Hormonale klachten

Benieuwd naar de effecten van ontzuren op de aandoening hormonale klachten? Hier leest u ervaringen van andere mensen met hormonale klachten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
by Olga van Aarle on Hormonale klachten
Minder last van opgeblazen gevoel

Ik word niet meer maandelijks ongesteld maar had nog wel telkens last van een opgeblazen gevoel. Ik gebruik nu ontzurende kruidenthee wat ontzettend goed helpt!

by Marjon van Es on Hormonale klachten
Hormonen

Ben nog maar 34 en al in de overgang. Opvliegers, slecht slapen en vermoeidheid en prikkelbaar...Bij een specialist geweest en die heeft maca en ontzurende kruidenthee voorgeschreven. Na 3 weken voelde ik me al beter. Had niet verwacht al zo snel dit te merken.

by Carly on Hormonale klachten
Hormonen

Ben 52 en zit volop in de overgang met de bijbehorende opvliegers. Ik ben basische druppels gaan drinken en heb minder last van mijn hormonen en opvliegers.

by Cynthia on Hormonale klachten
Hormoonhuishouding

Eindelijk wat gevonden voor mijn hormonale klachten. Ik nam al maca en een speciale multi voor de vrouw maar ben nu ook gaan ontzuren met basische druppels en thee. ik voel me zoveel beter. Ben blij dat ik geluisterd heb naar het advies van mijn zus. (zij is therapeut).

by Carin Mols on Hormonale klachten
Minder bloedverlies

Sinds ik alka druppels gebruik heb ik minder bloedverlies tijdens mijn menstruatie. Zo fijn, had ik dit maar eerder geweten...

by Tessa on Hormonale klachten
Hormonen beter in balans

Ik ben 39 en al een jaar bezig met de overgang. Heb veel last van mijn hormonen en neem daar al een aantal supplementen voor. Toch merkte ik dat er nog wat meer moest gebeuren. Mijn therapeut zei dat ik mijn lichaam moest reinigen/ontzuren. Hier ben ik nu mee bezig en het lijkt wel of dat nu ook andere supplementen beter werken. Ik voel me er goed bij. Ik neem ontzurende kruidenthee en ga misschien ook de basische tabletten erbij inzetten

by Mariska on Hormonale klachten
PMS

Sinds de geboorte van mijn kinderen heb ik extreem veel last van PMS klachten. Ik heb bijna alle natuurlijke producten geprobeerd met wisselende resultaten. Vaak werkt een kruiden of vitamine supplement in het begin goed maar na een aantal weken lijkt de werking af te nemen. Ik gebruik momenteel Alka druppels en een magnesium supplement het lijkt er op dat dit voor mij het beste werkt en ook blijft werken.

by Annemarie on Hormonale klachten
Hormonen

Ik ben begin 50 en mijn hormonen beginnen op te spelen. Ik neem al wat supplementen hiervoor maar merkte er nog niet zoveel van. De therapeut zei dat ik eerst maar eens moest gaan ontzuren zodat het lichaam daarna ook beter in staat is de supplementen op te nemen. ik drink de thee en de druppels en voel me weer wat beter. In het begin had ik juist wat meer klachten maar dit kwam wel vaker voor. De coach heeft dit uitgelegd. Fijn dat je kunt bellen voor advies. Ik was toch een beetje zoekende.