal te kunnen verteren, en GEEN base .......!!!

Voor een optimale vertering is het een must dat de maag een zuurtegraad kan bereiken van een P/H van ongeveer 2.5 p/h waarde.
De meeste maagzuur problemen ontstaan door het drinken tijdens en/of direct na de maaltijd!
Daardoor kan de maag niet deze p/h waarde van 2.5 bereiken, de maag raakt overvol en loopt de slokdarm in, met als het bekende effect van "BRANDEND MAAG ZUUR"
De maag aan-zuren met b.v. Komboecha voor een betere vertering en niet drinken 60/90 minuten na de maaltijd is voor zeer vele de oplossing gebleken en geeft tevens vaak een betere stoel-gang.

 by Marije
Alka druppels de oplossing

Alka druppels is voor mij de oplossing bij brandend maagzuur. Ik neem geen maagzuurremmers meer!

 by Sander
Eindelijk oplossing bij brandend maagzuur

Ik schrijf nooit reviews maar dit moet ik toch delen. Ik had vaak last van brandend maagzuur. Mijn collega gaf mij druppels van Alka en zei dat ik die maar moest gebruiken als ik weer last had. Nou, dat heb ik gedaan en het gaf direct verlichting. Voor mij in elk geval de oplossing bij brandend maagzuur. Gr. Sander

 by Xandra
brandend maagzuur

Na jarenlang getob heb ik eindelijk wat gevonden voor brandend maagzuur. Ik gebruik nu ontzurende kruidenthee en druppels van Alka en ben er eindelijk van verlost. Als ik te veel heb gegeten of teveel vet kan ik er nog wel eens last van hebben maar dan neem ik een extra glas met de druppels.

 by Sander
minder last van maagzuur

dat ik last heb van maagzuur is geen verassing. Ik eet en drink eigenlijk gewoon alles. Ik kijk nergens naar. Maar de laatste tijd toch veel last van maagzuur. Ik ben gaan zoeken op internet en las een artikel over maagzuur en basische druppels. Deze heb ik gelijk besteld bij alka. Als ik nu last heb van maagzuur drink ik gewoon een glas met deze druppels en het brandend maagzuur gaat direct weg.

 by Marion
brandend maagzuur/basische druppels

Eindelijk iets gevonden wat natuurlijk is EN dat ECHT werkt bij brandend maagzuur. Ik word elke nacht wakker met brandend maagzuur en moet dan echt rechtop zitten. Het is niet te doen. Mijn buurvrouw gebruikt deze basische druppels en gaf mij een flesje om eens uit te proberen. Als ik nu wakker word van het brandende maagzuur neem ik gewoon een groot glas water met de druppels en kan daarna weer slapen. Ik kan dit iedereen aanbevelen die hier last van heeft.

 by Dennis
Bijna geen last meer van maagzuur

Sinds ik bij een dietist loop en veel gezonder eet en basische druppels gebruik heb ik bijna geen last meer van maagzuur.

 by Jesse
Maagzuur

De laatste tijd veel last van maagzuur. Arts schrijft maagzuurremmers voor. Er is niet eens onderzoek gedaan waar deze klachten vandaan komen. Ben naar een orthomoleculair therapeut gegaan en ik bleek juist TE weinig maagzuur te hebben. Ik drink nu basische druppels en heb nauwelijks klachten meer.

 by Erwin
maagzuurklachten

Ik ben een bourgondier en kreeg de laatste tijd meer last van maagzuurklachten. Ik weet wel dat ik niet altijd goed op mijn gezondheid let maar nu moest er toch wel wat veranderen. Ik houd gewoon van lekker eten en drinken. Na het lezen van een basische voedingswijzer heb ik gebeld met een coach van Alka. Ik dacht dat ik niets lekkers meer mocht eten en drinken...Gelukkig is dit niet het geval en kan -en mag- ik nog steeds genieten. Ze heeft mij wel de druppels geadviseerd om te gaan ontzuren en dit geeft de burger moed. Het geeft echt verlichting.

 by Hans Peters
Maagpijn

Op aanraden van een gezondheidsspecialist ben ik man 89 jaar Alka druppels gaan gebruiken. De druppels zouden volgens de therapeut de zuurgraad in mijn maag stabiliseren.
Ik had veel last van maagzuur en maagpijn. En inderdaad de pijn is acuut weg wanneer ik voor het eten water met 3 Alka druppels drink. Na het eten drink ik de Alka kruidenthee. Eindelijk geen last meer van die zeurende maagpijn! Wat moet een mens toch lang zoeken om de juiste behandeling (zonder synthetische medicatie) te vinden.
Heel hartelijk bedankt!

 by Stef
Brandend maagzuur

ik drink graag een glas goede rode wijn maar krijg daar vaak brandend maagzuur door. Ook na het eten heb ik daar vaak last van. Mijn vriendin drinkt dagelijks basische druppels en zei dat ik dat ook maar eens moest gaan doen. Zij voelt zich daar goed bij. Ik ben eigenlijk totaal geen waterdrinker maar brandend maagzuur is ook niet prettig. Echt, het geeft gewoon direct verlichting. Ik had dat echt niet verwacht. Als ik nu last heb van brandend maagzuur drink ik gelijk een glas basisch water.

 by Tom
maagzuur

Ik ben een student van 24 jaar. Ik weet dat ik niet altijd even gezond eet. Ik eet regelmatig een vette hap omdat ik dat handig vind. Ook een pilsje lust ik regelmatig.
Ik heb al een tijdje last van maagzuur. Meestal gebruikte ik daar rennies voor. Ik kreeg het advies om Alka druppels te gebruiken. Dat zou gezonder zijn. Nu ik de druppels gebruik heb ik er geen last meer van. Ik gebruik geen 5 glazen per dag maar 2.

 by Otto
maagzuur

ik heb nu al een paar jaar last van maagzuur. De dokter kan niets vinden en gaf mij maagzuurremmers. Ik voelde me daar niet goed bij en ben ermee gestopt. Ik ging googelen en las iets over ontzuren. Mijn interesse was gewekt en ben aan de slag gegaan met ontzurende kruidenthee (ik ben normaal een behoorlijke koffiedrinker) en ik moet zeggen dat ik me er een heel stuk beter bij voel. Ik ben er nog niet maar voel dat ik op het goede spoor zit.

 by Jan
Oplossing bij brandend maagzuur

Ik lust graag een wijntje maar krijg daar vaak maagzuur van. Maagzuur is echt vervelend. Mijn vrouw zei dat ik haar Alka druppels maar eens moest proberen. Als ik maagzuur heb en ik drink 1 glas met 5 druppels is het binnen een paar minuten weg. Super!