Haaruitval

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening haaruitval? Hier leest u ervaringen van andere mensen met haaruitval.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Haaruitval
Average rating:  
 8 reviews
by Annie on Haaruitval
haaruitval is minder

Hoi Annie hier. Ik had al een tijd last van haaruitval. Mijn staart werd steeds dunner. Verschrikkelijk. Ik dacht dat er niets meer aan te doen was. Ik sprak een medewerker van de Vitaminstore en zij gaf aan dat ik moest gaan ontzuren en een B-complex moest gaan inzetten. Verder ben ik overgestapt op een natuurlijke shampoo. Mijn haaruitval is minder en ik voel me beter. Heb zelfs meer energie nu. Ben blij dat ik er toch wat voor gevonden heb. Dames, blijf er niet mee rondlopen maar laat je adviseren door een gezondheidswinkel! Groeten, Annie

by Denise on Haaruitval
Haar weer wat voller

Hallo, ik ben Denise en ben blij dat mijn haar weer wat voller wordt. Ik stond door omstandigheden behoorlijk onder stress. Door deze stress viel mijn haar uit. Mijn dietist heeft mij de druppels en greens van Alka verkocht en ik ben daarmee aan de slag gegaan. Ben zo blij dat mijn haar weer wat voller wordt.

by Cynthia van Alst on Haaruitval
Minder haaruitval

Als je haar maar goed zit. Echt een slogan voor mij...Tot vorig jaar. Ineens behoorlijk haaruitval. Je kon op sommige plekken gewoon op mijn hoofdhuid kijken. Verschrikkelijk. Ik in paniek en naar de gezondheidswinkel. Ik gebruik nu een natuurlijke shampoo en basische druppels om mijn lichaam te ontzuren. (had ik nog nooit van gehoord maar dacht baat het niet dan schaadt het niet). Het gaat stukken beter met mijn haar. Valt niet meer zo uit en ziet er al weer iets voller aan.

by T. van Osch on Haaruitval
haaruitval

Ik ben een vrouw van 39 en had erg veel last van haaruitval. Verschrikkelijk. Ik werd er gewoon depressief van. Ik ben naar een natuurarts gegaan en ik had veel tekorten in mijn lichaam en mijn lichaam was te zuur. Ik dacht dat ik gezond at, maar ja. Zijn adviezen opgevolgd door extra vitaminen en mineralen te gaan gebruiken en basische druppels in te zetten. Mijn haar wordt al wweer wat voller en ik voel mee ook beter en heb meer energie.

by Marina on Haaruitval
minder haaruitval

Ik heb veel minder haaruitval nu ik Alka greens gebruik. Dit komt door de vele mineralen die erin zitten. Is trouwens ook goed te drinken.

by Petra van der Zalm on Haaruitval
Haarbos weer voller

Ben nu 6 weken bezig met basisch badzout en druppels en mijn haarbos is weer wat voller. Basisch badzout bevat veel mineralen - dat is goed voor de haarbodem. Ik maak 2 keer per week een kompres en laat dit 15 minuten inwerken in mijn haar. Daarna was ik mijn haren met een natuurlijke shampoo. Dit voelt echt goed. De druppels neem ik ook in omdat je natuurlijk ook van binnenuit deze kwaal moet aanpakken.

by Rita on Haaruitval
Haaruitval

Mijn naam is Rita en ben 43 jaar en was ten einde raad. Ik kreeg steeds meer last van haaruitval. Je kon zo op mijn hoofdhuid kijken. Na lang zoeken en van alles te hebben geprobeerd zei mijn mesoloog dat ik verzuurd was en dat ik moest gaan ontzuren en meer mineralen moest gaan gebruiken. Ik mocht ook geen suiker, frisdrank en zuivel meer. Ik ben zijn advies op gaan volgen en ben gaan ontzuren en supplementen hiervoor gaan inzetten en ik voel me beter en mijn haar lijkt weer wat voller te zijn. Ik ben pas 6 weken bezig maar ga hier wel mee door. Zelfs mijn huid ziet er beter uit.

by mvr Huijbregts on Haaruitval

Ik heb al geruime tijd last van haaruitval. Ik kwam toevallig bij de drogist een brochure tegen van het zuur-base evenwicht. Ik had hier nog nooit van gehoord. Ben de brochure gaan lezen en het klonk eigenlijk best aannemelijk. In de winkel kreeg ik het advies om te gaan ontzuren met basische tabs calcium en het badzout. Mijn hoofdhuid masseer in nu regelmatig in met wat water met badzout en ik tabletten gebruik ik 3 maal daags. Ik heb het idee dat het begint te werken. Ik ben nu ongeveer 3 weken bezig. Mijn haarbos is nog niet voller, maar het valt wel minder uit. Ik ga nog maar even door... hopelijk komen ook de haren terug die ik verloren ben.