Spijsverteringsklachten

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spijsverteringsklachten
Average rating:  
 12 reviews
 by Marcel

Ontzurende kruidenthee helpt bij mijn spijsvertering.

 by Thea
Beter

Sinds ik mijn leefstijl heb aangepast zijn mijn spijsverteringsklachten afgenomen. Ik gebruik Alka greens waardoor ook mijn stoelgang is verbeterd.

 by Rudi
gaat beter

Ik drink basisch water waardoor ik beter naar het toilet kan. Ik drink 3 glazen per dag.

 by Emma

Sinds ik basische druppels gebruik is mijn opgeblazen buik weg en ik moet vaker plassen.

 by Patrick
Spijsvertering is nu beter

mijn spijsvertering is nooit goed geweest en dat is waarschijnlijk mijn zwakke plek of zo. Nu neem ik op advies van mijn vrouw de alka greens. Ik moet zeggen dat het wel beter gaat nu.

 by Inge
Betere spijsvertering

Na jarenlang al vanalles te hebben geprobeerd heb ik nu eindelijk voor mij de oplossing gevonden, de alkagreens. Daarin zit een darmcomplex en heel veel andere goede stoffen waardoor mijn spijsvertering is verbeterd.

 by Inge
Betere spijsvertering

Na een antibiotica kuur bleef ik last houden van mijn spijsvertering. Mijn therapeut adviseerde mij om te gaan ontzuren (reinigen) en probiotica van orthica (aanvullen goede bacterien). Zij adviseerde de tabs original omdat deze oplossen in de darm. Binnen 3 weken is mijn spijsvertering al verbeterd. Ik let nu ook op de suiker en zout inname. Dat helpt ook mee.

 by Natalie
Betere stoelgang

Sinds ik de alka greens gebruik is mijn stoelgang verbeterd.

 by M. v.d. B.
coeliakie

Ik ben erg blij met de komst van de nieuwe alka mineralen. Ik gebruik greens omdat ik door mijn gluten allergie slecht mineralen opneem en heb sochtends niet altijd zijn in greens. Fijn dat ik nu kan afwisselen met de mineralen. groetjes M.

 by Diana
verbetering bij spijsverteringsklachten

Sinds ik de Alka greens en mineralen gebruik gaat het een stuk beter met mijn spijsverteringsklachten. Ik gebruik de ene dag een stick greens en de andere dag de mineralen in een capsule. Ik krijg nu voor mijn gevoel het beste binnen van beide. Ik ervaarde al binnen 3 weken een verbetering van mijn spijsverteringsklachten

 by Melinda
Spijsverteringsklachten - verbetering!

Hoi, graag deel ik mijn ervaring. Jarenlang last van mijn spijsvertering. Veel medicijnen hiervoor gebruikt. Eigenlijk was dit symptoom bestrijding. De kwaal ging maar niet weg. Mijn vriendin zei dat ik waarschijnlijk te zuur was. Op internet veel te lezen maar ik vond het lastig wat ik nu moest doen. Ik ben naar een adviesdrogist gegaan en zij hebben mij supergoed geholpen. Ik gebruik nu ontzuringsthee, Alka greens en curcuma. Ik voel me een heel stuk beter en hebook weer meer energie.

 by Bert van den Bogaard
Spijsvertering is verbetert

Ik gebruik basische druppels en greens voor mijn spijsverteringsklachten. Het gaat beter nu. Minder last van pijnlijke darmen en de stoelgang gaat beter.