Overige aandoeningen

Ontzuren wordt ook gebruikt bij andere aandoeningen. Lees hieronder de ervaring van mensen met ontzuren in combinatie en wat het voor hen heeft bijgedragen. Wilt u ook uw ervaring delen? Klik dan op de “ervaring delen” knop.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Overige
Average rating:  
 37 reviews
by Lisette on Overige
baarmoederhalskanker binnen 3 maanden weg

Ik had beginnende baarmoederhalskanker en door een basische leefstijl en door Alka druppels was ik er binnen 3 maanden vanaf.

by M.v.d.V. on Overige

Alka mineral complex en super c complex perfecte huid, haar en nagel combi.

by Mevrouw Driessen on Overige
Parodontitis - verdwenen

Voor mijn man zijn jicht druppels en thee van Alka gekocht. Ik ben mee gaan doen en mijn parodontitis was binnen een maand weg. Geweldig ik was echt flabbergasted.

by Anneke on Overige
Beter slapen dankzij Alka

Voor mij de oplossing. De tabletten van Alka met magnesium. Ik neem er 2 voor het slapengaan en slaap nu veel beter.

by Tineke on Overige
minder pijn dankzij ontzuren

Leefstijl radicaal omgegooid en ben 30 kg afgevallen. Nu veel meer energie en veel minder pijn. Ik ben blij met de druppels van alka. Ook de coaches zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Je kan ze altijd bellen met vragen.

by Emily van Os on Overige
opgeblazen gevoel

Geen opgeblazen gevoel meer in mijn buik sinds ik tabs magnesium en ontzurende kruidenthee gebruik! Ik ben superblij met mijn (platte) buik. Groet Emily

by mevrouw van Hout on Overige

ik heb al lang last van mijn vingers.ze voelen gewoon niet lekker.ze zijn stijf en doen pijn.ik ben nu een paar dagen aan de tee van alka.ik merk al echt verschil.

by Marije on Overige

Na mijn operatie wilde ik maar niet opknappen. De vermoeidheid en pijn wilde maar niet over gaan. Ik ben de alka druppels gaan gebruiken. Na een maand voelde ik me een heel stuk beter! Wat geweldig. Ik heb een aantal keren contact gehad met een coach van alka. Zij gaven antwoord op al mijn vragen. Ik ben echt heel blij dat ik hiermee gestart ben. Ik gebruik trouwens ook de thee. Sinds kort ben ik met de greens begonnen.

by Nadia on Overige
eindelijk van mijn vochtprobleem af

Op advies van de reformwinkel de 21 dagen ontzuringskuur gekocht omdat ik altijd zo veel vocht vast houd. Na 21 dagen was het vocht bijna weg en ben doorgegaan met de ontzurende druppels en de thee. Het gaat echt goed en heb geen last meer van vochtophopingen.

by Miranda on Overige
Voel me beter dankzij Alka

Sinds ik de producten van Alka gebruik voel ik me een stuk beter. Klachten zijn afgenomen en heb meer energie. Ik gebruik de thee en de druppels

by Françoise on Overige
migraine

bij mij gaf mn Belgische huisarts de tip te ontzuren ivm mn migraine aanvallen. Door verzuring zat mn bindweefsel vast. nu let ik meer op en is t stukken minder.

by Nicoline on Overige
Minder pijnklachten

Ik ben chronisch pijnpatient. Een echte oorzaak is niet gevonden. Mijn broer gaf mij basische tablets met magnesium. Deze helpen echt goed. De pijn is minder geworden.

by Harm van Egmond on Overige
Moeder heeft meer energie

Mijn moeder is 96 en zit in een verzorgingshuis. Ze eet nauwelijks meer waardoor ze uiteraard ook geen/weinig energie (meer) heeft. Ik heb haar aan de Alka greens gezet. Deze vindt ze echt lekker en ze start daar nu elke dag mee. Ze is ook weer wat allerter. Fijn product! Een aanrader bij weinig energie of bij mensen die niet goed kunnen eten.

by Wim on Overige
Geen migraine meer

Ben eindelijk verlost van mijn migraine. Jarenlang last van gehad en vanalles geprobeerd. Wat mij heeft geholpen is ontzuren met Alka!

