Haaruitval

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening haaruitval? Hier leest u ervaringen van andere mensen met haaruitval.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Haaruitval
Average rating:  
 15 reviews
 by Wendy

Ik heb veel stress en daardoor ook veel haaruitval. Ik ben gaan googelen en kwam Alka tegen. Dit sprak mij erg aan en heb de coach gebeld. Op haar advies gebruik ik nu de druppels en mineralen. Ook gaf zij wat tips om wat meer te ontspannen. Ik voel me al beter en de haaruitval is ook al een stuk minder.

 by Willemijn

Ik ben nu 51 en zit in de overgang. Over het algemeen heb ik geen klagen en kom ik redelijk door de overgang heen maar had wel veel last van haaruitval. Mijn vriendin zei dat ik verzuurd was. Ik ben naar een orthomoleculair therapeut gegaan en volgens haar was ik ook echt verzuurd. Ik gebruik nu druppels en thee en mijn haaruitval is gelukkig gestopt.

 by Helma
Minder haaruitval

Ik gebruik sinds kort basisch mineralencomplex en heb nu minder last van haaruitval. Bevalt goed.

 by Chantal
Verbetering haarkwaliteit

Sinds ik de mineralen van Alka gebruik zie ik een duidelijk verschil. Mijn haar ziet er weer beter uit en heb minder haaruitval

 by Annie van Bree
Haaruitval - eindelijk verbetering

Sinds ik in de overgang ben viel mijn haar uit. Vreselijk. Ik had zulk mooi haar. Ik ben naar onze adviesdrogist gegaan en hen gevraagd wat nu te doen. Zij hebben mij een natuurlijke haarverzorging geadviseerd en geadviseerd om er een mineralencomplex erbij in te zetten. Ik doe dit nu bijna 3 maanden en ik zie dat mijn haar er weer beter uitziet. Verder voel ik me ook een stuk beter. De medewerkster van de drogist legde uit dat wij eigenlijk allemaal een tekort hebben aan mineralen door de intensieve landbouw en dit allemaal zouden moeten aanvullen. Ik ben blij dat ik toch om hulp heb gevraagd.

 by Kristien
haaruitval - verbetert

ik ben een vrouw van 43 jaar en al jaren last van haaruitval. Echt erg je kan zo op mijn hoofdhuid kijken. Verschrikkelijk. Ik was de wanhoop nabij en ben naar een natuurarts gegaan. Deze stelde verzuring vast en een tekort aan mineralen. Ik ben gestart met de producten van Alka. De druppels en de mineralen. Ik moet geduld hebben maar de haaruitval is al minder. Ik voel me ook beter dankzij deze mineralen. Heb meer energie.

 by Jos
Minder haaruitval

Ik zit op de vrachtwagen en eet daardoor niet altijd gezond en ook niet regelmatig. De laatste tijd meer haaruitval. Mijn vriendin (nogal een gezondheidsfreak) gaf aan dat ik meer vitaminen en mineralen moet eten en heeft mij greens meegegeven die ik elke dag moet innemen. Ik moet zeggen dat het helpt. Ook meer energie daardoor.
Groet, Jos

 by Annie
haaruitval is minder

Hoi Annie hier. Ik had al een tijd last van haaruitval. Mijn staart werd steeds dunner. Verschrikkelijk. Ik dacht dat er niets meer aan te doen was. Ik sprak een medewerker van de Vitaminstore en zij gaf aan dat ik moest gaan ontzuren en een B-complex moest gaan inzetten. Verder ben ik overgestapt op een natuurlijke shampoo. Mijn haaruitval is minder en ik voel me beter. Heb zelfs meer energie nu. Ben blij dat ik er toch wat voor gevonden heb. Dames, blijf er niet mee rondlopen maar laat je adviseren door een gezondheidswinkel! Groeten, Annie

 by Denise
Haar weer wat voller

Hallo, ik ben Denise en ben blij dat mijn haar weer wat voller wordt. Ik stond door omstandigheden behoorlijk onder stress. Door deze stress viel mijn haar uit. Mijn dietist heeft mij de druppels en greens van Alka verkocht en ik ben daarmee aan de slag gegaan. Ben zo blij dat mijn haar weer wat voller wordt.

 by Cynthia van Alst
Minder haaruitval

Als je haar maar goed zit. Echt een slogan voor mij...Tot vorig jaar. Ineens behoorlijk haaruitval. Je kon op sommige plekken gewoon op mijn hoofdhuid kijken. Verschrikkelijk. Ik in paniek en naar de gezondheidswinkel. Ik gebruik nu een natuurlijke shampoo en basische druppels om mijn lichaam te ontzuren. (had ik nog nooit van gehoord maar dacht baat het niet dan schaadt het niet). Het gaat stukken beter met mijn haar. Valt niet meer zo uit en ziet er al weer iets voller aan.

 by T. van Osch
haaruitval

Ik ben een vrouw van 39 en had erg veel last van haaruitval. Verschrikkelijk. Ik werd er gewoon depressief van. Ik ben naar een natuurarts gegaan en ik had veel tekorten in mijn lichaam en mijn lichaam was te zuur. Ik dacht dat ik gezond at, maar ja. Zijn adviezen opgevolgd door extra vitaminen en mineralen te gaan gebruiken en basische druppels in te zetten. Mijn haar wordt al wweer wat voller en ik voel mee ook beter en heb meer energie.

 by Marina
minder haaruitval

Ik heb veel minder haaruitval nu ik Alka greens gebruik. Dit komt door de vele mineralen die erin zitten. Is trouwens ook goed te drinken.

 by Petra van der Zalm
Haarbos weer voller

Ben nu 6 weken bezig met basisch badzout en druppels en mijn haarbos is weer wat voller. Basisch badzout bevat veel mineralen - dat is goed voor de haarbodem. Ik maak 2 keer per week een kompres en laat dit 15 minuten inwerken in mijn haar. Daarna was ik mijn haren met een natuurlijke shampoo. Dit voelt echt goed. De druppels neem ik ook in omdat je natuurlijk ook van binnenuit deze kwaal moet aanpakken.

 by Rita
Haaruitval

Mijn naam is Rita en ben 43 jaar en was ten einde raad. Ik kreeg steeds meer last van haaruitval. Je kon zo op mijn hoofdhuid kijken. Na lang zoeken en van alles te hebben geprobeerd zei mijn mesoloog dat ik verzuurd was en dat ik moest gaan ontzuren en meer mineralen moest gaan gebruiken. Ik mocht ook geen suiker, frisdrank en zuivel meer. Ik ben zijn advies op gaan volgen en ben gaan ontzuren en supplementen hiervoor gaan inzetten en ik voel me beter en mijn haar lijkt weer wat voller te zijn. Ik ben pas 6 weken bezig maar ga hier wel mee door. Zelfs mijn huid ziet er beter uit.

 by mvr Huijbregts

Ik heb al geruime tijd last van haaruitval. Ik kwam toevallig bij de drogist een brochure tegen van het zuur-base evenwicht. Ik had hier nog nooit van gehoord. Ben de brochure gaan lezen en het klonk eigenlijk best aannemelijk. In de winkel kreeg ik het advies om te gaan ontzuren met basische tabs calcium en het badzout. Mijn hoofdhuid masseer in nu regelmatig in met wat water met badzout en ik tabletten gebruik ik 3 maal daags. Ik heb het idee dat het begint te werken. Ik ben nu ongeveer 3 weken bezig. Mijn haarbos is nog niet voller, maar het valt wel minder uit. Ik ga nog maar even door... hopelijk komen ook de haren terug die ik verloren ben.