Hormonale klachten

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening hormonale klachten? Hier leest u ervaringen van andere mensen met hormonale klachten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hormonale klachten
Average rating:  
 14 reviews
 by Vera

Mijn zoon is aan het puberen en zijn transpiratie rook echt zuur. Hij wast zich toch elke dag. In de natuurvoedingswinkel werd de deo van Alka hiervoor geadviseerd. Wauw, wat een verschil. En, dat al binnen een paar dagen. Mijn zoon en ik zijn heel tevreden.

 by Melinda
Minder opvliegers door ontzuren

Mijn buurvrouw neemt altijd basische druppels voor haar opvliegers. Ik neem ze nu ook en heb nu ook veel minder last van opvliegers.

 by Brenda
Minder opvliegers!

Ik ervaar sinds ik aan het ontzuren ben gewoon veel minder opvliegers. Ik gebruik de calcium en 52 kruidenthee.

 by Colinda
Minder bloedverlies tijdens menstruatie

Ik heb altijd erg veel bloedverlies tijdens mijn menstruatie. Ik ben 3 maanden geleden begonnen met ontzuren (druppels en tabletten) en ik merk dat ik minder bloedverlies heb tijdens de menstruatie. Hoop dat dit zo blijft.

 by Mevrouw vervloed
minder last van hormonen

sinds ik basische druppels gebruik heb ik veel minder last van mijn hormonen. Enige nadeel vind ik is dat je zo veel moet drinken. Ik ben geen drinker en moet nu eigenlijk 5 glazen water per dag drinken met de druppels. ik kom meestal uit op 3 glazen soms lukt het me om er 4 te drinken. maar de druppels werken wel goed.

 by Bibi
Minder bloedverlies tijdens menstruatie

Ik had altijd erg veel bloedverlies tijdens mijn menstruatie. Mijn vriendin gebruikt alkalische druppels en zij voelt zich daar een heel stuk beter bij en heeft minder bloedverlies tijdens haar menstruatie. Ik dacht dat wil ik ook en ben ook die druppels gaan gebruiken en inderdaad mijn bloedverlies is ook afgenomen.

 by Olga van Aarle
Minder last van opgeblazen gevoel

Ik word niet meer maandelijks ongesteld maar had nog wel telkens last van een opgeblazen gevoel. Ik gebruik nu ontzurende kruidenthee wat ontzettend goed helpt!

 by Marjon van Es
Hormonen

Ben nog maar 34 en al in de overgang. Opvliegers, slecht slapen en vermoeidheid en prikkelbaar...Bij een specialist geweest en die heeft maca en ontzurende kruidenthee voorgeschreven. Na 3 weken voelde ik me al beter. Had niet verwacht al zo snel dit te merken.

 by Carly
Hormonen

Ben 52 en zit volop in de overgang met de bijbehorende opvliegers. Ik ben basische druppels gaan drinken en heb minder last van mijn hormonen en opvliegers.

 by Cynthia
Hormoonhuishouding

Eindelijk wat gevonden voor mijn hormonale klachten. Ik nam al maca en een speciale multi voor de vrouw maar ben nu ook gaan ontzuren met basische druppels en thee. ik voel me zoveel beter. Ben blij dat ik geluisterd heb naar het advies van mijn zus. (zij is therapeut).

 by Carin Mols
Minder bloedverlies

Sinds ik alka druppels gebruik heb ik minder bloedverlies tijdens mijn menstruatie. Zo fijn, had ik dit maar eerder geweten...

 by Tessa
Hormonen beter in balans

Ik ben 39 en al een jaar bezig met de overgang. Heb veel last van mijn hormonen en neem daar al een aantal supplementen voor. Toch merkte ik dat er nog wat meer moest gebeuren. Mijn therapeut zei dat ik mijn lichaam moest reinigen/ontzuren. Hier ben ik nu mee bezig en het lijkt wel of dat nu ook andere supplementen beter werken. Ik voel me er goed bij. Ik neem ontzurende kruidenthee en ga misschien ook de basische tabletten erbij inzetten

 by Mariska
PMS

Sinds de geboorte van mijn kinderen heb ik extreem veel last van PMS klachten. Ik heb bijna alle natuurlijke producten geprobeerd met wisselende resultaten. Vaak werkt een kruiden of vitamine supplement in het begin goed maar na een aantal weken lijkt de werking af te nemen. Ik gebruik momenteel Alka druppels en een magnesium supplement het lijkt er op dat dit voor mij het beste werkt en ook blijft werken.

 by Annemarie
Hormonen

Ik ben begin 50 en mijn hormonen beginnen op te spelen. Ik neem al wat supplementen hiervoor maar merkte er nog niet zoveel van. De therapeut zei dat ik eerst maar eens moest gaan ontzuren zodat het lichaam daarna ook beter in staat is de supplementen op te nemen. ik drink de thee en de druppels en voel me weer wat beter. In het begin had ik juist wat meer klachten maar dit kwam wel vaker voor. De coach heeft dit uitgelegd. Fijn dat je kunt bellen voor advies. Ik was toch een beetje zoekende.