by Elena on Overige
Meer energie

Eindelijk de oplossing gevonden! Ik gebruik nu dagelijks een portie greens (= een groente smoothie) en heb veel meer energie. Ik ben gewoon geen grote eter en had denk ik gewoon wat tekorten. Dit vult prima aan. Ik kan 's morgens veel beter uit bed! Het is nog lekker ook (ik moest de eerste dagen wel even wennen hoor..)

by Natascha H. on Overige
Frozen Shoulder

Ik heb de Alka druppels gebruikt bij een "frozen shoulder" na 1,5 maand Alka druppels gebruiken in combinatie met behandeling bij een Osteopaat klachtenvrij! Terwijl het volgens de Osteopaat weleens maanden kon gaan duren.
Ik neem de Alka druppels nu enkel nog op onderhoudsbasis.

by Anthony on Overige
vermoeide benen

Ik loop marathons. De laatste jaren gaat het lopen toch wat moeizamer. Ik ben 53 jaar en hou gewoon van lopen. Ik loop 3 x per week. Ik vul mijn flesjes (die ik aan een riem meeneem) nu met basisch water en kan toch weer iets langer doorlopen. Goed product!

by Antje on Overige
Weinig energie

nu ik ontzuur voel ik mij fitter.

by Yvonne S. on Overige
geen

Ik ben Yvonne, ben 28 jaar en heb in mijn opleiding het belang van een goede zuurgraad gehad. Ik heb gelukkig nog geen klachten (dit wil ik graag zou houden) en ben preventief de druppels en de thee in gaan zetten. Ik voel me gewoon beter. Ik kan dit iedereen aanraden. Groetjes Yvonne

by Patrick on Overige
Algemene vragen

De coaches helpen je echt goed, ze denken goed met je mee en adviseren ook andere producten dan alleen hun eigen producten.

by Eddy on Overige
zweetvoeten

ik ga dagelijks met mijn voeten in het badzout van Alka. Ik heb een grote flexibele emmer gekocht (heb maat 47) en het gaat gelukkig beter met mijn zweetvoeten. Ik sport graag maar durfde nooit mijn schoenen te wisselen

by Joke on Overige
donkere urine

Ik ben een slechte waterdrinker, vind ik gewoon niet lekker. ik hou van koffie. Mijn urine was altijd donker. Best vies eigenlijk. Ik had het er over bij mijn vriendin tijdens de koffie en zei dronk kruidenthee en zei mij dit ook eens te proberen. Ik was blij verrast. Is echt lekker. Ik drink nu veel minder koffie en meer kruidenthee. Mijn urine is veel lichter en stinkt gelukkig niet meer zo.

by T. van der Vlist on Overige
pijn in gewrichten

de doker kon niets vinden maar toch had ik veel pijnklachten in mijn gewrichten. Mijn fysiotherapeut gaf mij voedingsadvies. Minder suikers, frisdranken en alcohol. Dit ben ik op gaan volgen en vond op internet een voedinglijst met basische voedingsmiddelen. Ik ben anders gaan eten en ben ontzurende thee gaan drinken en heb bijna geen last meer van die pijnen. Met koud vochtig weer houd ik wel meer pijnklachten.

by Evelyn on Overige
stress

Ik ben iemand die veel stress ervaart. Ik heb hier hulp voor maar het zit gewoon in mijn karakter. Nu kreeg ik voor het slagen van mijn diploma een pot alka bad omdat ik het heerlijk vind om in bad te gaan. Dit is echt even een momentje voor mezelf. Het bad werkt echt ontspannend en mijn huid wordt er superzacht van!!

by ron on Overige
spierpijn

Heb snel spierpijn bij het sporten. Is natuurlijk melkzuur en dus een zuur. Alka gebeld en zij adviseerde de magnesium tabletten. Ik merkte gelijk verschil. Sporten gaat weer beter.

by E. van den Berg on Overige
hoofdpijn

Gebruik de thee en de druppels en heb bijna geen hoofdpijn meer. De thee is ook nog eens erg lekker!

by M. van Alst on Overige
Slijmbeurs ontsteking

Ik liep al ruim een jaar rond met een ontstoken slijmbeurs. Rust houden was het advies maar ik sport gewoon zo graag. Balen dat dit op een laag pitje werd gezet. Mijn vriendin neemt de druppels voor haar jichtklachten en gaf mij een flesje voor mijn verjaardag. Ze kent mij. Ik geloof daar allemaal niet in. Maar goed ik ben begonnen met de druppels en ik voelde me gelijk al beter. Ik slaap beter maar heb op een of andere manier ook meer energie. Ik ben nu 3 weken bezig en merk nog niet zoveel bij die slijmbeurs maar ga er toch mee door omdat ik me er goed bij voel. Slijmbeurs zal wel langer duren. Ik ben heel benieuwd.

by Ernie on Overige
Spierpijn

Ik had al lang last van spierpijnen. Vreemd want ik sport niet of zo. Mijn fysiotherapeut zei dat mijn spieren verzuurd waren en dat ik daar zelf wat aan kon doen. Op zijn advies gebruik ik al 3 maanden de magnesium van Alka en mijn spierpijnen zijn bijna helemaal weg. Had ik dit maar eerder geweten..

by Dionne on Overige
weinig energie

Dankzij de greens eindelijk meer energie. Echt een boost krijg je daarvan!

by Dave on Overige
Overmatig transpireren

Eindelijk iets gevonden voor mijn overmatig transpireren. Ik neem de druppels en de thee en ik zweet minder en mijn zweet ruikt niet meer zo zuur. Ik wil ook het bad eens proberen.

by Ilse on Overige
darmklachten

altijd last van mijn darmen waardoor ik een slechte eter ben. Gewoon omdat ik vaak buikpijn heb na het eten. De internist kon niets vinden. Alles was goed. Via via kwam ik in aanraking met de greens. Wel vreemd zo'n groene smoothie maar verrassend lekker! Ik neem dit nu iedere dag en heb meer energie en voel me echt beter!

by N. van der Weesp on Overige
roos

Het badzout helpt mij bij mijn roos. Ik gebruik het nu 3 weken en ik heb bijna geen roos meer.

by Wouter on Overige
allerter

Mijn moeder van 91 zit in een verpleeghuis. Mijn moeder eet en drinkt ontzettend slecht. Wij hebben geregeld dat zij nu dagelijks een portie greens krijgt van haar verzorgers. Ze is weer wat allerter. Echt een aanrader wanneer iemand niet goed eet.

by Willeke on Overige
vage klachten

Ik kamp al jaren met vage klachten. Onverklaarbare pijnen. Ik had al van alles geprobeerd. Bij de mesoloog kwam eruit dat ik erg verzuurd was. Ik had nog nooit gehoord van verzuring. Hij adviseerde eens op de website van Alka te kijken. Ik heb gebeld naar Alka en kreeg een vriendelijke coach aan de lijn. Zij heeft goed geluisterd naar mijn klachten en heeft de thee en de druppels geadviseerd. Deze gebruik ik nu 3 weken en de pijnen zijn al afgenomen. De thee is overigens heerlijk! Mijn advies; blijf niet rondlopen met vage klachten/pijnen!

by Dave on Overige
prikkelbare darm

het gaat beter met mijn darmklachten sinds ik de greens gebruik. Ook heb ik hierdoor meer energie. Echt een top product!

by Betty on Overige
Osteoporose

Mijn zus zei dat ik de calcium van Alka moest proberen. Deze gebruik ik nu al meer dan een half jaar en ik voel me echt beter. Ik ben 83 jaar.

by N. van der Lee on Overige
Migraine

Jarenlang veel last gehad van migraine. Veel supplementen geprobeerd maar niets hielp echt. Mijn therapeut zei dat ik verzuurd was en zij adviseerde mij de druppels van Alka. Ik stond daar nogal sceptisch tegenover maar had zoiets van baat het niet dan schaadt het niet. Ik ben blij verrast met het resultaat. Ik gebruik de druppels nu bijna 5 maanden en heb bijna geen migraine aanvallen meer.